från där jag ropar

Livet går ut på att må bra så fuck expressens tv-tidning den är så sjukt mycket patrick ekwalls frilla. Vem behöver en tv-tablå på papper och i själva verket en hel tidning. En kandidat skulle kunna vara tanten i väntsalen i mora fast å andra sidan har hon antagligen inte en tv för hon vill att sverige ska styras av kommunistiska hästar. Och förresten hade ungdomarna kul förr i tiden, nu har vi tråkigt och knarkar.

Vad jag ville få fram är att hästpojkens nya album är riktigt fint. Eller krispigt som jan dalevall skulle uttrycka sig. Tack

jag plogar upp en väg bakom dig

Jag kilar stadigt med tre fiskar i en skål. En är svart och ibland blå och ganska liten med väldigt stora fenor, lite som en batmobil fast fisk. De andra två och också blåa ibland men med mindre fenor och några ränder, så är dom honor. Så har jag en tredje hona, den bor inte i en skål men är fin ändå.

This increases the effort significantly, no skambud.

Jag älskar google translator. Jag vill tacka den människa som läser olof blogg på engelska och tog sig till min. Nu har jag haft kul, i typ tio minuter.

jul

Det är snögubbar på dasspapperet och jag har vunnit femtio kronor. Ingen jul utan triss. Jag har faktiskt handlat julklappar och grövelsjön var mysigt. Jag ska äta upp gröten och öppna min självinslagna julklapp jag fått av maxi och sen låta den göra nytta för bob marley är ju juligt. På lp är allt juligt.
Men först fairytale och new york.
På repeat, tolv gånger.
God jul!

my friend dario

Jag känner mig lite awesome. Ibland är det så att vara jag. Om två timmar åker vi till grövelsjön. Det kommer finnas minusgrader, snö, ingen kontakt med omvärden, alkohol, minusgrader och minusgrader. Jag har gömt fula människor på facebook, det kändes skönt. Nu ska jag dricka kaffe och packa.

antihitlermusch

Det är ganska jobbigt att med endast en gaffel försöka avlägsna ett riskorn ur tangentbordet. Men jag tänker inte ge upp. Inte nu, för nu känns allting bra för jörgen är rädd för mig. Jag är, precis som när jag rakade halva mitt huvud, oantastlig. Typ. Nu ska jag klippa och sy.

vara söt

nu sover hon i min
säng

jag har ett nät i mig

"I'm thinking confidence may be one of those things people can't tell if you really have, or are just pretending to have. Like the female orgasm!" - Phil

mora

Knark och knivar. Det har jag fått utstå idag. Tre extra hål i magen och intervallsömn på bussar. Nu kan ingen komma till mig och klaga om någonting för det är värst för mig. Och när jag vill ska jag passas upp. 

Dom filmade inuti mig. Jag tycker dom borde göra som på nöjesfält efter berg och dalbanan när man kan köpa en bild på sig själv, fast man får köpa filmen istället innan man lämnar sjukhuset. Så kan man sitta där med sina barnbarn, "så här såg jag ut innifrån när jag var nitton".

Dom skickade med mig två blå piller hem, säljes till högsbjudande.

Edit: My bad, jag var för ivrig. det var inte såna jag fick. Det är orange/bruna kapslar, direkt från 70-talet. Det här höjer insatsen betydligt, inga skambud.

det skär sig

Det finns svampar som luktar sprit som växer lite när man häller vatten på dem. Dessa kan man finna på sjukhus och används till en ritual kallad desinfektion.
Det finns svampar som luktar sprit som inte växer när man häller vatten på dem. Dessa kan man finna på landets alla högstadieskolor och utför ofta en ritual kallad "filmkväll".

kreativitetsdjungel

Potentiella namn för en penis:
Josef
Orlando
Petrus
Lenny
Ringo
Alfons

i i i i i i i

Efter en skoldag med insikter om diverse stora försenade arbeten, små arbeten, kommande prov, två lektioner med jörgen, en ig-varning, så finns det endast en grej som gett mig panik. Och det är just nu. Jag har tre msn-konversationer på samma gång. Jag bli galen. Msn måste dö och försvinna.

allting du lärt dig ska du glömma bort

Jag har köpt en mössa. Den är stor och hårig. En björnfitta. Och visst det är redan gjort, men grejen är att min är enorm. Jag har en grizzlybjörnfitta och är så jävla unik.

Idag kom jag på att det inte ens är en vecka kvar till slicin and dicin. Det är coolt. Jag kommer få ett ärr och dö erfaren. Ärrfaren.

nydum

Jag råkade just lyckas ta reda på att hästen i disney heter klasse häst.

Det här är klasse häst:



Om klasse häst: "Ofta leder hans bristande sociala kompetens, självgodhet och tanklöshet in honom i knepiga situationer."

sju kilo

Jag har börjat göra upp taktiker för mina mornar så jag ska ta mig till skolan. Som att lyssna på en youtubelåt när jag duschar istället för en playlist.

Jag ska inte dö en jul.

nakenlekar

Jag känner mig som en ande. Men inte vilken som helst. En stor blå. Typ ungefär och exakt som anden i aladdin. Jag har klippt av mina festivalband. Jag tror anden kände precis såhär när han blev fri från sin lampa. På tal om det så har mitt finaste, och enda, ljus brunnit ut. Stackars fina fina snögubbeljus. På tal om det så är det väl ett jävla pissväder ute. På tal om det finns det en hemsida som heter hej ryssland. Där kan man lyssna på rysk radio om man har tråkigt. På tal om det ska jag försöka plugga ikväll.

q11

Efter minst en timmes frisering av skägget har ansiktet intagit sin riktiga form igen. Och nyss kollade jag igenom min blogg lite snabbt. Det är ju bara massa nakna människor och youtubevideos nu för tiden. Så kan det inte se ut. Därför tänker jag skriva något intressant. Jag tänker skriva om två av mina viktigaste egenskaper.

Den första, och enligt mig bästa, är att min mustasch liknar johnny depps. Det beror dock på hur man rakar den, men den har ungefär samma vinkel. Jag tror det kan vara därför josefine gillar mig.

Den andra är att min mun liknar mick jaggers vid samma ålder. Så om jag nu fortsätter att utvecklas som honom kommer jag vid femtio års ålder kunna äta en ananas, hel.

FESTFREDAG

Trots den tidiga timmen är jag vaken. Är ledig idag men man ställer väl upp för laget. Laget består av mig och josefine. Vi har lirat tillsammans i tre månader och jag gillar det. Dagens FESTFREDAG handlar nog mest om att göra oskyldig reklam. Mina damer och herrar, den svenska björnstammen!





pass

"Om legitimation saknas kan närvarande make/maka, sambo, registrerad partner, förälder, mor- eller farförälder, myndigt barn, myndigt syskon, vårdnadshavare, familjehemsförälder eller god man med egen legitimation styrka din identitet."

Jag undrar om sven-erik är en god man.

there's a razzia going on

Jag sitter och laddar hem allt som är taggat indie eller electro. Jag tror inte allt är bra, men det kan vara bra att ha. Jag läste i en bok om en som läst i en bok om universum. Om universum vore oändligt. Om det är oändligt finns det ingen början och inget slut. Alltså även oändligt med tid. Och som han skriver, om det är så betyder det inte bara att allt kan ske, det betyder att allt kommer ske. Jag fastnade för det här. Jag tycker det är en schysst grej att tro på. Kanske inte vettigt, men schysst. Jag tror på oändligheten, typ. Det finns en chans att jag någon gång kommer tycka om all musik jag laddar hem.
Viss musik vet jag att jag tycker om.


till olof

klastrofobi

RSS 2.0