lördag

Antar att jag vaknade upp fel nyss med tanke på att någon skrek och resten såg ut som skit, men det är värt att ta bristningsgränsölen lagom tills barnprogrammen, även om man måste blunda med ett öga för att se tvn.

ssu-g min kuk

Förresten så tror jag nog att 200000 arbetslösa ungdomar hellre går på festival, sådeså, ssu.

allt går bakåt

Har börjat äta mat, hela tiden! Jag gör inget annat än att vara hungrig, men jag sörjer inte, det är ju fantastist att äta. Jag har en teori om att det är allt fingrande på min wildfire som förbrukar all min energi, eller så lagrar jag späck inför kylan, vore trevligt om man fick gå i ide också.

ifyllt

"Rökning är starkt kopplad till kronisk bronkit, och rökare uppmanas sluta röka."

Tack wikipedia, men utan bronkit hade inte the dead weather funnits, och dom väger upp alla döende rökare jag inte har någon anknytning till.

google är för nybörjare

Man kanske skulle ta och göra något med sitt liv

AAAAAAAAAAAARRGHDJSD

FÖRSTÅR NI HUR LITEN DEN PRICKEN ÄR, MAN LÄGGER INTE ENS MÄRKE TILL SÅNT

rallaschwei

Vad är egentligen grejen med snabbmatstrams, avslutade med en big mac igår, och idag är jag helt vanställd i kistan!

Sitter och äter en spartansk frukost, googlar, och hittar detta: "I några ägg jag öppnat har det varit en minimal(½mm) röd "prick", vad är det?? ???".
Jag blir så jävla arg, hur ska man någonsin kunna lära sig något när alla andra är så dumma i huvudet!!

fyller

tjugo

antiklimax

näe, har stannat på maken hela dagen. 2000% luftfuktighet och dimma och mulet och eventuellt bakfulla instruktörer i borlänge. Om två veckor SKA jag störta mot marken.

festligt

Jag tror jag har hakat upp mig på ett tal på, en längd. 4000 meter. Nu åker jag till borlänge och hoppar fallskärm.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brukar rökare? fyra bokstäver

Värt att nämna. Jag och josefine har en naiv, och korkad, och vettig, omöjlig, vital och närmast sarkastisk deal om ett rökförbud på två veckor. Eller hade. Efter två dagar kände jag mig amputerad och beslutade att det ändå skulle bli dyrare att köpa tre påsar nötter varje dag. Nu ska jag få tag på henne och berätta det innan hon läser, det kan ju verka fegt och det hör inte till min image.

a cross the universe

Inser vilket skev världsbild jag har, när jag sitter här och tänker "jag är så jävla bra", istället för att vara ute och jobba som jag borde vara. Nog för att jag redan visste att min världsbild är skev men det blir verkligen bekräftat. Sen kan man fråga sig vart man som människa är på väg när man kan egoboosta av ett lyckat parti harpan. Planerar att börja presentera mig som rockstjärna, titulera mig som mångsysslare istället för arbetslös, och förresten så svettas jag inte, det är kaffet.

livet livet

Åkte motorhuv till krogen igår, festligt.

nu ska vi bygga... vapen?

Jag har hittat en blomma i köket. Eller jag visste redan att den fanns där, precis som alla andra blommor jag fått i uppgift att vattna under två veckor, stackars blommor. Upptäckten med blomman i kökat var ju inte blomman i sig, det var att den ändrat utseende. Såg lite luddig och spöklik ut på långt håll, kollade närmre, och visst var det något som inte stämde. Spindlar, jag har aldrig någonsin i hela mitt liv sett så mycket spindlar! Hela blomman var som ett nät som rörde sig, små jävla spindlar med för många ben och för många ögon och på tok för många syskon. Hundratals, tusentals. Mitt huvud lägger upp ett scenario i stil med eight leddeg freaks, fantastisk skitfilm, och jag funderar på att börja samla vapen. Hade varit lite ballt att slåss mot en gigantisk spindel. Annars brukar jag mest drömma om att slåss mot en orm med en handduk.

RSS 2.0