det finns inget paradis

Jag har haft riktigt kass utdelning i vinter. Inte en enda trillingnöt.

indiekillen

Lever så jävla mycket på känslan. Vaknar med kaffe och u2. Det är fint. Och såriga fingrar, sönderspelade. Det är fint, det är så jag vill ha dom. Och något sorgset i blicken. Nu ska jag duscha men inte håret och ta på mig det som ligger närmast sängen. Sen ska jag misslyckas med allt som inte är musik och djupt.

spyro är dum

Galgarna faller till marken och långkalsonger på. En jacka, en pälsmössa och en morgoncigg. Jag vet inte om jag är ledig eller tog ledigt idag, jag är inte i skolan i alla fall. Det innebär inte att jag slipper undan. Ska kunna allt om svensk litteraturhistoria tills imorgon. Jag tänker inte lära mig allt. Jag läser nog en gång och ser vad som fastnar. Ett ig skulle inte förvåna någon. Nej viktigare är våran spelning ikväll. Våran största spelning hittills. Våran andra spelning hittills. Alla som dansar får min autograf.

och aldrig skall du bli en annans tidsfördriv

Ostämd allsång på trotzgatan. Det är jag och min gamle vän håkan. Håkan är bättre än mig, men jag är också ganska bra. Så dricker vi kaffe och tänker att det är vår snart. Jag såg lite av solen.

värt att veta

Jag vet inte
om det är så klokt det här med att ogilla måsten
och undvika dom till den mildaste grad
för jag tror det är ett måste
att sova om man inte
vill hata världen och mänskligheten
och smaka på lite självironi
för mitt eviga tjat om
hur människor saknar
värde
gör bara mig till den
värsta av alla er.
Min tanke från början var nog
mest att jag gillar att
göra vad jag vill göra
och inte vad jag måste, resten bara blev
så kom ihåg det, självironi

färs

Jag undrar om mamma har börjat få ålderskris. Igår bad hon mig bränna kents senaste album åt henne. Idag var det hästpojkens nya. Det här varvar hon med att glömma ställa tillbaka kannan i kaffebryggaren när han ska koka nytt kaffe. Mamma har diskat porslin hela morgonen. Nu åker jag till rättvik.

igårbatjoff

Det är endast efter klockan på natten man ser kaffefläckarna mellan tangenterna på tangentbordet. Men vad gör det tänkte jag och satte ett häftstift i armen. Egentligen tänkte jag det långt efter häftstiftet. Jag kände här om dagen på biologin att jag ville lära mig något i skolan. Jag tänkte därför kolla om det gjorde ont att häfta sig själv i handen med en häftapparat. Häftapparat. Slut på stift. Planen lades på hyllan men togs upp och genomfördes för ungefär tre timmar sen. Efter lite funderande hurvida det skulle genomföras och vart jag skulle sätta det tänkte jag att det var bäst att inte tänka och drämde till. Vips så satt det ett häftstift i min arm. Det låter kanske dumt. Det är det inte. Jag har inte lärt mig någonting, förutom eventuellt att det är kul att genomföra impulser.

jwhite

människor, dom finns överallt
cigaretter går i arv
och kvarnparken är platsen att vara
men helst vår och sommar
och pussar

spargris

Om man öpnnar locket och tar ur pengarna försiktigt, så märks det nog inte lika mycket. Idag har jag köpt en rysk mandolin. Det är så det ska kännas, bra. Den är fin och gammal. Snart åker jag till josefine med en present till mina fiskar. Den är nog inte rysk.

kamrater

Dekis, som petter skulle uttrycka det. Det står ölburkar och trängs på bordet och jag känner det. Det känns som ett ganska bra mode att skriva en låt. Kaffesvettningar. Vi sitter i samma båt i det här huset. Klaras hus, det måste städas.

Och nu, som hela världen har väntat. Go fly a kite har en myspace med musik. Akustisk, men en liten insikt. Änjoj!




prömö

Sitter hos klara, dricker kaffe. Vill köpa negot konstigt på ebay, nordea, 68 kr, jag skiter i det.

Hade spelning igår. Gick bra, typ. Adrenalin, det är en skräckblandad förtjusning att stå på scen. Att stå på scen och spela för folk som faktiskt vill lyssna. Fan ta skolcabaréer, publiken är som hönsnät, tidningspapper och tapetklister. Det var en viktig spelning. Nu är vi igång. Om inte ens två veckor står vi på scen igen, en bra scen. Det kommer bli ännu jobbigare. På måndag börjar vi med nytt material. Men tack alla som kom!

Jag tror jacob är full.

drakedrake

Kom nyss hem från näst sista repet innan spelningen. Det känns bra. Det kommer nog lite folk i alla fall.

- Var det ni som repade nu?
- Ja!
- Fan det låter ju skitbra!

Random drägg, tack!

cylinderhatten

Idag kände jag att gamlingar kan vara lite som filmen australia. Man tror att den ska sluta ungefär tre gånger innan den faktiskt slutar och till det första käkar man upp alla pop corn och dricker upp läsken. Sen sitter man och är lite obekväm och kissnödig. Och ja, jag såg den på bio.

IT MIGHT GET LOUD

Idag har jag sett världens bästa film som är en dokumentär. Kan bero på att jag i regel inte ser dokumentärfilmer. Men jag kommer se den igen, och igen, och igen, och igen. Se rubriken. Se filmen. Nu ska jag komma på ett sätt att få jack white att adoptera mig. Sen ska han lära mig skriva låtar. Jag måste skriva en låt. Till skolan såklart. Det här är en av de få skolgrejer jag kan känna att det är värt att ha panik över. Det här är något jag vill och ska klara. Det gör jag inte och får lite panik. Det finns så sjukt mycket inspiration just nu men jag kan inte hantera allt på en gång. Inspiration är en bra grej men den knullar mig i sidled för det handlar ju om att ta den och göra det till något eget och det är nu prestationsångesten säger hej och jublar. Mitt rum är annorlunda och jag gillar det.

gbgbgbgb

Så ska jag tillägga att jag ska köpa ett game boy. Game boy är awesome. Alla som äger ett game boy ska sälja det till mig. Då får jag jättemånga game boys.

make your own style and smile

Jag är trött som ett kött och min jordglob ska ha inbyggd värme. Om en vecka gäller det. Då blir det storpremiär. Vi har våran första spelning med go fly a kite och det blir nog riktigt nice. Så åk till borlänge på fredag. Vi behöver allt stöd vi kan få då etablering än så länge inte varit våran starka sida. Och förresten så förstår jag inte riktigt vitsen med att skriva ett blogginlägg för att sedan be om ursäkt för det. Hmm....

finskt bävernylon

Jag borde köpa en jordglob. Det blir lättare att få grepp om världen då.

animalize

Jag såg för mycket film och la alla mina pengar på hårdrock. Ungefär. Fast inte alla pengar men åtta hundra kronor köpte jag lp-skivor för. Sjukt mycket gammal rock, två ebba grön, två paul mccartney och en med tysk testosteronknarkelektro. Fiskarna har fått namn och börjat slåss och lugnat ner sig igen. Batman, rochelle och sel(säl). Beslutet kan inte överklagas. Så har jag ett ölstop. Det är stort. Nu ska jag lägga mig på min säng och njuta av årets hittills största fynd.

RSS 2.0