fh

nya uppladdningen har blivit att se på dokumentärer, blir fantastiskt pepp av det hela. Annars håller jag mig till radio 1 eller lyssnar igenom a cross the universe. Idag slog jag även på stort och kollade på snooker, nu är jag pigg och sånt. Ska repa om några minuter och borde köpa cigg innan, glad och trasig.

asia

Lycksele 1985 12 15

Hej! Du får inget julkort, 
utan får nöja dig med
detta vackra kort i stället.
Tänkte du skulle börja
söka jobb, men det söks
mest ekumener (ska
vara ekonomer) nuför-
tiden, kanske kan det
va' nåt. Man får inga
jobb om intresse uteblir.
Stå på dig, annars gör nå'n
annan det.

Vi syns [oidentifierbar namnteckning]

Jag köpte en vinyl här om veckan, i den låg ett vykort med samma motiv som omslaget. Det var skrivet till någon vid namn johan, men det skulle lika gärna kunna vara till mig. Synd att jag inte tror på övernaturligheter. Har kommit fram till att sagan om ringen är på tok mycket mer trovärdig än bibeln.



torsdag

Hittade något tårtliknande i frysen att äta till kaffet, den är så hård att jag ibland tror det är en sten.

relativ arbetslöshet

Idag drog jag tummen ur och traskade iväg till söderbaumska. Jag är numera fritidsvikarie och längtar efter kapplastavar, jag ska utklassa de små barnen i ingenjörskonst, under förutsättning att dom faktiskt ringer in mig någon gång. Att göra framsteg, idag är en seger!

in e flat major

blogg.se äcklar mig! Hanterar det med prettopanik, lyssnar på klassiskt och skriker lite här.

plötsligt händer det

Jag vet inte hur eller varför, men jag kommer ofta på mig själv med att tycka att världen är fin. Undantag för de gånger jag är så bakfull att jag vill självdö. Idag vill jag inte självdö, idag känner jag att det är dags att skaffa ett jobb. Det förutsätter att jag blir klar med skolan, och imorgon börjar jag, ingen återvändo, det är fult att ljuga.

barn som flyttar

Har skrivit en låt till er som flyttat till england, eller den finns i mitt huvud. En dag kanske ni får höra den. Jag saknar er men gillar hösten, och snart tänkte jag bli klar med skolan.

tar vara på fritid

Saker jag funderar på när jag inte arbetar:
Hur rädsla möjligtvis skulle kunna vara positivt och inte ett hinder
Hur många västländska liv det får plats i asien
Varför skolan fortfarande skickar saker till mina föräldrar
Om det är världen som inte förstår mig eller jag som inte förstår världen
Hur man gör för att få pengar
Vad iphöne 4 och ramlösa har gemensamt

Nu ska jag göra ingenting ett tag

for fox sake

Har köpt några nya lp-skivor idag, en som heter topless för att ha på väggen, en blondie och de andra gick jag på namn eller omslag. Vad jag lyssnat hittills har jag lyckats. Jag ser dessa inköp som en investering, vuxet. När, om, jag blir gammal och inser att dessa skivor stått och dammat i ett decennium ska jag ge som till mitt barn. Sen ska jag ge denne fria händer att göra precis vad som helst med dom. Med produktiviteten i mina gener tänker jag att en extrainkomst är bra, eld är också kul.
Go fly a kite lever förresten igen, efter sommaruppehållet. Den 4e, tror jag, november spelar vi på arenan, med nytt material, tror jag.

cross



en höst med håkan, samma tid, samma kanal

Lyssnar på håkans nya, är lite såld. Känns oerhört bra

lyssnar på the twilight sad, massa toasters

Tror att alla fyller år nu, eller så är det mitt selektiva minne som åter segrat över förståndet. Det gör mig lite mer lik min mor och lite mer dödlig. Jag vet däremot vad selektivt minne handlar om medan mamma förnekar att det finns något sånt, hon tror att gustav super bort en kroppsdel varje gång det är fest. Jag är däremot helt säker på att det bara är nästan varje gång. Nu har en spricka i foten och två kryckor för er som missat det.

men förvänta er inget

Nä, jag är inte död. Jag och internet kanske fick en nytändning, har vässat eggen i celibat i över en vecka, nu sprutar lustar och endorfiner mellan oss, passionerat, rutinerat, som förr. Nu ska vi skapa nytt liv, jag och internet, nu ska det här bygget återuppstå.

RSS 2.0