äh

Nu sticker jag

black panther

Blev just väckt ganska sämst. Det var jobbet som ringde. "Ringer jag och stör?". Nej, jag sover, pucko. Jag är förflyttad och kommer inte får jobba söndagar längre. Där försvann nästan halva mig lön, kul. Men vad hade man kunnat räkna med. Skit händer och jag är glad ändå, vädret är grymt och ikväll är det fest. Jag måste bara styra öl. Jag känner verkligen inte för vardagsöl. Så finns det en hel del annat jag tänkte försöka styra men det borde jag hinna då jag planerar att börja kvart över ett idag. Nu ska jag dansa effektivt till köket och dricka ett kaffe.

le soleil de ta pensée

Jag hinner inte. Jag är alltid upptagen med något och när jag inte är upptagen med något är jag upptagen med att göra ingenting och väldigt mycket oftare borde jag vara upptagen med att plugga. Men äh, jag trivs. Idag följde jag upp gårdagens värdelösa prov med att göra ett betydligt bättre. Idag var det muntligt och den dagen jag får problem med att göra ett muntligt prov tänker jag, nej, det kommer inte hända. Ja, så fick jag tillbaka matteprovet också. Ig, men jag ska inte klaga, vad det gäller betyg är två bokstäver bättre än en. Och jag är fast besluten på den här punkten. Jag fick mina åtta poäng, precis som jag förutspått, jag känner att jag borde få lite extrapoäng för min exakta teori. Jobbet var hemskt men det gick bra, inget mer om det. Jag ogillar mitt jobb. Nu har jag kollat på mobiltelefoner, och abonnemang. Jag har nästan en plan, den kanske genomförs. Fast jag hatar fortfarande mobiltelefoner. Jag har betalat hundra pengar i månaden i ett år för en mobil som jag använt två tredjedelar av tiden. Den senare tredjedelen har jag dessutom betalat åttahundra pengar till för att få tillbaka en telefon jag inte ens vill använda mer. Kom inte och påstå att det inte är värt. Det är sjukt värt. Jag är nöjd. Ungefär lika nöjd som om jag hade sett en blå tiger i kurbitspyjamas på en på tok för liten trehjuling med stödhjul. På tal om sensationella saker är mitt rum kliniskt rent (läs: mamma har städat mitt rum i sex timmar). Jag invigde detta med att spilla sås på skrivbordet. Idag fick en söt flickvän en sötare hund. Näääääää ba skoja. Jag kan inte påstå att dragningskraften till det huset minskade. Imorgon är det valborg.
 

risky business

Inte helt oväntat. Provet gick åt helvete. Jag började med att sitta med alla som skulle skriva som vanligt. Då jag skrev mitt första ord med tjugo minuter kvar han jag inte riktigt färdigt. Och det jag väl skrev hade ingen betydelse eller poäng alls. Det var ordbajs från första början. Då tiden var ute blev jag istället förflyttad till de som fått mer tid. Något man egentligen ska be om innan provet. Då jag är otroligt dålig blev jag särbehandlad men med tanke på slutresultatet hade jag lika gärna kunnat gå på en gång. Nu är det gjort i alla fall.

Nu har jag lyckats styra dagen lite då jag just ringde angående mitt inkassobrev. Det var förvånandsvärt lätt att förhandla och nu ska dom kissa lite på tre, så jag behöver inte oroa mig mer på en vecka. Så med ett lite bättre humör och johnossi på för lite hög volym ska jag nu baka. Mamma bakade faktiskt åt mig igår då hon hade tjuvlyssnat på mitt samtal med sanna men lisa har lyckats övertala mig att göra corn flakes-kakor.

focus: writing

Oerhört trevligt att jag knappt sovit i natt. Råkade sätta min playlist på repeat så den rullade hela natten. Men då jag vaknade och hörde musik var jag för trött för att förstå att det faktiskt gick att slå av, utan att ens röra sig ur sängen. Men det är lugnt, det är ju som sagt bara nationellt prov idag. Såklart så måste jag ju skriva ett mvg eller bättre för att min lärare ens ska kunna överväga att ge mig ett g. Det här känns ännu bättre då jag fortfarande inte har en idé. Provet får bli som det blir, nu tänker jag istället njuta av pluras fyllesång när han är med håkan och kör fairytale av new york.

IPRED, hur går det?

Värt drag av tele 2. Nu har dom som bahnhof bestämt sig för att radera loggarna och användaruppgifterna. Det kommer antagligen leda till att fler hakar på. Än så länge rör det mig inte men jag blev ändå väldigt nöjd och skänker allt mitt kiss åt auktoriteter.

för att inte glömma

Jag måste ju baka ikväll också. Och nationellt prov imorgon. Och så har jag klippt en t-shirt acceptabel. Det är skönt att jag är så bra på att vara effektiv.

För att absolut inte glömma. Jag börjar bli sjukt pepp på konserten. Jag och axel ska spela send more money med johnossi. Det blir grymt.

space olympics

Jag vet att det är pollen. Jag hatar pollen. Jag gillar inte att käka piller heller, även om mamma tror det. En rolig sak med mamma är förresten att hon förra veckan sa att jag skulle gå och sno en cykel så jag kunde ta delar från den åt de andra. Jag tror jag kommer få iväg en av cyklarna nu, 1½ kamel. Jag kommer bli rik. Fast jag funderar på att börja betala tillbaka pappa med dom pengarna. På tal om pengar så hatar jag hofors och är sjukskriven för andra dagen i rad. Så har jag börjat på the list. Eller the list finns redan. På den finns alla filmer hans zimmer har gjort musiken till och jag ska för eller senare ha sett alla dom. Den jag håller på med nu är snarare the death list. Vilket barn som helst som blivit tonåring förstår såklart att det handlar om skolan. Jag har alltså börjat skriva min lista på saker jag har kvar att göra innan sommarlovet. Jag är inte klar på långa vägar för jag minns inte alls vad vi gjort. Inte vi, min klass. Därför ska jag nu ta tag i mitt rum och samla ihop och sortera alla lösa papper. Det här kommer att ta en evighet. Jag tror därför inte att jag kommer hinna få mitt hår att passa bättre med min lugg som jag halverade i morse, så det får duga så länge, det är ju ändå inte jag som ska titta på mitt hår.

talk like that



sanna är snygg
jag gillar sanna

prostitution is the world's oldest profession

Jag tror det är pollen. Jag vet att det är jobbigt. Nu och ett tag framöver kommer jag antagligen gå omkring och se ut som en knarkad läckande kringla.

Igår var en grym kväll. Först svängde jag förbi amanda som hade köpt mina jeans och var segast i världen. Fast jag borde inte klaga då jag upptäckt att jag själv verkligen inte är bättre. När amanda äntligen fått på sig lite bearbetat tyg stack vil till åsbo för att följa upp med öl och ett kluster av vänner. Och grillat såklart. Jag har lite svårt att släppa det, men jag är verkligen grym på att grilla. Jag och sofie stack på förfest hos frida och inte sofie. Här tar ölen slut. Note to self: Ta med mycket öl nästa gång festen börjar tidigt. Hos frida ställde jag upp för laget och cyklade till affären. Affären var ett misslyckande. Eller snarare mitt besök där (läs: mina tre besök där). Som planerat befann vi oss sedan på etage för ett tappert försök att uppnå mer berusning. Ett försök som inte pågick så värst länge, tror jag, då jag har en flicka som inte riktigt kan kontrollera sitt alkoholintag. Jag hade en riktigt bra kväll igår. I fredags också för den delen. Det är lite jobbigt då jag blir sugen på fest igen av det hela. Trots att jag fortfarande inte är helt stabil. Onekligen inte min mage heller.

skillnaden på mor och far

Jag kommer in från förrådet med en platta öl

Mamma: - Ska du ha med dig hela plattan!?
Pappa: - Ge mig en!

noiserock i japan

Smurfen lever! Det är officiellt sommar och min gamla älskade smurf (läs: cykel) är lagad. Bakhjulet är för litet och borde ha växlar men saknar växlar. Det gör mig ingenting. Jag är väldigt glad att jag kan börja njuta av att cykla igen. På tal om cyklar är vår bakgård ungefär en elefantkyrkogård, fast med cyklar. Dom finns överallt. Det står åtta cyklar därute, hälften fungerar. Snart ska det börja säljas och min mamma ska inte vara inblandad. Hon gav ett prisförslag på en av dom till en granne, femhundra. Femhundra kronor för en i stort sett ny cykel som från början går på tre kameler. Jag tror min mamma har missat krisen och låter bli att tänka profit, istället tänker hon utrymme. Jag tycker det är fint med trasiga cyklar överallt.

it's not your fault

Igår var en trevlig kväll. Vi grillade, njöt, drack öl, spelade ölbrännboll och lekte diverse andra lekar vilket resulterade i att vi blev omåttligt berusade. Det bjöds även på lite sång, lite dans och lite naket. Jag tror jag håller mig borta från youtube. Fast det slog mig just att det egentligen inte är något problem, det finns ju facebook. Fan. Aja, om ni känner för att hitta en video med tre nakna, fult dansade män så är det jag som står till höger. Efter en hel kväll med halvnakna killar behövde jag kompensera med en sanna. Jag tog mig från sjulsarvet till kristinehållplatsen på en halv sekund plus minus några minuter. Tro mig när jag säger att det gick fort. Det var precis på gränsen att jag skulle avsluta min existens i ett dike, en lyktstolpe, en skog eller ett moln. Men det är ju nära döden-upplevelserna som gör livet lite mer värt att leva. Väl vid busshållplatsen utsattes jag för en luring då det inte gick någon buss. Jag bestämde mig för att åka hem. Men under den lilla promenaden över gatan till cykeln fick jag för mig att jag var superman. En berusad mil på cykel mitt i natten är ju ingenting. Med snett styre satte jag av i högsta möjliga hastighet på plan mark mot pumpen. När jag väl mötte sanna på vägen kände jag mig som en prins. Jag tror inte sanna upplevde samma sak, men jag är nästan säker på att jag hade en häst, inte en cykel. Efter en lång konversation vi idag inte riktigt vet varför uppkom, eller vitsen med den, eller riktigt vad som sades, var det dags att åka hem. I morse vaknade jag av solen, svepte en halvliter vatter och blev påminnd om att jag drack en hel del öl igår. Jag har än så länge haft en väldigt mysig morgon ändå. Nu ska jag snuska ihop en redig måltid som till större delen kommer bestå av diverse såser och smält ost. Sen ska jag vara viktig. Men inte för länge, snart är det fest igen.

lion

Furuvik var värt. Apor är faktiskt galet intressanta. Jag blev vän med en, enligt mig i alla fall. Han tog på mitt finger men jag ser det som en handskakning. Jag lekte även med den bakre änden på en orm.

Jag är på riktigt bra humör. Jag är nöjd. Saker har löst sig riktigt bra. Jag har nya kläder. Jag har en p&l-biljett. Jag har kött och jag har öl. Nu ska jag klä på mig för att sedan bege mig många handfulla meter över havet. Det blir grill och öl och ett redigt korvkalas.

Sanna är en bra.

press hold

Jag är lugnare. Jag träffade sanna. Då känns det mesta lite bättre. Jag vet dock fortfarande inte hur jag ska gå till väga. Jag undviker gärna kontakt med kronofogden. Men det är en annan dags problem. Nu ska jag sova. Jag börjar bli bättre på det här med tidiga kvällar.

Provet förresten. Jag lyckades svara på hälften av uppgifterna. Jag har chans på sexton poäng. Man måste ha tio för g. Det kan gå vägen.

execution song

Mamma hade inte förberett matsäck. Men irritationen övergick till ilska. Jag har fått ett inkassobrev. Tre, dö i en eld.

send more money

Alltså jag förstår inte riktigt hur jag orkar vara såhär irriterad. Det hela började med att mamma frågade om jag gick i skolan som vanligt imorgon och jag var tvungen att berätta att vi ska till furuvik och apa oss. Direkt blev det tusen fårgor, är det en skolresa, kostar det pengar, ska du ta med mat, varför har du inte sagt något etc. Jag gick ner för att äta middag och där fortsatte det hela. Pappa hade kommit hem. Först blir jag mer irriterad för att det tar lång tid för honom att lägga upp pannkakor på tallriken, sen blir jag mer irriterad för att han ska vara ambitiös och plocka fram glass till pannkakorna, till sist blir jag ännu mer irriterad för att han värmer pannkakorna på en och en halv minut i micron när det räcker med en minut. Sedan lämnade jag köket. När jag kommer ner nu för att värma mina pannkakor kommer garanterat mamma stå där med halva kylskåpet på diskbänken, peka på allt och säga vad det är och säga att jag kan ta det som matsäck. Jag kommer antagligen välja det enklaste och då kommer hon bli sur. To be continued....

in the sun

Idag är en bra morgon. Prov snart, noll ångest. Det ska bli så galet skönt att bli av med skiten, om jag nu klarar g. Solen var crazy och gjorde min säng obekvämt varm, men jag gillar det. Det är ingen hemma och håkan är på högsta volym. Okej egentligen har jag aldrig haft högsta volym när jag sagt det men hade det varit ännu sämre ljud (om det ens är möjligt) i mina högtalare hade det kanske varit det. Kaffet spenderar just nu tid i en kopp framför mig och jag är nöjd. Imorgon får jag 4475 pengar och jag är nöjd. Sanna är bra och jag är nöjd.

light

Jag började just bläddra igenom kapitel tre. Jag fick ångest. Nu vill jag sova.

heart of a volunteer

Jag skulle inte hamna här. Nu sitter jag här ändå. Men jag åt just upp en kyckling, det är min anledning. Nu ska jag och hans zimmer plugga. Jag ska göra det bra och jag ska gilla det. Jag är ett leende och därför är det möjligt.

razor burn

Nu ska jag göra toast, utan att misslyckas. Sen ska jag plugga matte tills det blir dags för jobb och en lönespec. Och så slog det mig precis att jag är otroligt dålig på att spendera tid med mig själv. Vad det nu ska vara bra för egentligen. Jag tror jag tycker att jag är för tråkig för att jag ska vilja umgås med jag.

kulturfabriken

Jag är försoven igen. Fast idag kommer jag nog bara tjugo minuter sent istället för två timmar. Jag förstår inte riktigt hur man gör för att inte vara trött. Jag gick och la mig halv tolv och upp klockan åtta. Det är alltså över åtta timmar (han är inte bara söt, han kan matte också), två timmar mer än vanligt, men jag kan inte påstå att det märks någon skillnad. I så fall får man ut mer av sena nätter. Eller så är det bara så att jag sover dåligt för att jag sover ensam. Nu måste jag dricka kaffe och klä på mig. Min buss går om en kvart.

kulisser

Kastrullen blev ju ganska fin i alla fall. Botten är nu täckt av små svarta krokar som vägrar försvinna, jag gillar det. Då det tog en begränsad evighet att diska uppstod en viss panik. Det blev inte bättre för att min cykel spenderade tid någon annanstans. Istället fick jag åka container till tåget. Väl på jobbet sålde jag ungefär lika bra som en hästsko i snöstorm. På väg hem rökte jag utanför pappas jobb, blev paraniod, skällde ut min cykel, gjorde en snabbvisit hos sanna där även poppe och sofie befann sig och fick en skymt av den omtalade harry potter. Nu sitter jag här och inser att dia psalmas nya faktiskt är mycket bättre än vad jag fick intrycket av första gången jag lyssnade på den. En till sak jag gör är att misslyckas med att lyckas med det jag borde göra, plugga. Jag tror jag ska sova istället då detta var en bristvara igår natt. Det är ju trots allt imorgon som är sista dagen innan provet. puss

phoenix ignition

Jag hinner egentligen inte. Jag har ett kök att ta reda på. Allt jag ville ha var lite makaroner. Passiv matlagning är inte alltid det bästa. Passiv matlagning innebär att man sitter vid datorn och låter maten klara sig själv i köket. Idag gick det över styr. Jag satte på makaronerna och gick hit. Går tillbaka efter några minuter och precis innan jag anländer till köket möts jag av en ganska bränd doft. Där står mina makaroner. Vattnet har kokat över/bort. Det kunde varit ris, men det var det inte. Istället var det kladdiga makaroner, fast inte lagret som låg mot botten av kastrullen. Det var svart. Så nu ser spisen och kastrullen ut som skit och jag måste åka till jobbet om några minuter. Mamma kommer inte bli glad om det finns kvar när hon kommer hem. Men jag är glad ändå. Jag har träffat en söt tjej och ätit makaroner med ost och bacon.

himlen lär inte hålla det emot dig baby

Tänka sig. Ikväll har jag pluggat. Jag var så illa tvungen. Försökte komma undan med att ta fram gitarren. Hann spela en halv låt sen gick en sträng av. Passade på att laga den med en begagnad sträng från min akustiska men insåg att det kanske var ett tecken. Så jag satte mig och pluggade matte. Det är nästan så jag börjat fatta något. Sen gick jag till sanna. Då sanna är en väldigt trött människa kollade vi på film, så hon kunde sova. Men jag gillar det ändå. Nu ska jag le lite och sova.

det är fult att ljuga

"Jag är på vårdcentrelen"

Det kunde varit så. Jag ska inte jobba idag. Jag ska plugga. Fast solen har slutat lysa på min bakgård, någon dum ingenjör har ställt ett hus i vägen. Nej, jag tänker inte plugga offentligt. Det är bara töntar som gör så, och jag är en cool kille.

anne elephant

Idag började jag plugga. Oerhört bra, tack! Tanken var att jag skulle göra det nu också. Det gör jag inte. Det är lugnt, jag löser det ikväll. Vårdcentralen är något av det värsta jag vet. Det luktar ingenting. Fast ibland kommer det en pust av gammalt, då något abstrakt kistfärdigt gagglar förbi. Oftast i form av en tant eller gubbe. Och det är alltid tyst. Bortsett från dom som släpar fötterna i golvet såklart. Min uppgift där var dock inte att störa mig på omgivningen. Jag var där på undersökning. Jag har brock och ska eventuellt opereras någon gång. Eller jag hoppas på det i alla fall. Annars tänker jag bojkotta sjukvård för all framtid då det känns som att jag aldrig fått ut något av ett vårdcentral/sjukhusbesök. Nu ska jag skina ikapp med solen. Sen jobba. Sen skina ikapp med sanna, mhmm! puss

Jag bokade om min p&l-biljett idag. På fredag är den min. Ja-j-j-ja-ja jag är jävligt nöjd med min situation.

click click

Virtuellt dödande hjälper inte. Inte film heller. Inte ens mat. Jag måste börja plugga.

thoughts, pen and paper

Jag känner mig nästan som blondinbella. Det är hemskt. Jag läste just mitt förra inlägg och det känns ungefär som att jag frågade vad ni tycker om den senaste mascaran från hm. Inlägget får vara för problemet kvarstår men skippa det där med medlidandegrejen. Det värsta är att det här också blir ett inlägg till er. Jag gillar inte det här. Inte alls. Nu glömmer vi det här. Ni ska aldrig mer få ett inlägg.

hero of war

Jag tror jag har det! Nej, inte klamydia. Jag tror jag vet varför jag i stort sett alltid blir irriterad på mina föräldrar. Jag gillar inte att få svar på frågor jag inte ställt. Speciellt inte om det händer hela tiden. Så alla som tycker att min mamma är sååååå snäll och gullig. Lite medlidande tack, det är inte kul att bli idiotförklarad 75% av tiden man spenderar i sitt eget hus.

i was a cage

Det känns som att jag just flyttade in i en hydda av ångest. Jag läste på olofs blogg hur många dagar det är kvar till studenten. Nej justja, jag ska ju inte ta studenten i år. Låt oss säga sommarlovet. Ikväll kanske jag skriver en lista för att ta reda på hur många arbeten jag har att göra. Fast först ska jag nog rensa rummet på saker man kan skada sig själv med. Jag tänkte att du och jag skulle åka någonstans och glömma bort skolan. Det vore mysigt. Men nej, det går inte pga skolan.

Duscha, äta, jobba, puss

ta inga order

Nu har jag tröttnat på utfrågningar. Nu ska jag gå ut i solen. Sol och fyra grader. Det är upplagt för förfrysning med vår sveska naivitet. Jag tippar på en lång och tråkig dag idag. En väldigt händelselös sådan.

santa monica bay

Jag kom precis innanför dörren. Det första jag hör är radion. Jag tror det var ring så spelar vi. Klockan är nio och hon välkomnar "er som valde att vila lite längre idag". Jag tänker inte bli gammal. Jag tänker inte lyssna på ring så spelar vi.

Igår präglades av sol. Och vind. Jag valde solen men utsattes för vinden. Det blev öl, vänner och en snabbvisit på musikcafét som egentligen bara var taskigt då vi gick på en gång. Sen hem till sanna med kopiösa mängder godis. Jag minns inte när jag såg så mycket godis senast. Jag äter verkligen inte godis nu för tiden. Så ovärda pengar. Min tandläkare sa förövrigt att det finns en fördel med rökning. Det är att man äter mindre godis. Sug på den! Jag sov kvar där och det slog mig att jag inte gillar att sova med sanna. Jag vet att jag sover bäst om jag ligger på andra sidan sängen vänd ifrån henne, men när jag gör det blir jag bara frustrerad eftersom jag mest och helst ligger lindad runt henne. Ungefär som en baconskiva runt en kycklingfilé.

cross the fader

Jag äter chokladpåskägg samtidigt som jag dricker kaffe. Jag tror jag skulle kunna uppnå odödlighet idag. Nu ska jag göra en ikaros och möta solen.

let's get lost

Idag är det en bra morgon. Jag fick min nödvändiga sömn till klockan tolv och nu går jag omkring ensam i huset och njuter av vädret som än så länge fortfarande är ute och min underbara playlist och mitt kaffe och min situation. Japp, det är en sån där dag jag njuter av det mesta. Nu ska jag bara försöka hitta en plan. Om min plan om att hitta en plan inte fungerar tänker jag gå ut i solen, sätta armen i vädret, springa hysteriskt i cirklar och ropa "jag är superman". Det kan fungera.

tokyo warhearts

Det här inlägget kommer ungefär att handla om att tre verkligen är sämst och hur det gick på jobbet och att jag träffat sanna och att min mamma tror att jag håller på att bli utbränd och att jag är trött.

svenska är fult steg 4, 50p

faktureringsavgift - billing fee.  !!!!!

muscle museum

Jag har nyss gjort något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Jag gjorde vegetarisk mat. Och det var inte så att jag skulle äta med en vegetarian, nej, jag lagade vegetarisk mat åt mig själv. Fast lagade är kanske en överdrift. Jag gjorde pommes i ugnen och stekte på en sån där vegetarisk grillad biff. Upptäckte att den egentligen slutat fungera i november men det var gott ändå. Något som kvarstår är att en vegetarisk biff ser mycket mer död ut än en köttbit. Och något som precis slog mig är att det är galet ovärt att spendera tjugo minuter i köket när det tar 5 minuter att äta maten. Mitt försök till att göra avancerad mat var alltså inte lyckat. Tacka vetja micron.

asos.com, perfekt för dig som vill se ut som...


ett djur


black mamba


ett eadweard muybridge-experiment


ett dagispyssel


en dagisteckning


en kråka


en oas


ett powerpoint-tema


en salvador dalí-tavla


eller en sopsäck

new born

Igår när jag kom hem tänkte jag skriva ett inlägg om mat. Jag tror det hade kunna bli bra om inte mitt internet hade svikit. Nu minns jag inte vad mitt syfte var med inlägget, så då får det va. Och i morse när jag vaknade jag hade jag glömt att jag var ut igår. Jag frågade mig själv varför det satt en elefant, fast en väldigt liten elefant, på mitt huvud. Och varför jag var i ett stort behov av vatten. Det hände inte så mycket kul på krogen igår, var nog därför det kändes som att igår var en vanlig kväll. Nu äter jag snuskig mat och det är gott. Tjejer, jag tycker synd om er som måste leta balklänning. Jag själv har precis utsatts för det och det är verkligen inte lätt.

det är så jag säger det

Kaffe, mat, håkan och cigaretter löste det. Jag har dock fortfarande inte gjort något vettigt. Jag gillar inte ordet dock jag för jag vet inte riktigt vart jag ska använda det. Jag skriver det ofta och ser att det inte passa där. Sen försöker jag att flytta det med det går inte för det ser dumt ut överallt. Därför får det stå kvar. Det måste ju användas. Väl inne på svenska är utom ett sjukt oregelbundet ord. Om man tänker efter så finns det i många fall ingen logik i det.

Nu ska jag klä min vackra kropp med en kavaj för att sedan möta upp något annat vackert för att sedan jobba för att sedan dricka öl. Skål!

it's pretty hard to beat the king

Jag är trött. Det var svårt att sova i natt. Jag skyller återigen på katterna. Bitter är jag också. Jag ska prova kaffe och mat. Men först måste jag duscha. Sen ska jag försöka ta tag i mig själv. Jag vet dock inte hur. Jag har upptäckt att det är matteprov nästa vecka. Och de enda dagar jag inte jobbar tills provet är fredag och lördag. Men jag vill inte plugga. Jag vill inte riktigt göra någonting idag. Jag vill sova. Men det går inte. Jag ska jobba och sen direkt till harrys. Är inte särskilt pepp just nu men det glada i det hela är att jag kan inviga min kavaj som inhandlades igår. Nästa vecka ska jag köpa mer kläder. Jag måste mätta mitt konsumtionsbehov känner jag. Då är det bra med lön. En bra sak med lön är att jag just fick reda på att jag får 800 kr extra på nästa lön. Tack. Det här hindrar mig dock inte från att söka nya jobb. Lön.

Det kanske talar emot hela inlägget men jag är glad

blackhole scenery

Jag är så jävla arg. Allt som har med mobiltelefoner att göra kan härmed avsluta sin existens och bespara mig den energin.

helgens umgänge



mormor, morfar, och fåret, som får symbolisera övriga

shy

Idag på jobbet fick jag höra att jag var röd. Tack! Men vänta du bara, i augusti, då jävlar, då kommer jag eventuellt bli lite brun!

Igår var en till mysig kväll. Det var öl, eld, mysigt, en fotboll, folk, vin och en bra sömn. Och lite för mycket cigaretter. Jag gillar att våran paus i fotbollsmatchen antagligen såg ut som ett industriområde från håll. Ett mänskligt sådant, med ett enda syfte, en lång och plågsam död (enligt gårdagens paket). Pausen var å andra sidan inte en paus. Efter årets träningspass var utmattningen ett faktum. Pusen blev ett avslut.

Morgonen inleddes med film. Sedan tog jag mig till jobbet. På vägen till jobbet fick jag en överväldigande ångest. Jag måste ha ett nytt jobb.

Nu ska jag vara motiverad och plugga och städa. Tack!

sen kurrar det lite hungrigt, klockan har nästan blivit ett

Det värsta med att vara kattvakt är att man i stort sett inte får sova. Jag försöker motverka detta med kaffe. I morse var annars en bra morgon. Efter att sanna pallrat sig iväg på gudstjänst (det är inget fel med att gå till kyrkan) gick jag omkring och kände mig hemma i någon annans lägenhet. Det är en känsla jag älskar. Att vara ensam hemma hos någon och känna sig hemma. Sen bar det av till en sol och ett jobb. Jobbet blev också ganska soligt. Det bästa av allt var att vi fick sluta två timmar tidigare eftersom tåg i bergslagen har ungefär samma intellekt som en halv sten. Som ni kanske förstått har jag även ätit någon form av middag idag. Nu ska jag dricka en vardagsöl för att sedan göra en rörelse.

Dagens upptäckt: Vi har fått disney channel igen, det kanske är värt att börja kolla på tv ändå.

min ofödde bror

Så här går det till när jag och gustav är ensamma hemma och ska försöka göra middag.

- Vad gör du?
- Rostar mackor och lägger fisk på dom.

med socker på

Jag äter pastasallad. En välgjord sådan. Jag har börjat bli ganska ambitiös måste jag säga. Rummet är mycket finare bara för att jag, på eget initiativ, lite då och då städar lite. Jag har nästan börjat arbeta ibland i skolan och ibland tar jag mig tid att spela gitarr istället för att bara sitta vid datorn. Det kanske är någon form av motivation på gång här. Det vore väldigt bra.

Snart åker jag till svärdsjö, sen övertänger. Cruisa skogarna alltså. Jag ser inte fram emot det, jag misstänker att det kommer bli lika tråkigt som vanligt. Dock har jag fått reda på att min farbror i övertänger har ett lam som är ungefär en vecka gammalt. Det kanske skulle vara något att se fram emot. Om inte annat ska jag träffa sanna ikväll hoho!

dagens ungdom

Det är ju intressant, hur det går till när man påskar nu för tiden. Det kommer fyra barn och plingar på. För det första får man inte en liten teckning av varje barn. Man får nöja sig med en av alla tillsammans. Ändå ska alla ha godis. Och för det andra så är teckningen inte en teckning. Jag har dessutom redan den där bilden. På datorn. Clipart i word. Annat var det på min tid....

there's still a little bit of your face i haven't kissed

Som bekant så var det studentkickoff igår. Jag kände att det var ett bra alternativ att ligga i sängen till klockan tolv idag. Igår hade jag väldigt kul. Jag var nog väldigt tråkig. Men jag hade väldigt kul. Jag var nog ganska jobbig också. Men det var en bra kväll i alla fall. Och väldigt billig då jag inte köpte någonting på harrys.

Nu sitter jag här i glasögon och kalsonger med en trasig frisyr och äter påskgodis till frukost. Jag har inte orkat röra mig ur rummet än. Jag ska nog göra det snart. Jag måste städa ett rum (ja, det är samma städning som jag påbörjade förra veckan). Så är det ju fint väder också. Så ler jag ju också.

färdig (knäpper min skjorta)

I morse vaknade jag halv sex ungefär. Jag har alltså inte sovit i natt. Och när jag väl sov gjorde jag det dåligt. Fast ändå väldigt bra. Jag tror det bara är en ovana. Morgonen var oerhört bra och resten av dagen har mest bara glidit förbi. Nu är jag äntligen duschad, jag är äten, jag har druckit första ölen och jag är nöjd. Ja, jag är nöjd. Idag är en bra dag. Nu ska jag engagera mig i mitt kära dgf och sen dras det på förfest för att sedan rulla hatt på harrys. Skål.

Men oj, puss.

i am on, switched on, a sudden clearness, a clarity

Albin har idag bevisat att han är bra till mycket annat än bara underhållning. Efter ett långt samtal släppte någon liten spärr och jag tog tag i mig själv. Kvällen slutade inte som planerat. Det gör inget. Det är en dag imorgon. Imorgon är en bra dag. Jag ler.

little bit

"kna du ge mig något tips på vad jag ska skriva till min tjje på min blogg jag kommer inte på något själv" - Edvin Björklund
Nej. Jag önskar er all lycka i erat förhållande.

Dagen startades inte på topp. Skolan var inte på topp. Eftermiddagen var glad. Jag känner att avslutningen kan bli bra.

tack för kaffet

För ungefär tre timmar sen vaknade jag. Det var på tok för tidigt så jag passade på att drömma lite. Nu har jag klippt mig. Jag är nog inte klar. Men jag hinner inte mer för jag ska till tandhygienisten och plocka bort grus, sådär som man gör på våren.

det blir mest en massa ord som glider

Idag var en dag som inleddes hos en tandläkare. Den titeln är dock missvisande då mina tänder inte behöver läkas, de är i stort sett perfekta. Ändå ska jag pallra mig upp till tandhygienisten imorgon. Bara för att ryssen som pillade i min mun idag inte orkade ta bort den lilla tandsten jag har. Skolan ville jag ungefär inte vara i idag. Jag fick som vanligt inte ut någonting av den. Eller okej, ett nytt highscore på pinball. Middagen bestod av en piggelin och tre kanelbullar. På jobbet var jag bäst. Nu skämtar jag inte. Jag sålde överdrivet bäst. Jag var extremt glad och trevlig hela kvällen och nästan alla jag ringde verkade gilla det. Så det tackar jag för. På tal om det så har nog min telefonräkning börjat bli dyrare. Perfekt timing nu när jag måste betala den själv. Fast det är det värt. På vägen hem märktes det i alla fall att människor har börjat leva. Det var bebisar överallt. Nej. Folk har snarare börjat visa sig. Har aldrig träffat så många jag känner på väg hem från jobbet. Östra hamngatan kryllade. Sen gick jag och sanna på promenad. Eller ja, det var mer en omväg till mitt hus.

Nu såg jag just min miniräknare som jag letat efter några veckor. Den ligger på min dator. Fördelen med att ha ett stökigt rum är att allt ligger överst. Nackdelen med att ha ett stökigt rum är att man inte alltid letar överst.

kändispoäng

Jag förstår inte riktigt hur jag kunde glömma det här igår. Det var liksom nästan det som gjorde min dag, inte riktigt, men nästan. Jag fick självaste teliapappan att skratta. Ungefär den torraste människan som någonsin existerat. Jag fick gubben att fnissa till, med ett enda ord. Jag tog mig hjälp av johannes brost. Han som var bartender i rederiet. När vi klev av tåget från hofors stod dom där som två fån. Johannes frågar om alla ska kliva av i falun så jag ler och svarar uppenbarligen. Teliapappan fnissar till och jag var i extas. Två kändispoäng till mig, tack!

justja

Förlåt för det där, jag ska sluta skriva så långt. Fast nej, synd!

shape up

Rummet är inte städat. Långt ifrån. Men jag har börjat, det är bra. De där fem timmarna jag nämnde igår var lögn. Jag tänkte att det kanske skulle gå snabbare för mig om jag satte en gräns. Men då jag hamnade på stan för att lite motvilligt handla nya öl försvann någon timme från planeringen. Jag kunde därför inte fullfölja. Så här sitter jag nu i ett stökigt, tomt och städat rum. Festen igår då. Det hela började hos ebba. Problemet med att förfesta hos ebba är att det aldrig blir en förfest. Man blir inte party alls. Det vi gör är att sitta vid tvn och ser något dåligt program eller lyssnar på musik, på en laptop. Och öl såklart. Det varken låter eller är särskilt party. Bara trevligt. Efter dessa trevligheter tog jag mig i alla fall till eb och lo (jag gillar att förkorta tvillingars namn (detta gäller inte linni och olis (ni får nöja er med smeknamn))). Här var det mer förfest. Kan det bli annat med tingeling och vattenpipor som välter. Sedan befann vi oss på olearys. Eller jag i alla fall. Jag vet fortfarande inte riktigt vart resten av festen tog vägen. Olearys var i alla fall guld. Jag hade ingen aning om att det skulle vara band och därmed hade jag inte heller någon aning om vilket band. Jag hör en låt som låter riktigt bra och placerar mig längst fram i mitten för att ta reda på vad det faktiskt var jag hört. Ganska direkt efter det skriks det "det är vi som är subster!". Jag blev ungefär knäsvag. Verkligen kvällens överraskning. Jag röjde järnet, fick mina skor att sluta vara vita och var även uppe på scenen och sjöng en refräng. Sen var min kväll gjord ungefär. Jag gick till och med hem tidigare då jag kände att jag inte hade mer att hämta. Jag känner att det här redan börjar bli väldigt långt och att det inte kommer bli bättre då jag har en till dag att dokumentera. Det här känns verkligen som en dagbok. Om det nu egentligen är någon skillnad på blogg och dagbok. Idag väcktes jag i alla fall av en arg mamma. Gustav var tydligen aprak när han kom hem igår. Mamma undrade om även jag avslutat kvällen i ett knappt existerande tillstånd och skulle vara hemma från jobbet. Men jag var förvånandsvärt pigg i morse och stressade lite smått till tåget. På vägen får jag ett sms och blir till en början ganska rädd. "KLAS!" var inledningen på smset. Innan jag hade läst längre fick jag lite panik och undrade vad jag ställt till med. Det visade sig vara en påminnelse från folktandvården. Så imorgon blir det sovmorgon och ingen matte. Efter jobbet gick jag i alla fall förbi sanna. Vi blev som vanligt ungefär fem år yngre, jag har någon slags hatkärlek till det där. Mamma blev som vanligt sur för att jag inte kom hem med en gång efter jobbet. Men som vanligt sov hon när jag väl kom hem. Som vanligt så avslutar jag med ett litet stycke här nedanför. Som vanligt.

Nu ska jag gå och lägga mig och vara bekvämt obekväm och glad och lyssna på håkan och sova.

han som tuggar med öppen mun dör

Min bror är en missbrukare av sommaren. Eller okej det är inte sommar än, men det är ungefär årets hittills varmaste dag. Och vad gör han, jo, han sitter på sitt rum med nerdragna gardiner och spelar tv-spel (som han såklart hittat på tippen). Det här borde inte tillåtas. Nog för att jag också sitter inne men jag städar i alla fall. Snart har mina fem timmar gått och jag är långt ifrån klar. Jag är inte effektiv.

jah gringo

Hej dagen efter. Jag känner min inte som den skarpaste kniven i lådan. Inte än i alla fall. Men jag tror det styr sig snart. Eller det måste det göra för jag har ett rum jag måste städa idag och jag tänkte försöka göra det innan solen går ner igen. Jag får lite ångest när jag blickar ut över det måste jag säga. Men jag ger mig själv fem timmar, mer tänker jag inte hålla på. Sen blir det sol.

babylonsjukan

Pasta, sallad, kassler och rhode island-sås. Guld! Jag äter nattmat och är faktist väldigt nöjd med kvällen. Jag är lagom full och det är bra. Elller lite full men jag är nöjd. Albin är ett svin och festar med thåström! Detta bekräftar att mina vänner är dåliga vänner. Jag borde vara där.

Idag har varit en bra dag. Efter skolan som slutade tio åkte jag till stan och bodde med olof i solen. Ebba sammanstrålade ett tag och det var fint. Vi hittade fjärilar och våldtäktsänder! Sen tog jag mig typ till kålgårn för att dricka öl i fint sällskap för att sedan köpa grillar och mat och äta entrecote med bea och potatissallad. Guld, igen! Detta följdes upp med en invigningsfest på we för att sedan fortsätta till etage. Det blev helt okej billigt och jag anser att jag skötte min uppgift ganska bra. Eller okej jag måste erkänna att det inte sköttes exemplariskt men jag blev väldigt nöjd med kvällen ändå vill jag lova! Jag har även förlorat 300 kr på ett vad. Nu är min mat slut och nu ska jag sova.

uppsnärjd i det blå

Okej, min dag har inte startat lika bra som jag räknade med. Solen lyste in lite för lite på mitt rum då jag kom upp vanligare än tidigt. Mamma är hemma och har redan börjat tjata på mig om diverse saker. Till exempel att jag måste städa mitt rum idag. Det tänker jag inte göra. Det är inte fysiskt möjligt att vara inne och städa ett rum en sån här dag. Så morgonen har inte varit perfekt, men det löser sig nog. Nu ska jag försätta motverka min mamma med håkan på högsta volym och äta frukost, nom nom.

poppy bird

Jag har just bytt en sladd mot en tv. Jag ser det som ett utsteg i framvecklingen. En sak mindre på rummet, och ett steg närmre en självständig lp-spelare. Fast jag saknar fortfarande högtalare.

Jag känner att imorgon bli en bra dag. Jag känner att jag ska köpa något billigt imorgon. Jag känner faktiskt att jag ska gå och lägga mig nu och jag känner att det känns bra.

lay down your arms

När man kan cykla hem klockan tio på kvällen i doften av hundbajs utan att frysa, då är det vår. Idag har varit en värd dag. Inledde med sovmorgon. Följde upp med en underbar känsla. Folköl och cigalitter i solen i goda vänners sällskap. Solen var så övertygande att vi kunde föra oss i t-shirt. Jag och amanda ville visa vilka vikingar vi faktiskt är och blev lite rödmosiga i solskenet. Jag tror jag just slog rekord i att skriva ord som börjar med v i rad. Efter dessa underbara timmar väntade jobbet. Det gjorde tåget också, lite för länge. Jag vet inte på vad men alla blev försenade och ingen blev förvånad. Idag var en sån där dag jag till och med kunde trivas med jobbet.

Imorgon ska grillen invigas också, phett.

romantic rights



Så här låter min morgon. Jag älskar det. Jag älskar att trummisen från husbandet deltar. Jag älskar att mitt hus är tomt. NU blir det kaffe, ägg och bacon, och en sol snart hoppas jag.

flowers from the man who shot your cousin

Klockan slår utanför mitt fönster. Den har tagit sig ända tills dygnets sista timme, igen. Jag förstår mig inte på klockan. Den är så sjukt snabb. Sluta upp med detta, annars tänker jag bli statsminister och då ska det fanimej bli tidelag.

Idag har jag förvånats över att spöket pratat flera gånger, jag har jobbat matte, fått min andra ig-varning i engelska, tillbringat en solig rast i ett mörkt rum i en källare, gjort klar den första uppgiften efter halva fotokursen (tror det är fjorton uppgifter kvar), sölat på stan och köpt årets första glass, cyklat den första njutbara cykelturen, repat, gått på konsert, vart rädd för mötet med mamma, torkat golvet på bussen med kavajer, blivit lättad då mamma sov, varit en jobbig lillebror. Jag är nöjd med dagen måste jag säga.

svenska är fult steg 3, 100p

apokalyps - apocalypse, så liten skillnad, så stor irritation.

RSS 2.0