b2

Böjer mig framåt och lossar på strumpebandet, vad gör man inte för pengar. Sitter och lyssnar på en 22 minuter lång ljudfil med bananer i pyjamas. På lördag spenderar jag dagen som b2. Danser, rörelser, hela köret. Jag är så jävla fattig.

fbbbbbbb

Facebook är nere, det är hemskt. Det är så hemskt att man inte ens kan logga in på facebook och klaga.

en lärorik plats

Det finns ord som sällan används. Det kan bero på att de är hemskt fula, att de inte gör så stor nytta eller att de saknar synonymer, trodde jag, tills igår. Jag har under föregående dygn studerat i sammanlagt över sju timmar, vilket är en stor seger för mig. En annan stor seger är mitt nyfunna ord. Nu är det dags att byta ut det sällan använda ordet fittsaft. Kamrater, låt mig presentera, slidsekret.

försöker, bli, snäll

Idag kom jag på en sak. En sak man kan göra när man är bland folk (fungerar även ensam) och inte har något att göra. Man kan le. Det är hur bra som helst. Istället för att gräva mer ansiktet i telefonen eller dylikt. Folk blir glada av folk som ler. Om inte annat ser man väldigt dum ut, då blir folk också glada. Idag log jag på bussen, jag såg nog mest dum ut.

knarkande skatter

Dekadens i dess perfektion. Det är så här man ska vara bakis. Om jag nu är det. Jag kommer att börja studera och faktiskt göra ett tappert försök att lyckas göra mig av med gymnasiet till sommarn. Då kan jag vara arbetslös. Hellre arbetslös och pank än att gå i skolan och vara pank. Och joel, han är en bra lärare. Ost är bra på mat. Ukraina är sämst på allt.

nyheter

En stad i chile har rört sig tre meter västerut. Smsa AKUT CHILE till 72 900 och skänk hundra pengar.

vad hände med punken?

Bruket

hitta sambandet, sambabandet

Idag är en bra dag. Det finns fler bra dagar också, ganska många, men idag känner jag att jag gör framsteg. Jag känner att jag börjar lära mig kommunicera. Jag tänker inte ta ut något i förskott, men igår kändes som en seger. Jag gick på krogen. Jag gick på krogen utan att bli medtvingad, eller avsikter att bränna alla mina pengar och bli stenfull i förhoppning om att allt kommer att bli bättre då (det blir det inte, tror jag). Sistnämda har jag inte provat på, vad jag kan minnas, men det skulle ändå kunna vara en anledning. Jag gick på krogen för jag kände att det kunde vara trevligt att träffa människor. Idag har jag inte provat så mycket kommunikation, men jag är glad.

social flu

Igår köpte jag min första bok, någonsin. Den heter killing yourself to live. Den handlar om rockstjärnor som dör och hur dom gör det, tror jag. Den är nog väldigt nyttig för mig, nu när jag är rockstjärna och allt.

samla väder på pinne

Jag såg just att en av GBs glassnyheter för 2010 är en ben & jerrysglass. Grattis alla menstjejer, klipp av mjukisbrallorna strax under rumpan, nu behöver ni inte stanna i soffan när det är fint väder. Tröst på pinne.

RSS 2.0