fan

nu dör jag

pataya

Nu är jag hemma, faktiskt äntligen hemma, från världes bästa, sämsta, bittraste, gladaste, fullaste, trsigaste, äckligaste, drygaste, svettigaste, roligaste, fullaste, men framförallt fullaste festival. Nu är jag förstörd. Jag väntar på att min lever ska börja strejka. Jag väntar inte på att pappa och mamma ska komma hem så jag måste förklara varför jag har en riktigt brutal blåtira. Jag måste ha lite tid att komma på något riktigt trovärdigt istället för att berätta att jag faktiskt var för full och glömde ta emot mig med händerna när jag ramlade, att jag istället landade på ögonbrynet och blödde floder. Jag tror inte att dom vill höra det. Jag har dessutom lyckats med att bli redigt berusad på ett billigt sätt varje dag, men höjdpunkten var i tisdags när jag för andra gången fick navids autograf på min vackra bakdel. Nästa höjdpunkt var i onsdags när sanna kom, till festivalen alltså. Men jag saknar fortfarande sanna. Peace & love var i alla fall grymt. Det gör vi om. Nu duschar vi och sover vi, något det har varit lite brist på senaste veckan. Jag luktar och ser ut som en hög med röv =)

ska jag någonsin bo i borlänge, ska det vara i ett tält


peace and love

Imorgon börjar festen. Jag är sjukt pepp. Nu ska jag klippa i byxor, hjälpa vänner i nöd, äta, och förhoppningsvis göra onödiga inköp till morgondagen då årets fylleslag drar igång. Skål!

midsommar

Det är midsommar och nästan regn. Kan man inleda dagen bättre än med att vara glad och lyssna på it's a beautiful day. Antagligen, men inte vad jag kan komma på just nu. Jag är nöjd. Så såg jag precis att molly sandén har släppt en skiva. Det kan inte bli annat än succé. Ha ha ha ha ha ha ha ha ha.... "Oavsett hur det går ikväll, kommer jag alltid känna mig som en vinnare pga att jag kommit så mycket längre än vad jag någonsin vågat hoppats på, att jag lärt mig gå i klackskor, lärt känna otroligt många underbara människor, och framförallt fått enormt stöd av er". Kul att du lärt dig gå i klackskor, synd att du inte lär dig av dina misstag. Men två poäng är ju bättre än noll.

kan det vara en neger?

Mina händer är svarta, typ. De går eventuellt att bleka lite om jag tvättar dom med diskborste. Det får bli nästa projekt. Eller så liter jag bli, eftersom min kropp i övrigt mest påminner om en kinesflagga, kinas flagga, kan jag väl ha lite färg på händerna också. Då säger vi så. Nu ska jag ladda hem josefin skolhjälp collection 6 cds sen ska jag äta sprudlande kött. Jag gillar verkligen sprudlande kött. Jag gillar verkligen sanna. Sanna är ett sprudlande kött. Imorgon är det midsommar. Sprudlande.

rökarökaröka

Nu är det officiellt. Jag har stått och skrikit oavbrutet i en timme engefär. Oerhört dramatiskt. Nu vet mor och far att jag röker. Just typsikt att mamma skulle städa mitt rum typ första gången jag lagt paketet i skrivbordslådan. Men fighten var vunnen innan den ens startat eftersom mamma tagit paketet och sparat det istället för att göra sig av med det. Nu är det i min ägo igen. Jag är bäst. Nu måste jag röka.

måla

Jag kommer ihåg när jag för några månader sen mitt i en diskussion om hur hemskt auschwitz hoppade in med "sex miljoner judar kan inte ha fel, det är kul att åka på läger". Det var inte uppskattat. Men idag kom jag fram till att jag har all rätt i världen att dra det där skämtet för jag vet hur dom hade det. På mitt sommarjobb för två år sen fick jag faktiskt sitta i en jättestor ugn. Ingången var så klaustrofobiskt liten att man knappt kom igenom med axlarna. Och där satt man i en ugn på sisådär en trettio kvadratmeter. Till skillnad från judarna var jag dessutom tvungen att jobba. Vi tog dock med en radio in så det jämnar väl ut sig antar jag. Nu ska jag smörja in min knallröda kropp som helt utan tanke har vistats i solen från klockan sju till klockan fyra ungefär. Oerhört bra. Tack! Sen ska jag försöka få tag på ida, jag misstänker att det blir ett projekt.

trött

Jag ska nog gå och lägga mig nu. Hur skönt som helst. Imorgon börjar jag jobba på riktigt. Inte hur skönt som helst. Jag mig totalt sämst på allt och helt ointressant. Ett steg på vägen kan nog vara att sluta skriva här.

söndag

Det är helt galet. När jag hostar dör mitt huvud. Det är typ tortyr. Jag tror jag satsar på att göra absolut ingenting idag. Fast jag kommer nog inte må bättre av det.

i'm only human

Idag mår jag faktiskt bra. Det känns bra att jag mår bra för efter igår borde jag inte bra. Blev ganska askalas igår också. Dock på en mycket bättre nivå än i fredags. Jag tror dessutom att jag minns allt från igår och jag var inte bitter alls igår. Det är skönt med insikter. Och amanda är en mycket bra vän. Nu ska jag göra så gott jag kan för att ha en dag med mig själv. Jag ska se på scrubs och städa. Och jag ska inte förtära alkohol igen på ett bra tag då jag festat sex av de åtta senaste dagarna. Så jag håller mig lugn nu, typ till midsommar.

jag är kär

Jag avled inte. Jag gick på balen och det var galet värt. Nu är klockan efter fem och jag ska sova. Sanna är bäst i hela världen.

weekend wars

Jag vill dö. Inte för att jag är bakis. Jag vill bara dö. Jag vill verkligen inte gå på bal. Jag vill bara ligga hemma i min säng och inte träffa en enda människa. Jag vill ligga hemma och vara ensam och miserabel och hata mig själv. Det är kanske inte så svårt att genomföra men nej, jag ska på bal. Och jag ska inte bli lika full som igår, jag ska inte vara ett jävla drygskåp, jag ska inte göra fyllebekännelser för mina förldrar om min skolsituation, och livssituation, och jag ska inte bajsa på söderbaumskas skolgård, och jag ska försöka minnas hela kvällen. Igår minns jag inte hela kvällen. Redan efter champangefrukosten var jag askalas. När vi kastade av folk från flaken tog jag en cigarett och blev ännu mer askalas, på den nivån att jag var tvungen att hålla i mig och klockan var inte ens två. Värt. Sen var det partybussen. Jag minns inte de två sista skivorna. Jag vet att jag har varit hos johan men jag är nästan säker på att vi inte var hos frida, så bra minns jag det. Jag vet inte hur mina vita byxor såg ut när jag kom hem men jag antar att dom inte var fina då mamma för ett tag sen frågade mig hur många gånger jag ramlade igår. Värken i min höft säger mig att det var ganska många gånger. Nej men det var ju skönt med en till misslyckad kväll den här veckan. Fan. Avslutningsveckan är inte min grej. Jag behöver en sanna nu, men det är ju typiskt att hon är upptagen med att ta studenten. Jag längtar tills nästa vecka, då kanske det blir lite mer ordning på saker. Nu ska jag äta och dö i en säng.

la partaya

Jag är så sjukt pepp! Jag antar att jag har lyckats med att fortfarande vara full, för jag är inte bakis. Score. Och snart ska det brölas mer på champangefrukosten. Då tänker jag även fira att jag gjorde mitt första fylleevent på facebook. Så att ingen missar att jag har nytt nummer liksom. Nu rör sig min mage, jag är hungrig. Skål.

le parkour

Jag har styrt nytt abonnemang idag! Jag vet inte riktigt vad numret (<---------- KOLLA EBBA) är och att jag är onykter gör inte saken bättre, men jag är nästan helt säker på att det är 0767923982. Nu när jag skrev det blir jag jättesäker. Det känns skönt. Har vartit på någon form av klassfest ikväll. Men jag vet inte om det är möjligt att kalla det för klassfest om det är jag och axel plus två halvor till som förtär alkohol. Det var trevligt i alla fall! Jag känner att det är lättare att umgås med nisse när man är full för då får han aldrig tid att säga något hehe! Idag har jag äntligen lyckats släppa lite på ett tryck (och nej, det handlar inte om alla ljud som framfördes av diverse kroppsöppningar under kvällen). Imorgon blir en bra dag. Världens bästa tjej tar studenten. Jag fick för mig när jag började skriva det här att jag kommer vara bakis imorgon till champangefrukosten. Jag har under inlägget fått den briljanta idén att om jag dricker mer kanske jag fortfarande är full imorgon, och då kommer det inte vara jobbigt att ha bubbelfrulle! Skål!

sommarlov

Det känns inte

choooke!

Totalt jävla värdelöst. Igår var nog i det stora hela den sämsta kvällen på riktigt länge. Min jävla skittelefon är stulen och då var det ändå inte det sämsta som hände under kvällen. Röv. Så ringde jag och spärrade mitt sim-kort nyss och nej, då har dom tydligen inte sagt upp abonnemanget. Jävla skittomtar. Så nu kan ingen nå mig på ett tag. Men det är väl lika bra för jag kommer ändå bara vara arg. Så ska man cykla till skolan i en fallande sjö för att försöka vara trevlig bland människor då det trots allt är skolavslutning. Jävlar i min låda vad jag tänker vara bitter idag.

dra mig baklänges



Det här måste vara det bästa som någonsin skapats. Jag tror ingen kan förstå hur stort det här är för mig. En usb-mirco. Idag släppte p&l babyshambles, men det här slår det med festlängder. Tyvärr är det bara en prototyp än så länge, men när den kommer ut kommer jag svälla.

MSTRKRFT

Jag öppnade just en after work-öl. När det står ett torn med sex plattor öl i rummet går det inte att låta bli, när det är studentvecka går det inte att låta bli, när det är onsdag går det inte att låta bli, när det är öl går det inte att låta bli och dessutom är det främmande öl så därför var jag tvungen att smaka. Typ slots. Men det är bara att kyla dom väl för då smakar dom inte lika mycket, pissljummen slots är ingen höjdare. Jobbet var vettigt. Lite tungt att klockan inte ens passerat 07 när jag vaknade men vafan. Jag gillar att dom jag jobbar med är relativt unga och dumma i huvudet. Jag gillar att jag faktiskt lär mig saker. Skolan kan brinna, men för guds skull försök inte starta branden inne på en toalett med några pappersservetter. Något viktigt jag lärde mig på jobbet idag är att alla konflikter kan lösas med sex, så gör dvärgschimpanser (detta gäller även hanar emellan och honor emellan). Så om det kommer någon kille på stan och börjar kaxa är det bara att greppa hans penis så är allt lugnt igen. Under förutsättning att han är en dvärgschimpans. Så låt bli om han ser ut som arru, ser han ut som ljubomir vranjes är det helt okej att försöka. Som sagt, man lär sig mycket mer viktiga saker på jobbet än i skolan. Nu ska jag duscha mig.

dgf

Möspåtagning igår. Bakis idag. Får man inte gå på etage får man helt enkelt se till att bli full någon annanstans. Det lyckades vi med. Alla lyckades bli ganska fulla överallt känns det som. Värt. Dgf är bra, jag gillar oss. Men det är på fredag det händer saker på riktigt. Det kommer bli skönt att inleda dagen med bubbel och jordgubbar, för att sedan under tiden som man börjar nyktra till panikstressa järnet, för att avsluta kvällen med ett fylleslag som inte är nådigt. Jag längtar. Jag längtar inte tills imorgon. Imorgon tar jag mig ut i arbetslivet igen. Denna gång inte som telefonterrorist. Klockan sju imorgon bitti åker jag och pappa till borlänge där jag sätter min fot i byggarbetsbranchen, eventuellt sätter byggarbetsbranchen på min fot. Och förhoppningsvis kommer det befinna sig sju plattor öl på min altan när jag anländer till basen. Problemet är att alla inte är mina. Men det behöver inte mamma få veta hehe. Nu måste jag sova, utan sanna, det suger. Jag är en toffel tjoho!

salute your solution

Det jag måste förstå, är att det inte går att haka upp sig på småsaker, att sådär kvinnligt analysera dom lite för mycket och att bli orolig för ingenting. För trots att jag har världens bästa flickvän, att hon är så vacker att hon framstår som en teaser endast genom att sova bredvid mig, och att hon gör mig till en lycklig människa, måste jag lära mig att i alla lägen komma ihåg att det är ömsesidigt. För det vet jag. Vi är bäst.

raklöddret tog slut


Det här är så kul

kuk

jag är så jävla jobbig

exo politics

Okej, nu ska jag sluta vara trött och miserabel. Det är liksom studentvecka och visst, jag är sämst och tar inte studenten i år men jag kommer ha sjukt kul ändå, fast inte om jag tänker vara bitter. Sen har jag kommit fram till att jag borde fira lite extra den här veckan för mitt mvg jag fick förra veckan, eftersom det antagligen kommer bli det sista mvgt i mitt liv. En annan värd sak är piratpartiet. ”Vi ska fildela i Bryssel. Så jävla coolt!”. Nu ska jag följa upp min frukost med något mer än kaffe, typ kaffe. Sen ska jag ner på stan med lite för mycket pengar och eventuellt vara vuxen och gå till banken. Sen ska jag klä mig ståtligt i vitt och blått och hjälpa ett gäng blivande arbetslösa att sätta på sig en mössa. Och en sak till, jag beställde just nytt abonnemang, nya nummret är dock oklart. Och en sak till,

jag gillar, puss

bang bang

Jag ogillar tennishysterin. Vad är grejen med att sitta och kolla på tennis. Det är ju bara fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Typ som dåligt sex, ingen spänning liksom. Och tack expressen, som upplyst mig om att daniel har satt på sig en träningsjacka och gått runt slottet. Det gör mig illamående.

bend your arms to look like wings

Söndagsångest, stor tid. Jag vill inte gå upp på jungfruberget. Jag vill spela golf. Jag vet, det låter skumt men det är ganska skönt att spela golf när man har ångest. Så vill jag kedjeröka tre paket cigaretter. Sen vill jag lägga mig i min säng och se på scrubs. Och sen vill jag sova. Just nu känns det som att jag kommer misslyckas med allt det här idag.

förbjudet

Det är inte tillåtet att särskriva nationaldag. Människor är dåliga människor.

kampens profit

Kom på att det inte var cs. Det var call of duty. Cs var under metalperioden. Viktigt att veta.

profitens kamp

Pengarna skräpar, stan står kvar. Eftermiddagen gick istället åt att turbolaga en multipunktering och rippa två album av mina gamla älsklingar total apati. Man blir ju nästan lite nostalgisk, en trött laptop, cs och trallpunk. Det var så det gick till i åttan. Dagens åttor är istället folkölsfulla blondinspån som ramlar omkring på falukalaset, lägger en pizza på kyrkogården och blir hämtade av sina föräldrar. Inte för att jag såg mycket av det igår men jag hade fullt upp med att leta på mina vänner som inte åkte karusell, utan var på rådis. Fast just nu har nog alla tidigare nämda samlats på toget för att dreggla lite över måns. Det kan ju också vara kul, om man gillar det. Själv blev jag tillräckligt tillfredsställd igår när jag såg eldkvarn med en stor och tråkig folkmassa med en medelålder på ca 45. Det gör inte mig någonting, eldkvarn var bra, karla var sjukt skum och dom spelade kommit hem. Guld. Men nu ska jag avsluta min öl och göra en rörelse.

heyeyeyey

Vaknade hos en sanna, kommer hem och på bordet står det matjesill, färskpotatis, ägg, gräddfil och gräslök, och efter det kaffe, jordgubbar och maränger. Det här slår nog faktiskt ägg och bacon. Sjukt värd frulle. Nu ska jag gå och tvätta mitt ansikte som har blivit uppätet av en hysterisk hund. Det kliar. Sen ska jag ta alla sedlar som bara ligger här och skräpar och ta mig ner på stan.

ölnästet

Jag funderar på att döpa vårat hus. Senaste helgerna har det här varit utgångspunkten och här finns det alltid öl, ölnästet, kan det bli mer passande.

jag är en hästpojke

Om man bortser från misslyckade maränger har jag itne gjort något vettigt alls idag. Skönt. Nu är jag vilsen inför kvällen. Men jag har en öl ca sex centimeter ifrån mitt vänstra lillfinger, så det löser sig nog. Men först frukost i berlin, sen eld i en kvarn.

kommit hem

Frukost ja, kaffe ja. Jag gillar att inte ha någon skola på fredagar. Det jobbiga är att klockan snart är ett och jag sitter fortfarande i morgonrock och luktar härk. Och jag som tänkte göra något vettigt av dagen, typ som att gå på banken och handla viktiga saker. Det kan kanske lösas. Eller så är jag trött, dricker tretton koppar kaffe till, hoppar på en symaskin och spelar på en gitarr. Gitarr känns mest bekvämt, och jag har mycet att ta igen. Folk som inte ens äger en gitarr är bättre än mig, det håller inte. Men jag fick ett mvg i musik i alla fall. Jag som trodde att jag förbrukat alla mina mvgn för gymnasiet, jag har ju trots allt fått två tidigare. Helt fantastiskt vad duktig jag är. Efter mitt sensationella betyg träffade jag ejvin och amanda och hängde mest i lägenheten som inte är min. Den var vackert inredd med några tavlor, en på tok för dyr matta och fyra gula krukor. Det finns alltså potential. Lägenheten var i alla fall väldigt trevlig, tills den blev väldigt awkward då olle traskar in med en krille i högsta hugg. Det känns sjukt obekvämt och blev inte överdrivet pepp på att vistas där. Fast om jag fegar ur för honom och låter bli att umgås med sanna på grund av honom har jag ju förlorat, big time. Det jobbiga är att det är ju egentligen inte upp till mig att styra upp det hela utan det är ju faktiskt han som borde svälja sin stolthet och göra något åt saken. Den dagen, ojoj. Nu ska jag duscha och fortsätta le. Sanna är underbar.

heroes & martyrs

Imdb top 50 incoming! ibland förstår jag inte varför jag tankar så otroligt mycket film när jag anser att jag ändå aldrig har tid att se på film.

Jag är bäst på att göra frukost. Något som är väldigt jobbigt med frukost i det här huset är att det alltid finns en och en halv kopp kaffe kvar. Det är så otroligt frustrerande att kopp nummer två bara blir halvfull, för jag orkar inte brygga nytt.

your body is a wonderland

Nu fick jag lite panik över studenten. Det är ungefär exakt lite mer än en vecka dit och jag ligger efter med vissa saker som borde göras. Inte börjat menar jag. Ett bakslag för ekonomin också, det är värt det, men inte beräknat. Fast egentligen beräknat, men bortglömt. Men jag tror inte dagen är till för att ta tag i saken. Istället tänker jag röra min smått tränigsvärkande kropp till ett kök och en frukost som innehåller ägg och bacon. Och fy för löskokta ägg

jag har så mycket mer än festen kvar

Jävligt bitter blev jag. Rök luktar jag också. Eldrök. Apa. Det är jobbigt att höra något man behöver höra men inte vill höra. Det är ännu jobbigare att det är jobbigt när det ändå inte kommer påverka något på ett väldigt länge. Men jag tänker köra på min vanliga taktik, låta bli att oroa mig, trivas galet bra i min situation och ta eventuell skit när den faktiskt stundar. Jag tror verkligen att min taktik är ämnad för en sån här situation, för den fungerar uppenbarligen inte i skolan. På tal om det tänker jag inte göra en redovisning på matten imorgon. Jag gillar nämligen inte cirkelsegment, approximationer, patalelltrapetser, kordor (som mycket väl kan vara ett av de fulaste orden efter fåtölj, fåtölj liksom, det är otillåtet fult), intervaller, sammanfattningar, matematik eller gamla kina.

Kul att jag började skriva det här för ungefär en timme sen. Jag tror jag har för mycket att pyssla med på min dator. Det positiva i det hela är att jag inte är bitter längre. Det försvann någonstans på vägen. Därför kan jag avsluta det hela med att glatt berätta om min underbara morgon med världens bästa tjej som kom hem från negerland igår. Fast nej, det tänker jag inte berätta om, det tänker jag bara nämna. Jag gillar att vakna berdvid sanna. Det är desto svårare att somna då hon alltid somnar först för att sedan i sömnen fnissa så fort hon rör på sig och lite spontant slänga ur sig ord som till exempel babyrumpa. Det gör även saken lite mer underhållande. Något annat väldigt underhållande är ödeshög. Jag gillar verkligen det namnet. Det är en stad jag vill dö i. Eller ort. Eller samhälle. Fast jag har inte förstått mig på betydelsen riktigt. Är det en hög med öde, en hög som är öde, en hög som öde äger eller bara ett uttryck när man kommer hem från krogen "var det kul?" "ö de shög". Midnattsfilosofin är nu avslutad. Nu har det garanterat gått mer än en timme och nu ska jag sova. Men först, scrubs. Puss

seventeen years

Jag gjorde det igen! Jag kom på mig själv med att stå och äta från tallriken innan jag värmde maten då jag ansåg att jag lagt på för mycket och inte skulle orka allt. Något annat bra är att det känns som att folk har börjat ladda upp vettig musik på what.cd igen, än bättre är att tti fungerar som vanligt igen. Det är inte för intet jag röstade på piratpartiet. Otroligt mycket vuxenpoäng till mig. Det var till och med kul att rösta. Vi tog dessutom reda på att man får rösta även om man är full, så länge man kan stå på benen. Det var dock ingenting vi provade. En annan bra sak är att jag förmodligen har gjort mig av med kemikursen idag. Den bästa saken är att jag ska till en söt hund och balder nu.

mexican hardcore

Jag tror jag dör jag måste röka nu för annars dör jag tror jag men jag har inga cigaretter för jag rökte slut på alla igår och glömde köpa nya och egentligen hinner jag inte åka och göra det nu för jag kan ingenting till provet för jag har inte pluggat så jag måste plugga och därför hinner jag inte åka och köpa cigaretter men jag kanske kommer plugga bättre om jag får röka så jag åker nog och köper cigaretter.

come on come on

Jag kom på det! Problemet är inte alla saker som ligger på golvet, problemet är formen på rummet.

bring em in

Yes, jag lyckades smita från studierna några timmar med ett gäng människor, volleyboll, kubb och myggbett. Nu måste jag vara fem gånger så effektiv och för att uppnå det sju gånger så koncentrerad. Det här är något jag aldrig kommer lyckas med. Ohyes. Men det löser sig. Det kan nog gå med lite mando diao och socker.

jag tror

Det jobbiga med värmen är att jag måste klippa bort ungefär hälften av mina klädesplagg för att klara av att vistas utomhus. Annars ska jag inte klaga. Något som förtjänar klagomål är kemin. Kursen är i stort sett slut men jag måste ändå till skolan och göra en meningslös laboration. Fast det är imorgon kursen är över på riktigt. Då ska jag skriva sista omprovet, jag ska lyckas pch jag ska få g. Det känns bra. Imorgon kommer sanna hem också, förutom att hon kommer vara en neger känns det också bra, väldigt bra. Nu ska jag och navid cykla till skolan. Så ska jag hälsa världen från en stor tjock arru också, jag träffade honom i kvarnparken igår, han satt och åt kyckling som en sexårig neandertalare och allt var i sin ordning.

RSS 2.0