det finns inget hopp för mänskligheten pt.4

Det här inlägget tillägnar jag de som kommanterade föregående inlägg i serien.

Jag skiter fullständigt i vad kissie gör, jag skiter fullständigt i hennes blogg och jag skiter fullständigt i vad andra tycker om henne (i alla fall som vill fiska besökare med det). Så nej, benågonting, jag tänker varken engagera mig i att lära mig ditt namn och än mindre läsa din blogg.

Och vem i helvete har en önskecider? Jag vill att du försvinner ur mitt kommentarsfält. Men först tänker jag låta mina medmänniskor se hur jobbigt ointressant man kan vara.

Tack för mig.

det finns inget hopp för mänskligheten pt.3


vår ljuva skolgårdshierarki

Trasiga converse, vintagekavaj och gitarr på ryggen. Jag spelar så sjukt mycket i band. Nu är det något litet på gång. Planerad demo, låtar börjar bli klara. Om några månader får ni se oss. Det står en rörstärkare på mitt rum, det här är något jag gillar. Nina rochelle, är något jag gillar.

det finns inget hopp för mänskligheten pt. 2

Människans förmåga att handla efter antaganden och inte fakta

det finns inget hopp för mänskligheten pt. 1

Dags att göra en serie om varför människor är värdelösa och hur ologiska vi faktiskt är. Serien kommer dock inte vara rangordnad. Första delens anledning:

Människans intelligens

grönbete

Jag åt två frukostar idag. En nyttig och en stor. Sen har inte gjort något riktigt konkret. Förutom när jag provade ungefär alla ansiktsuttryck som någonsin existerat och fann detta väldigt roande. Eller när jag spenderade ungefär resten av kvällen med josefine och spontanköpte en antagligen värdelös mp3. Eller när jag spenderade resten av resten av kvällen med att spela gran turismo. Men den delen av kvällen som inte har varit ska jag leka leon, och inte som i yrkesmördaren leon utan som i zombiemördaren leon.

neck wreck

Visst, jag kanske har rakat av halva håret med det slog mig just att jag var nykter på festen igår, och åt en nyttig frukost i morse. Eller ja det står på flingpaketet att det är nyttigt. Åtta av tio anser att deras mage mår bättre. Fast det står inte vad det är för människor som vart med på undersökningen. Jag menar det är ju bara att gå till vilken uteliggare som helst och säga att de får frukost i två veckor, klart som fan att dom mår bättre. Tillbaka till grundtanken. Som sagt, jag har rakat av mig halva håret men festen och frukosten, kanske börjar bli lite väl stor förändring här. Jag låter nog bli att städa rummet idag, så jag känner igen mig själv lite.

så här ser jag ut på olika platser i portugal

Min kropp är död. Det är inte ens kul att sitta. Jag hoppas på svininfluensa. Sjukt skönt om det inte är värre än så här. Så måste jag ligga i karantän en vecka. Asbra med lite tid att se alla filmer som förpestar mina hårddiskar. Hur sweet vore inte det. "Swine flu, come and take me!". Så ska jag stå på en kulle och vara smutsig och ha lite trasiga kläder och sträcka armarna mot himmelen med bakåtböjd huvud och allt ska ses i profil och åh vad dramatiskt det ska vara. Eller så går jag bara och äter frukost och dricker kaffe och låter bli att bli sjuk.

fail

Jag syftade på kläder. Dagens inköp blev istället godis. Godis som bara är mitt. Godis som fick stanna i bilen på festen hos linnea och olof. Festen då jag var nykter. Då, låter som det var för två år sen. Men jag var nykter, och hällde i mig kaffe. Lyckades bli pepp och dansade sönder. Schvett. Men det var trevligt, mycket trevligt. Jag gillar när saker är trevliga. Det hade varit trevligt att vara i stockholm nu. Det hade varit trevligt att vara på popaganda. Nu ska jag istället ha trevligt med mitt, bara mitt, godis och spela resident evil.

det kostar att ha kul jämt, det kostar att ha roligt jämt, det kostar att ligga på sämst

Idag ska jag köpa något.

årets löv

Jävla jävla helvete. Onödig irritation javisst, men det är ju så sjukt svårt. Nedrans datorspel. Lite irritation för att jag inte är i stockholm också. Kollade på sista minuten nyss men nej, jag går på second hand istället. Eller går till pitchers innan dom ställer dit tre gula män som hävdar att man måste vara tjugotvå för att få komma in, även om man är stammis. Eller så går jag och duschar och använder min nya deo. Kul att jag äntligen bestämde mig för vilken parfym jag ville ha och köper den och kommer hem och så visar det sig att det faktiskt var deon jag köpte. Fail.

att leva


ni vet inte vad vi ger er in på

Jag och mamma är vänner igen. Våran relation känns lite som ett klimakterie. Och nyss såg jag att hans zimmer kommer göra musiken till modern warfare 2. Det är nog större än att jag och mamma blev vänner igen. Det kommer bli hur bra som helst.

renvoi d'ecole de beauté

Mina bromsar gnisslar som något gnisslande och knappen och kavajen har separerat. Jag lät bli att besöka mitt hem idag för imorgon får de eventuellt in världens godaste rom. Att köpa en parfym utan smakråd, eventuellt luktråd, är svårt. Idag spikade jag att nästan vecka ska jag inleda en milstolpe i min musikaliska karriär och lära mig spela banjo. På tal om min exploderande musikaliska karriär har mitt band tydligen fått ett namn och vi är på väg in i tidningen, fk, det här är stort. Min kind försöker odla en finne. Så vi får se hur det går med finnen, hör ni det.

Hitler, josef fritzl och gustafs mamma.

the pioneers

Dagens största problem än så länge: jag gick upp för tidigt. Jag som kunde haft femtio minuters sovmorgon. Femtio minuter, det är lång tid, det är ungefär så lång tid det tar att inse att man faktiskt borde göra sig i ordning för att komma i tid till skolan trots att man gick upp fentio minuter för tidigt.

klippkort?

Kul att mina grannar pysslade massa i trädgården och gjorde allt fint bara för att fira att en annan granne flyttat. Kul att jag nästan aldrig varit så bakis som idag. Kul att vi hamnade på pitchers med öl i handen ändå i eftermiddags. Kul att min mamma tycker jag är världens sämsta och mest egoistiska son. Kul att jag går till pitchers nu. Den är skönt att jag äntligen har hittat ett syfte för min lön, och det är ju lite lustigt när vi kan baren bättre än bartendern. Stammis ohyes!

jag har ätit ris ikväll!

Jag hittade just min lins bredvid linslådan och vad fan är linslåda för ord det är ju hur fult som helst. Detta hör alltså ihop med att jag och martini invigde pitchers igår. Helt underbart ställe, stans grymmaste personal (förutom hr-tjejen), men det som verkligen var det bästa var all öl dom hade. Sextiosju sorter om jag minns rätt, rullande sortiment. Vi drack flera sorters tjeckisk öl, öl som smakade honung, öl som smakade rökt skinka, italienst öl, klosteröl, en italiensk drink, billig öl, dyr öl, öl i skumma glas och öl som smakade champange. Jag tror jag fick med allt nu. Dom har förövrigt världens roligaste grej att torka händerna i och spyan som ligger utanför gina är min.

oniomani

Klockar va 03.37 vid sista tillfället jag sneglade på den igår, men jag vet att jag var vaken längre än så, dock utan att bry mig. Jag låg och funderade på sånt som hur man skriver en bra låt, varför det käns som att man inte riktigt känner vissa människor man stått väldigt nära och vad jag ska köpa för min lön. Mest på det sista faktiskt. Jag läste i en metro att det kallas oniomani - "...är en typ av psykiskt beroende som i hög grad liknar alkohol- och spelberoende". Jag googlade och det visar sig att det stämmer för bra in på mig. Som albin nämde om mitt hår handlar det här också om inpulskontroll. Fast enligt deutsche gesellschaft zwangserkrankungen är det en sjukdom. Jag kanske borde ringa dom. Det är ett kul namn. Om man säger det hög för sig själv, deutsche gesellschaft zwangserkrankungen.... he he

Nu ska jag gå ner och lyssna på death from above 1979 (det gör mig ledsen att jag aldrig kommer få se dom), rulla en cigarett och dricka kaffe.

herr kålrot

Jag är inte trött och orkar inte ens riktigt försöka sova. Jobbigt. Min lön blev tio tusen istället för mina beräknade åtta. Inte jobbigt.

jag är en miljöbil

Min förmiddag var en frukost hos klara och ett besök på synoptik, så snart kommer det sitta riktiga glas i min bågar och jag är oerhört nöjd. En skola och en miljökunskapslektion som blev relativt urspårad, precis som vi förutspådde. Eftermiddagen har jag spenderat med kaffe, pannkakor och en söndertrimmad gammal mazda. Gran turismo är ett underbart spel. Lite synd dock att jag på italienska lyckades döda gårdagens save, på italienska!!!! Imorgon är det pengar och det är kul men nu är jag lite smått rastlös och behöver en sysselsättning så jag inte sitter här hela kvällen!

right away, great captain

Kom just hem från klara. Vi satt och drack vin och rökte i mörkret. En aktivitet som borde ske oftare på alla håll och kanter. Det är mysigt. Men nu, resident evil.

partyland

Jag har tyglat min vilja att åka till popaganda. Jag ska inte åka dit. Jag ska spara mina pengar. På tisdag, när jag får min lön, ska jag sätta in många många pengar på sparkontot, jag ska leka avbetalning till gustav, vilket jag verkar vara ganska ensam om trots att jag inte har något jobb (HINT HINT!), jag ska sätta i riktiga glas i mina glasögon, jag ska köpa en parfym, jag ska köpa rulltobak och jag ska eventuellt inviga pitchers. Sen finns det nog fler nödvändiga saker jag behöver, och om jag behöver det ska jag köpa det istället för att åka på festival och göra av med alla mina pengar som jag vanligvis gör. Jag känner mig oerhört vuxen.

jag dör, se den, det finns ingen återvändo


obscured

Innan vänstra delen av ansiktet har återhämtat sig har jag passat på att göra likadant med högra. Det är verkligen dumt att slåss. Fast frågan är egentligen hur det gick till, ingen av oss är vänsterhänt. Jag ska undersöka det här i min telefon och även på fejjan. Något jag inte tänker undersöka är varför jag mår så här, det är ganska självklart. Det var kanske lika bra att jag inte kom in på harrys. Att jag istället gick omkring på stan, slogs lite med nisse och mange, satt tyst ett tag på maestro, gick hem, gjorde en underbart god pizza och spelade dator halva natten. Jag känner mig fortfarande full och det finns inget varmvatten. Jag tycker om att titta ut genom mitt fönster när jag hör något och om tio minuter har jag resident evil på datorn.

lördagkväll i ölnästet

K: - Var det kul på harrys?
G: - Sänk ljudet....hehe... (läspande)
K: - Okej.

Vi intog alkohol och lyckades väl förutom att jag inte kom in på harrys men det är sånt som händer när man är för lite fast inte för liten men tillräckligt liten nu lyssnar jag på detektivbyrån tills jag dör godnatt

så jag stal en bil för inga bilar gav lift tillbaka

Nu var jag så där oerhört smart, så där smart som bara jag kan vara ibland. Alltid när jag ska göra ambitiös frukost och måste vara i köket mer än två minuter höjer jag volymen på mitt rum så även grannarna och eventuellt john blund kan höra musiken. Men idag kom snilleblixten, fm-sändare. Så har man helt plötsligt all musik på datorn i stereon nere i köket. Det är så fantastiskt smart att förmodligen ingenting kommer kunna stoppa mig idag. Jag är oantastlig. Fast sen sjönk jag tillbaka lite när jag upptäckte att man borde kolla bäst färe-datumet på gröten innan man äter den, inte efter. Men jag överlever nog.

eat floor, high fiber

Konsten att sova till kvart över ett utan att vara pigg. Det gör ont i min kropp och en dag ska jag försöka att lägga mig i tid. Allt är batmans fel men jag klagar inte, batman är bäst. Nu ska jag ta reda på ett milt nerstökat hus och eventuellt göra gröt. Mannagrynsgröt, fast på skånska.

boys noize

Fixade så jag inte behöver gå på naturkunskapen och räkmackan börjar glida tillbaka, lite, ytterst lite, så lite att det är med ansträngning det glider tillbaka. Nedrans räkmacka. Det här ska jag fira med att vara nykter ikväll. Jag skippar kusinfesten. Ingen dricka har jag heller. Det är en sak att vara yngst på festen men att vara yngst och dricka folköl, där har det gått för långt. Imorgon kväll reparerar jag med att åka så långt ifrån civilisationen man kan komma på en urspårad middag, precis som det brukar vara. Nu ska jag hjälpa oåldrade vänner i nöd. Mot city jouren, och vidare!!!!!!!!

saker jag tänker på till och från högbo

hur världen skulle sett ut utan rönnbärsträd
varför dom målade huset med de runda fönstren vitt
varför mössen springer ifrån fängelset utan att visa cyklister hänsyn
varför min unbreakable-kappa är så varm
varför alla köper wii, det är opålitligt
varför människor inte tappar cigaretter eller pengar där jag cyklar

studio 11

Ja jag är nöjd med mitt halvrakade huvud och ja jag har gjort det själv men lite jobbigt blev det när man bemöts av två frisörer i hallen. Dom hävdade att konstverket var fint men trots det kunde dom inte hålla sig för att snegla efter taskiga detaljer. Dessa varelser var mina kusiner som håller låda imorgon och jag med en tjock är bjudna, det kommer sluta med att vi hamnar där och är yngst på festen, stark misstanke. Igår hade jag en stark misstanke om att maskar inte har en hjärna och efter en hel del forskning idag kom jag och klara fram till att de istället har ett ganglion. Delar man på en daggmask kan bara den delen med ganglionet föröka sig. Av det här fick vi ut att maskar bokstavligen talat tänker med kuken. Tack professor småkryp.

Jag får pani i i i i i i i ik!
Nu cyklar jag.

kärnvapentester är vackra på håll

Jag förstår mig inte på mig själv eller grejen med att sitta uppe och fördriva tiden på kvällarna i väntan på ingenting som mest är att få gå och sova men sova kunde jag gjort för minst två timmar sen och de två tomma timmarna äter mina kvällar på tok för ofta och vakna med trötta hundögon varje dag och för lite kaffe med för få cigaretter och jobbigt för jag har inga pengar. Imorgon blöter vi ner små barn och kent gör mig sällskap genom garderoben för jag är ju trots allt ett lejon.

resans...

sovplatser:
på ett heligt lakan i skövde
på ett golv i ett vandrarhem
i en väns kusins säng
på en universitetsgräsmatta
på, i, utanför och under tågstationen

människor:
gubben med gitarren i parken
erik med whiskeyn
australiensaren
han med skägget på housepartyt
tyska backpackers

guld:
rise against
patrick wolf
arctic monkeys
antony and the johnsons
timo räisänen

dryck: öl

beat this motherfuckersssss

Patrick wolf och handsome furs. Jag är klippt. Det ska bli spännande och se om jag kan gå obemärkt genom skolan den här gången också, för nog fan blev det radikalt. Nu ska jag avsluta mitt kaffe och cykla iväg från mitt sommarlov.

bad blood

Jag orkar inte skriva om göteborg. Inte idag. Jag gillar göteborg. Jag fick som väntat inga presenter. Förutom en kastrull och en diskhandduk. Det kan vara bra när jag flytta hemifrån och sju och ett halvt år. Fast huset hade sparat en liten tårtbit. Det är något speciellt med att fylla år. Så har jag nästan börjat läsa igen. Snodde en bok på tåget som jag lämnade tillbaka. Bra bok, den handlade nog om mig. Man kanske skulle köpa en röd boll. Man kanske ska klippa sig innan skolan imorgon. Göra något radikalt i stressen. Stressen som utbryter då man kommer på att man måste hävda sig för de nya kidsen på skolan och byta kläder tolv gånger och bygga ett berg på golvet med det man redan provat. Ett berg som ligger där och suger åt sig smuts men inte har så mycket var då tvättmaskinen är trasig. Det vore något. Radikalt men inte indie. Jag vill inte vara en copy cat bara för att jag har snygga vänner.

launch in t minus 2h36m

Josefine kanske har rätt, jag kanske är tidsoptimist. Min planering går inte bra, vid det här laget skulle jag varit äten och duschad. Jag är mest bara hemkommen. Hemkommen från erika där natten spenderades på en balkong. Väldigt mysigt att sova lite för många människor på en balkong. Sådär många så man inte kan sträcka ut benen under hela natten och vakna med ont i alla leder. Vi somnade ungefär halv sju i morse. Jag förstår inte riktigt varför jag börjar vända på dygnet sista veckan innan skolan börjar, men jag gillar det. Jag gillar ännu mer att jag åker till göteborg idag. Trots att mina föräldrar blev skogstokiga när jag berättade att jag skulle dit så jag blev sjukt opepp igår, tror jag det kommer bli galet kul. Att mina föräldrar antagligen kommer bojkotta min födelsedag helt och hållet och skita i att ge mig presenter får jag väl helt enkelt leva med. Jag har ändå blivit på tok för vuxen och mogen för det där med presenter. Hehe.

partypooper

Jag har byggt en skrivare på min dator. Nu ligger det en way out west-biljett vid min sida. Den är mestadels vit och luktar papper. Kvällens andra projekt är att ringa till släkt och informera att jag inte kommer dyka upp på mitt eget kalas. Ganska kul uppgift faktiskt. Två av fem avklarade. Nu kom klara med panikångest. Över och ut.

blunderbore

Jag tycker det är fult med bindestreck i mailadresser, så nu vet alla det, använd inte bindestreck mellan för och efternamn. Då blir jag putt, som mor brukar uttrycka det. Imorgon åker jag till göteborg, grejhöjta som bo-ko brukar uttrycka det. Jag vet inte vart jag ska bo. Jag har inte en festivalbiljett. Jag har i stort sett ingenting, förutom tågbiljett ner och hem. Det bästa är att jag älskar det. Tänkte ringa pappa och säga att jag vill ha en festival i födelsedagspresent. Nu ska jag följa upp min pannkaksfrukost.

benen är läkta

Jag lyssnar på emil jensen. Det slog mig just att han spelade på p&l. Det slog mig just att jag missade det. Bara för att han skulle spela undet ett tak och omgiven av väggar och bara för att det stod en tjock ful gubbe där det inte var vägg. Bara för att han är så underbart bra att alla vill se honom och för att alla inte fick plats. Det är inte rättvist. Det är det aldrig. Nu ska jag fortsätta med att mest bara sitta här och lyssna på självaste emil. Sen ska jag gå ut mitt i natten och köpa cigaretter och röka dom. Bara för att jag kan.

cheater meter

"Ta reda på om din hemliga kärlek har varit otrogen?"

mtv, jag älskar er

i can relate to that

I natt skulle jag jacob och axel slå våra dumma huvuden ihop för att nöta diablo till förbannelse. Vi misslyckades fatalt då routern hade bokstavskombination och, liksom fucking kenza, ville uppdatera så ofta att det inte någonstans finns en enda möjlighet att någonting på denna jord någonsin skulle kunna fungera. Men förutom vårat kenzasubstitut var det trevligt. Och egentligen bryr i stort sätt ingen sig men jag har just ätit spenatsoppa, oerhört underskattat. Och man blir stark också, det har jag läst i en bok. Och varför stavas och och och inte ock, det är faktiskt dumt.

croc

Jag äter en macka

full

Jag har ont i käkarna. Jag har fläskläpp. Jag har antagligen fler ovanligheter som jag inte märkt än. Men fan vad kul det var att slå ner varandra. Ibland gör man så om man är bröder som dricker för mycket vin och snyltar på pappsens aberlour, man slår varandra på käften för att ta reda på hur det känns. Jag kan inte minnas att det känns alls, men idag vet jag att min läpp ser ut som en muterad boaorm. På tal om det så saknar jag lilla sportspegeln. Eller ja i alla fall slutet, som var ungefär den enda anledningen till att man såg programmet. Bo A Orm, kommentator i zoolympiska spelen, är kung. Jag ska bada, jag är kung. Jag gillar min telefon, den förklarar gårdagen lite. Men bara lite för jag förstår inte riktigt allt jag skrivit. Fast det verkar som att jag hade kul. Nu ska jag leka batman, sen ska jag och sanna bada. Jag vill bada väldigt mycket. Jag behöver bada väldigt mycket. Jag luktar trött sprit.

wastecake

Boxen gjorde sitt. Vakterna gjorde sitt. Jag själv anser dock att jag inte var för full. Ramla i en trapp kan man göra även i nyktert tillstånd. Och bartendern var en fitta i ansiktet så det var väl lika bra att bli utkastad. Så vi drack vin alkisstyle och förde oss till rådis, där jag som vanligt rökte upp alla mina cigaretter. Rådis äter cigaretter. Jag äter ingenting. Nej för all mat i kylen är gammal typ. Igår hittade jag makaronerna jag kokade innan jag åkte till emmaboda. Fast dom hade inte börjat leva än. Snart är klockan ett.

4sound: strängar, fender, 80 kr

start wearing purple

Krubba > vin > isabel > harrys

det här är kalas

det finns inga bromsar

Satt upp halva natten, drack cider, vin och rökte. Det var mysigt. Sov för många människor i en lagom stor säng. Talet var tre. Det var mysigt, och varmt. Vaknar med årets morgonfrilla. Frukost med äggmacka, juice, kaffe, två lättöl och lindans. En trevlig morgon. Högbo var trots allt ganska värt. Nu är jag svettig som en löpande neger, en sån där benig långdistansare. Tänkte duscha riktigt kallt, styra en påse i en låda och förbereda kvällen, vilket ungefär innebär att styra en påse i en låda.

Och så har jag hittat ett spel som gör mig glad, jag kommer så förlora mitt sociala liv när det släpps. Det här är vackert

sätta i glas

Jag har just bakat ungkarlskakor (läs: corn flakes-kakor). Jag tänkte sockerchocka till scrubs hela natten men ändrade planer. Nu inviger jag en av mina nya jackor och åker till högbo. Egentligen skulle jag hellre dö än att cykla dit men jag gillar motvilligt (i detta fall) spontanitet.

bounce low bounce high

I går var ett fylleslag. Det här fick jag ut av min undersökning av kniva:
myggor tar aldrig slut
öl tar slut
frukost försvinner
alla är oskyldiga

Då frukosten under natten slutade existera lyckades vi idag vid femtiden hitta två bilar och åkte till en pizzera med alkoholtillstånd, viktigt att poängtera. Det blev venezia och fy i helvete vilka stora pizzor dom gör, antingen är dom snälla eller så såg dom helt enkelt att vi hade en hård natt igår. Jag gissar på att dom egentligen inte reflekterat så mycket över det. Så när jag kom hem låg det äntligen ett avi på köksbordet. Chopchop till hbuy för att hämta mitt väntade paket och vad ger snubben mig, jo, en sopsäck. Vem fan postar saker i en sopsäck? En sopsäck som man dessutom ska hålla borta från barn och mindre barn. Visst om jag köpt en virkad duk av maggan på blocket, det vore ändå skräp, men kom igen topman, bättre kan ni!

Efter åter en kväll utomhus håller jag nu på att konvertera till mygga.

olivia, brunt hår, 170 cm, gillar bring me the horizon, bodde precis där ängen övergick till skogen

Hej olivia, jag gillar långa månskenspromenader, att måla påskägg, castillo de gredos och ånglok. Om du ser det här, och känner att vi delar samma intressen, ring mig! Mitt nummer är 0767923982

xoxo

det här blir knivigt

Bakom kulisserna på bra & begagnat. Jag äger nu två nya vinterjackor. Second hand och framförhållning är kung. Väderstatus: varmt och lite för svettigt. Logiken uteblev.

Frukost: Nybakt bröd
Middag igår: Nachosberg

Jag och olof satt och kollade på tv till fem igår. Det är intressant att det faktiskt kan gå bra saker vid den tiden på dygnet. Såg en film som handlade om en tjej med sexton personligheter. Sybil, bra film, se den. Fast det bästa med att se på tv på natten är att reklamavbrotten är absolut max två minuter långa. Det finns nämligen ingen som räknar med att det sitter idioter och kollar på tv så sent. Äntligen något som passar mig. Och att ta en morgoncigg innan man går att lägger sig är nog ungefär lika bra som att grilla i en pool och bada i en öl. Detta ska utföras ikväll. Nu ska jag ta årets kallaste dusch och faktiskt trivas med det.

live from blowpop

Vi kastar lite mer panik. För mycket skolarbete att göra innan sommarlovet är slut. Och vad är grejen med det, det ska ju vara tvärtom! Röv. Fast det jag tänkte på mest är att jag fyller år om inte ens två veckor. Det innebär att det måste styras en fest så vi kan fira att det endast är ett år kvar tills jag får gå på systemet. Att fira att jag fyller nitton vore ju bara dumt eftersom det inte finns någon vits med det. Det vi måste ha är i alla fall en fest. Och egentligen är det ju inte så märkvärdigt. Förutom att alla säger grattis när dom anländer, sen övergår kalaset till ett galet bra svepskäl. Frågan är vart och när? Hur behöver vi inte fråga oss för vi alla vet redan hur man gör.

muse

Lite panik. Musekonserten är slutsåld i både norge och finland. Jag tror dock att jag köpte biljetten väldigt sent när jag såg dom för två år sedan. Fast dom har väl antagligen fått ett kluster fjortisar till fans bara för att edward är så het. Edward är inte het. Det är i alla fall på grund av twilight jag har lite panik, jag måste hitta någon att se muse med innan biljetterna tar slut och medans man kan få tågresan för typ tvåhundra pengar tur och retur. Någon jag kan trivas att gå på konserten med. Någon som inte är typ degen.

emmaboda 09

Macgyvertält, öl, thaimat, hysteriska publikhav (2 many dj's, frekkin awesome!!!), världens snyggaste olivia, välta träd, arga vakter, glada vakter, bajs i tältet, stänkare, fontäner, navid, slut på kontot, cigaretter, chilltält, barn på e och misslyckade jakter. Jag kommer aldrig kunna beskriva emmaboda men det var galet kul. Det där gör vi om. Nu ska jag finkamma internet och hitta olivia.

RSS 2.0