repeat



Hej emmaboda

if we don't make it, we'll fake it

Jag har snart packat färdigt, ölen är fastsurrad på kärran.



Och äntligen har något dragit tummen ur och skapat en sån här prakisk grej, sak, octupus.

Så satt jag och kollade igenom senast uppladdade torrents på tti, och det här en grej jag funderar på att börja med;
Dagens porrfilmstitel: Twitter My Shitter
Väldigt lägligt eftersom det snackas om twitter överallt, eller ja, i alla fall på p3.
En annan titel med timing jag såg var där strax innan presidentvalet: Who's Nailin' Pailin
Oerhört roande

idag har jag

pratat med albin
lämnat en cykel hos polisen
köpt för många paket cigaretter
köpt lagom mycket öl
köpt en t-shirt jag ska förvandla
köpt en regnponcho
köpt frukt och mjölk
uppenbarligen vart utanför mitt hus
faktiskt träffat människor

Och klockan är inte ens fem, det här är tämligen bra gjort av en sjukling som jag.
Nu ska jag bli friskare och packa

jag sitter jag sitter

Just nu i denna stund vill jag ha sex med equilibriumsoundtracket, sen ska jag föda upp en massa små soundtracks som är precis lika bra. Filmen är inte heller helt dum måste jag säga. En film som är helt dum är the house bunny. När man misslyckas med att göra en oseriös film är det illa. Eller så var det helt enkelt bara så att jag upplevde den som oseriös. Om dom i alla fall kunde fylla ut den med bröst som dom i brist på annat gör i alla american pie-filmerna. Det är ungefär vad jag har gjort idag. Kollat på film alltså, inte fyllt ut med bröst. Jag har även kollat på scrubs. Och när jag orkade sitta upp ett tag på dagen lyckades jag klara gta 4 också. Så har jag kokat ris. Jag är inte bra på att koka ris. Men nu känner jag att jag håller på att falla ihop igen. Det här innebär i de flesta fall att jag ska ta mig tillbaka till sängen. Det här är en sådant fall. Och barn, kom ihåg, det finns inget hopp för mänskligheten.

3OH!3

Ibland läser jag lite i min blogg och känner att det faktiskt är ganska kul. Och backflippa är ett hysteriskt roligt ord.

jag ska bli krönikör

Konsten att attraheras av någon man aldrig träffat förut. Det är intressant det här med att ragga för att få ligga. Hur många gånger har det liksom inte hänt att folk går hem från någon fest med någon random tjej/kille när personen i fråga har en stor skara kompisar som ser mycket bättre ut. Varför kan man egentligen inte bara ha sex med någon av de här snygga kompisarna. Det kanske blir konstigt efteråt, fast nej. Det är ju jobbigare att vakna upp bredvid någon random som man inser att man egentligen inte ville ha sex med. Har man istället sex med en kompis kan man ju faktiskt utvärdera och hjälpa varandra, så som vänner ska göra. - Har du klamydia? - Ja. - Okej! Mycket skönare än att få hem ett brev om det. Tyckte du om när jag slog dig i ansiktet? - Ja. - Okej! Så vet personen i fråga att han eller hon kanske ska öva lite mer på högerkroken. Vad vi behöver är fler sextiotal och kollektiv. Det här betyder dock inte att alla ska gå omkring i kläder man kan röka eller sluta raka sig. Tack.

soulwax

Det känns som att någon har stoppat in en tops lite för långt i mitt öra, det känns som att någon har försökt bosätta sig i min hals och sedan fyllt systemet med majonäs, det känns som att någon har kört omkring med mig släpandes efter en bil hela natten. Jag är sjuk. Väldigt lägligt. Men jag är pepp på emmaboda, det kan vara en lösning. En annan lösning kan vara en annan lösning och jag tror jag måste äta nu. Och ja jag erkänner, jag var nog fullast igår. I alla fall på bussen in till stan. Jag var nog dessutom den enda som lyckades backflippa sönder passet. Det är intressant det där med att backflippa sönder saker. Nu ska jag göra en djupdykning i mina byxor efter mina spårlöst försvunna pengar.

släng dig i väggen gud

Du kanske har skapat komersiell radio, oliver och macälskare, men nu har jag slagit dig. Jag har just lyckats skapa det hemskaste som någonsin existerat. Det råder nu besöksförbud på toaletten på övervåningen i ungefär tre dygn framåt.

sing! captain

Min älskade vattenflaska är grön i botten. Alger eller mögel? Spännande. Jag gör nog så att jag slänger den, det känns som att det skulle göra mig bra. Jag är pepp på ikväll. Bara det inte blir som vanligt att ingen orkar så det slutar med att vi sitter tre pers i soffan, skåpsuper, blir asfulla och kollar på youtube. Men det tror jag faktiskt inte. Nu intar vi systembolaget, sen diskar vi, sen är allt styrt. Så följer vi upp imorgon. Kalas.

Och emmaboda, vi ses på onsdag!

tema england

Bromheads jacket och ägg och bacon. Det är en bra frukost. Jag skrapade ihop mina absolut sista pengar. En tjuga, en femma, tre enkronor, fyra femtioöringar och tretton pengar på kortet. Jag blev frälst med cigaretter som gjorde mig full och trasig. Men jag är nöjd.

Vårat hus är ett skräp. Men jag är nöjd.

jag tror han behöver ett vapen

Idag har jag varit kreativ. Jag gick till en sovande ebba och gjorde en estetiskt tilltalande lagning av vad som kan ha varit välrldens äckligaste linne, innan det tvättades. Jag har även dragit tummen ur och sytt in mina bakisbyxor, något jag sagt att jag ska göra i ett och ett halvt år, och allt är i sin ordning. Anledningen till att jag kallar dom för mina bakisbyxor är att varje gång jag har varit full i dom har jag fortfarande haft dom på min när jag vaknat. Och det är väl lika bra ibland.

Nu ska grilla vi hetsigt och oplanerat. Jag har gjort en marinad som vid närmare eftertanke skulle kunna döda något levande, men det gör mig ingenting för kycklingen är redan död, dessutom är det inte ens min mat som fick den marinaden. Sen är krogen en tanke. Jag har tolv pengar.

Så har jag fått ett handskriver brev från olika delar av europa, det gillar jag.



men plötsligt strejkade kokosnötsplockarna

Isen ligger och väntar otåligt i kylen. Nu måste jag bara styra resten av ingredienserna för några sprudlande romdrinkar. Jag och min rom är helt fantastiskt pepp. Det är riktigt skönt. Jag är nöjd. Det enda som gör mig lite bitter är att jag missade the sounds på p&l. Fast det gör inget för dom gör min kväll. Oerhört bra, tack! Nu ska jag hälla vatten på mig, äta ett dött djur och röra mig till ida. Det här blir en grym kväll! Skål!

Del 5 av 8. Myrorna bär iväg på smacks näsa

Herr brännbart gick från full till aspackad. Herr brännbart var inte ensam om detta igår. Värst var nog nisse som hyrde en vättskrämd katt i tio minuter för 100 kr. Jarre och mange var gangstas och snodde med sig ett paket sunkiga digestivekex och en halv mjölk från efterfesten, själv var jag mest lugn och fin.

Jag har en minifläkt från clas ohlsson, det skulle kunna vara guld. Jag har även ett hål i en fot. Så har jag ett rep om fem minuter, fast jag har inte spelat gitarr på månader tror jag, och nu blir det inte roligare när min kusin har rövat tillbaka förstärkaren. Jag får väl ta och bli en cheesy lägereldsgitarrist istället, med två dagars skäggstubb, t-shirt och avklippta jeans.

Nu ska jag ta min minifläkt och gå, den ska följa varenda steg jag tar.

Minifläkt, clas ohlson: 10 kr

jag är äcklad

jag ska aldrig mer, i hela mitt liv, ens överväga att besöka signes bdb igen

med en tops i örat

Man kanske skulle starta upp det här igen. Frågan är vart man börjar, finns liiiiiiite för mycket att säga, så jag börjar med att inte säga något av det. Istället tänkte jag berätta att thrice kan vara ett av de bästa band som någonsin existerat. Så nu vet ni det och alla är nöjda och glada, fast jag känner att jag kommer sakna medhåll på den punkten. Om att dom är bäst alltså. Sen kan jag ju dela med mig om min teori om helikopterplattor. Inte sådana man landar helikoptrar på utan vi snackar frisyren. För er som fortfarande är vilsna, googla fresh prince of bel air. Det är ju bara negrer som klipper helikopterplatta, förutom ace i starship troopers som i alla fall gör ett tappert försök, ni vet han med den muterade högstadiementaliteten, fast nej det vet ni nog inte heller. Min teori (som jag kom på på jobbet där det finns lite för mycket tid att tänka) lyder i alla fall så att det här började i afrika där de istället för att äta och gå i skolan bär saker på huvudet. Då dessa varelser antagligen är mer besläktade med djur än folk som inte bor i afrika är det ju självklart att den djuriska instinkten kommer in och jag tror det var såhär det började; Om jag klipper helikoperplatta visar jag för kvinnorna att jag är bäst på att bära saker på huvudet, och eftersom jag är den bästa hanen i flocken kommer jag kunna smitta fler människor med aids. Sådär, nu vet vi också hur aidsepedemin startade.

I övrigt så mår jag skitdåligt och bor i en överväldigande självömkan. Och nu tror vi alla såklart att det handlar om sanna. Fel. Eller ja det är väl klart att det är jobbigt ibland men anledningen till att jag i själva verket mår som en hög med sten är för att jag verkligen inte tycker om mig själv, och för att jag inte riktigt vet vem jag är. Här kastar vi in lite ironi då mitt nuvarande favoritalbum heter identity crisis. Du är ful och alla hatar dig. Det skulle kunna vara en taskigt sagd replik av en blekfet trettonåring med glasögon i en svensk film med skrämmande låg budget, men det var faktiskt min tanke häromdagen. Jag gick förbi spegeln i våran lite för trånga byggbarack och så sa det poff i mitt huvud. Reaktionen av det var att jag gick omkring och var sur resten av dagen, för vem fan tänker så? Förutom den där trettonåringen som fick rollen för att hennes mamma vänstrar med regissören. Det är då man verkligen slutar känna igen sig själv.

Här var tanken att världens snyggaste konsertbild skulle befinna sig men det gör den inte, den befinner sig nämligen ingenstans. Jag har till och med kollat igenom hela min bilddagbok efter den, där finns det istället sjukt mycket roligt. Det var kul att vara fjortispojke. Så det är något jag rekommenderar till alla er som inte jobbar och har för mycket fritid. Jag jobbar, jag trivs inte med det. Nu sover jag.

the aftermath

Nu ser jag ut som emil
Imorgon drar jag till jönköping på rehab
Jag hatar förnuft
Jag saknar sanna
Så är det

Jag älskar texten, vilt sex när det är som bäst

fix you

jag tror jag låter bli att skriva här på ett tag

RSS 2.0