i den bästa av världar

Vatten i örat är en bra sak. Varje gång jag ska duscha är det med förhoppning att lämna duschen med vatten i örat. Folk tycker att det är jobbigt med vatten i örat. Folk klagar. Jag gillar vatten i örat. Fast egentligen bara momentet då det släpper. Det finns typ inget (bortsett från sex, morgonkaffe, bortresta föräldrar och lön) som är så skönt. Det är så värt att utsätta sig för vatten i örat. Det är inte värt att utsätta sig för apelsiner. Jag åt en apelsin nyss. Det var ett helvete att skala den. Allt i min omgivning blev kladdigt. Man kan tänka sig att den skulle smaka bra efter det obehagliga projektet att skala den. Fel! Det smakade inget. Den var bara tråkig. Apelsiner är sämre än vatten i örat, för att inte tala om apelsiner i örat.

blåsning

Nu kommer en sak som är jävligt på tapeten. Det handlar om kiss, men vi har kakel i badrummet så det är lugnt. Jag var ute för ett tag sen och rökte. Jag tror jag såg ganska cool ut när jag rökte idag, annars vore det ju ingen mening. Passade på att köpa en trasig och billig jacka. Tillbaka till kisset. Under vissa perioder är det ganska återkommande att tjejer klagar på hur enkelt det är för killar att kissa. Det sker oftast under sommarhalvåret, då man sitter i en park och förtär alkoholhaltiga drycker i trevligt sällskap. Vi killar ställer oss oftast vid närmaste träd eller buske och tömmer oss på folkölen som runnit rätt igenom kroppen. Väldigt enkelt. Så där kan jag väl förstå att tjejer klagar då de måste plaska igenom vårat kiss för att placera sig inuti busken för att kissa. Å andra sidan förstår jag inte riktigt vitsen med det, men det är något som mest blivit, att tjejer kombinerar kiss och kurragömma. Här kommer grejen som ni aldrig tänk på när ni klagar flickor. Som jag nämde tidigare var jag ute, jag hade inga vantar. Händerna blir kalla utan vantar. Det är inte kul att vidröra snoppen med iskalla händer. Det är ett ångestladdat helvete att kissa i vintertid. Så gör det lite extra bekvämt för er när ni kissar under vintern, så kan ni stoppa undan klagomålen till sommaren.

capslock

It might get loud. Inspiration. Grym film. Imorgon börjar jag bygga egna gitarrmickar. Nu sover jag!

negerbralla

Min telefon har varit avstängd hela dagen. Det har varit den skönaste dagen på länge. Att inte behöva kommunicera med människor när man inte vill det. Facebook besöks på egen risk.

Igår hände det mycket i mitt liv. Jag hittade en gammal kamera och sydde in min bralla. Vilket jag gjort ett antal gånger tidigare men mest druckit kaffe. Så intressant är allt. Jag hade dom på mig när jag sydde. Ett mycket konstnärligt och akrobatiskt stycke. Jag gör inte om det.

Det finns ingen inspiration och kreativitet längre. Skolan dödar allt. Jag har pluggat minst två gånger den här veckan. Nu är en av dom. Eller månaden, eller året.

TAX!

Det är riktigt nice, när skolan är slut på torsdagar. Och det är åt helvete för man är trött och död och ibland bakis. Men annars riktigt nice, när man inser att veckan nästan är slut. Bara några lektioner till att genomlida innan helg.

Nu ska jag turboduscha, turbodricka mer kaffe, turbosöka jobb, kanske turbospringa till hemköp. Turbo är ett fantastiskt ord. För sen ska jag turboträffa hon den där som är så jävla bra!

Vad händer efter döden är gammalt,
VAD FAN HÄNDE INNAN LIVET?

inavel - ett glädjeämne


fnöl

Det finns väldigt många saker att göra när man är sjuk. För lite sjuk för att bara ligga i sängen och för mycket sjuk för att beblanda sig med skolan. Jag väljer oftast att göra ingenting.

Allt är ganska ointressant. Allt jag inte gör varvar jag med virtuellt dödande, typ. Det är ganska skönt. Problemet är att jag stöter på människor där också men dessa kan endast tre ord, fuck, you och noob. Jag gillar det. Det är en primitiv och skön kommunikation.

Fast jag läser en bok, den är intressant. Jag tror inte den gör mig klokare men jag tycker om den.

Vädret tänker jag inte belysa för det gör det så bra själv. Men det sitter en katt i trädet utanför, den ser oerhört dum ut. Jag hoppas den fastnar där uppe, så brandkåren får komma. Än roligare vore om surdegen till granne klättrar stege, faller, dör. Jag tror jag varit inomhus för länge.

Jag är på bra humör, jag hoppas det framgår

fakerolex och gult läder

Att ständigt köpa nya saker är inte bra. Att ständigt köpa gamla saker är bra. Idag har jag ständigt köpt gamla saker. Jag har börjat inse att man faktiskt kan köpa byxor på second hand. Problemet är att det bara går att köpa värdelösa byxor. Man får helt enkelt köpa byxor med potential för att sedan intala sig själv att man har fantasi och är kreativ och händig. Det här är jag sjukt bra på. Jag dricker mest kaffe när jag ska sy.

old yellow bricks

Det är så jävla mycket arctic monkeys
Det är så jävla mycket hemsydda brallor
Det är så jävla mycket fint väder
Det är så jävla mycket kärlek
Det är så jävla mycket så här jag vill ha det
Jag åker inte till skolan idag
Jag lever för mycket för det

luft är små små hästar

Det har blivit väldigt mycket hästpojken på senaste tiden. Nytt och gammalt, jag tycker om det. Jag brukar läsa sångarens blogg, han heter martin. Jag tycker martin är lite tuff. Martin om du ser det här vill jag säga att jag tror jag vill bli vän med dig. Jag spelar i band. Jag är 184 centimeter lång (men 179 enligt mitt pass). När jag gick på mellanstadiet snattade jag. Jag har en blå cykel med vita skärmar och tycker om att äta. Nu vet du nästan allt om mig. Jag tror inte du skulle vara en särskilt bra vän, men jag skulle nog tycka om dig ändå.

geishafötter

Ni är så äckliga och förpestade som köper det, alla dessa vidriga jävla dokusåpor. Kulturell våldtäkt, våldtäkt!! Tvn sneknullar er till den mildaste grad att jag vill kräkas, med näsan. Jag är arg och nu är det bara bara bara nina rochelle.

bilöl


RSS 2.0