lägg av, lägg golv

Har börjat läsa igenom den här bloggen från början, det är helt hemskt, men kul. Annars har jag börjat lägga golv.

låt oss dansa konstigt med flaskan i handen och låtsas att vi lever

Känner mig lite körd idag. Är inte alls lika bakfull som igår, antar att jag var ovan då, men jag känner mig fortfarande körd.

att sälja sig

Kan inte minnas om jag nämnt att jag köpt min andra bok någonsin. Jag har i alla fall köpt min andra bok någonsin, för någon vecka sen. Har förvisso inte läst ut den förra jag köpte men när jag hittade den här kände jag att det var dags för en till. Hej! Mitt namn är Elton Persson heter den. Martin svensson har skrivit den, och ja, det är yeah yeah wow wow-martin, men jag känner att det finns hopp. Jag menar nina rochelle är ju fantastiska så det verkar som att han växte upp från popträsket. En som däremot inte växer alls är viktor norén, ner i popträsket, upp på flickrumsväggarna. Men jag ska inte ta mig vatten över huvudet, rätt vad det är så sitter väl även jag där och lyssnar på viktorius när jag klistrar paljetter på doftande brevpapper samtidigt som han vakar över mig från min vägg. över och ut

usb

Foto:
According to brazilians, the devil's work

go fly a kaffe

Nu är vi med på dalatoppen. Om det skulle kännas vid får ni gärna gå in och rösta. Fast det kanske bara är jag som läser den här bloggen, och jag har ju redan röstat.
Det här är en länk: http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=2125
Håll er i högerspalten så står det hur man gör typ, tror man kan internetrösta en gång om dagen, eller så är det bara en gång tills döden skiljer en åt.

hemskt mycket hej

den här bilden beskriver hur glad jag blev när jag stal gustavs ljudsystem

do... fast nä

Inledde en genomgående städning av rummet igår, blev inte klart och tänkte fortsätta idag. När jag kom hem var jag dock tvungen att fylla i en fail på checklistan, mamma hade såklart gjort klart allt. Nu är ingenting på sin plats och jag irriterad, hur ska man göra för att någonsin kunna visa att man klarar av något i det här huset!!!! Om det krävs att fly till asien är jag körd, jag kommer nog aldrig ha råd med det.

a military fantasy novel

det vore ju jobbigt att missa allt för att man skyndar sig till att inte missa något

lock sport krock

Imorgon åker gustav till asien i ett halvår, vet inte hur jag ska ställa mig till det. Känner mig just nu mest avtrubbad men det blir nog jobbigt att säga hejdå, så där konkret. Men han kommer att klara sig fint och sen kanske jag kommer att lyssna nikola och bli lite ledsen.

all your face belongs to us

Är hemskt taggad på att inte vara taggad. Viger mitt liv åt datorn, spelar lite på stryktipset, kanske öppnar fönstret lite för att känna av världen utanför, tänker på pengar och gillar saker på facebook. Helreko lördag.

en torsdag i någon annans liv

Var ute och cyklade i natt klockan fyra och lyssnade på bach, har verkligen fått upp ett öra för den snubben. Annars hade vi spelning med go fly a kite igår, fantastiskt och kul, och efter nyår får vi ny replokal, fantastiskt och kul. Idag åkte josefine till spanien, inte fantastiskt och kul. Eventuellt för henne. Även om spelningen igår var väldigt rolig kan händelsen som utspelade sig på vägen dit ha toppat den. Jag traskar mot arenan och ser lite coolare ut än vad jag faktiskt är, en liten pojke cyklar upp jämsides och säger tja! Jag hejar tillbaka varav han fortsätter att från om jag gillar hårdrock (redan nu känns det som att killen ser upp till mig) och jag svarade att jag givetvis kunde tänka mig att lyssna på hårdrock men för stunden föredrog klassisk musik. Pojken stannade sin cykel och såg vilsen ut, jag har inte sett honom sen dess.

RSS 2.0