.07

Jag tycker det är oerhört jobbigt när någon heter klas. Det är liksom mitt namn. Jag vill ha ensamrätt. Jag vill att alla som ser en annan som heter klas ska slå denne. Det kan räcka med en liten klapp i bakhuvudet,  bara så dom förstår att det är fel. Folk som stavar sitt namn clas claes claus klaus klaz klaes claz clauz khlas cles klahz clauhz ja ni fattar poängen, skiter jag i. Deras namn är fula och rör mig inte. Men kom ihåg, ha alltid en hand fri.

kör porr-itläppar

Frankrike vore fint. Det är skönt att tänka på sånt. Jag passar på ikväll, och äter pepparkakor. Imorgon ska jag köpa post-itlappar. Då blir det inte mycket frankrike. Så ska vi ju spela in imorgon också. Det blir nog kul.

vackrast i världen

Jag sitter på bussen från stan
och glimtar lönehysterin på systemet
men nogrannare på min nyköpta klocka
som för en annan skulle
vara
otillräcklig men perfekt för mig
precis som jag vill ha den
och känner att
jag har det jävligt bra ändå

skolan

Internet är ointressant


minimal

Jag har varit modell och har en hög med smink i ansiktet som ska bort. Ur en annans perspektiv typ ingenting men jag förstår verkligen inte hur man orkar kladda i sitt ansikte varje varje morgon. Det är så oerhört jobbigt att ha smink. Det känns verkligen att det är en hinna på ansiktet. Som när man var liten och fick ansiktsmålning. Fast på den tiden man hade lite sämre koll på sin kropp, och inom samma kvart hade man petat i skiten och fått det att se ut som en smält tresmakers kulglass alternativt valfri jackson pollock-tavla i ansiktet.

Och japan. Det går framåt och framåt och framåt och uppfinning hit och elektronik dit och utveckling utveckling utveckling. Men nu har de väl ändå satt en massiv käpp i röven på sig själv. "Man gifter sig med tv-spelskaraktär".



lila

Jag blir glad
när jag lyssnar på gogol bordello
och den här dyker upp

det finns ingen ordning

Jag tror jag just hörde en spotifyreklam. Det är inte helt ovanligt. Men den här gången var det reklam för att dom gjort ett tv-program om ullared. Jag började genast må lite illa. Vilket jävla win/win-program dom har gjort. Eftersom att folk i regel verkar gilla skit, typ dokusåpor, kommer det ju inte bli dåligt med tv-tittare. Och när dessutom minst hälften av dessa människor ser sin chans att få sina fifteen minutes of fame i ett dassigt svenskt rabarberprogram, kommer dessutom ullared få fler besökare. Vad vi behöver här är valfri katastrof. Var god välj ett av nedanstående alternativ:

Talibaner i plan
Talibaner i bombväst
Talibaner i bil med bomber
Talibaner med vapen
Kristina Lugn
Random dödsskjutning
Valkampanj för kd
Tsunami
Vulkanutbrott
Jättespindlar
Zombies
Svininfluensan
Rix fm festival

chiligurka

Ändarna på mustaschen är skruvade uppåt, jag tycker det är fint. Jag tror jag egentligen vill vara lite som dalí. Fast bara i smyg. Och nyss tog jag bort all musik från min mp3. Jag ska ge den ett nytt försök att lyda. Annars kanske jag klämmer ihjäl några fler pixlar. Och jag fick just upp en bild i mitt huvud när jag står och kastar ner små tvådimensionella hästar i en brunn. Det var nog min roligaste tanke idag. Att tänka på döda pixlar är också kul.

jag skiter i mika

Jag har nog aldrig riktigt gillat volvo. Väldigt mycket svensson över det hela. Och är dom gamla börjar de antagligen skrika som en våldtagen griskulting eller ramla sönder innan de slutat fungera. Det här är egentligen totalt ointressant. Det jag vill komma till är att dom skaffat sig en ny schysst miljösnurra. Det gillar jag, trots att det är volvo.

Och så till dom dåliga nyheterna. Vi kommer inte att ha spelning den åttonde. Idag fick vi reda på att hela kalaset är flyttat till slutet av januari. Den tjugosjunde. Om vi går vidare i rockkarusellen så kommer vi antagligen spela innan det. Men om en vecka har vi fått lite studiotid. Det räcker nog till att ungefär spela in ett intro, om vi har tur, typ.

Och en till dålig nyhet, eller två. Min mössa är försvunnen. Det kan eventuellt ligga i en spya i ett dike. Och jag är sjuk. På riktigt den här gången, jag är inte bara trött och slö.

too much coffee

Konsten att skjuta upp tandborstningen till klockan kvart över elva och perfektion. Jag tror jag har beslutat att det här kan vara en av de mest perfekta låtar jag någonsin hört.

old no7

Jag skulle kunna skriva något om gårdagen men klara sammanfattade det så fint. Jag nöjer mig med lite stödord.

Kebabpizza
Vin
Gratis vin
Reversed pizza

jag kan gå och sova, min dag är gjord. tack martin


robert pattinson

Jag undrar vad som händer när folk förstår att han inte är en vampyr, när folk förstår att han är en skådespelare och inte mer mystisk än någon annan. Det känns lite som millenniumskiftet, kommer jorden gå under? Kommer alla bli deprimerade och självmordsbenägna och kommer vi ha livebetting på vilken tågsträcka som kommer skörda flest förlorade själar? Men det är inte er det är fel på, det är hysterin. Å andra sidan det är ni som skapar den. Fast jag har egentligen inte rätt att klandra er, jag har också problem med verkligheten.

grisisar

I hopp om att en plan skulle komma till mig kom istället en vinbox. Jag fick tillslut lösa det på egen hand och dök upp på rådis där det till början var så lite folk att jag kände nästan alla där. Såklart stängde dom för tidigt och resten av kvällen spenderade jag och emil med en frikyrklig pastor. Och jag är faktiskt helt ärlig när jag säger att det är den första vettiga religösa människan jag diskuterat med. Ibland tappade jag dock fokus helt och funderade istället på hur han skulle se ut i helskägg. Jag tror han skulle få ett riktigt fint helskägg. Men inte för långt, då skulle han se ut som en al-qaida. Chhabalahalalla!

prostituerad?


FESTFREDAG

Jag väntar lite med att sy. Jag kom på att det är fredag och därför tänkte jag passa på att sno någons idé. Så här kommer ett youtubemaraton med fest vi har missat. Och dagens blandning kommer från absolute dance 1-3. Här har ni eran helkväll!









unstoppable

Det är inte morgon och jag har bara kalsonger på mig. Jag kanske borde ha mer kläder och ett prov nu. Ledig, det blir vad man gör det till. Men allt är för tråkigt att skriva om och häromdagen såg jag amelie fråm montemartataretae och den är bra och snygg och fin men det blev ju bara ångest till slut när inte allt annat är så på riktigt så jag tänker koka för mycket kaffe och lyssna på lp och sy nu för det är bra.

jag har petat

Det förra inlägget var faktiskt seriöst. Men det har blivit ett skämt. Jag är inte i skolan. Jag är trött och död. Typ. Idag åker josefine till tyskland. Eller imorgon. Eller jag vet inte men hon vet inte mer. Klantskalle. Så i helgen kan man umgås med mig. Eller nej det går inte förresten. Jag har spenderat för många pengar på ett datorspel. Det är därför jag inte är i skolan också. Det är mycket coolare att spela dator än att gå i skolan.

himlen lär inte hålla det emot dig baby

Jag vaknade i morse och var pigg. Jag var typ en ny människa. Jag är en ny människa. Jag vet inte vad som tagit mig till men det känns typ som att jag gjort något vettigt med mitt liv. Det har jag absolut inte gjort. Jag tänker leva på den känslan ett tag.

helkväll

Apelsin, symaskinsolja, tandborste, papper. Nu kör vi!

7005.

På tok för mycket kaffe och för bra musik. Kaffesvett och golvet hänger på ställninger, där det ska vara. Garderobhen ska flytta ut och snart är det enda förvaringsutrymmet mitt skrivbord, en bananlåda och en urblekt korg från någon affär. Det kommer att bli som att sjunga i duschen. Och idag slog det mig att jag antagligen går till skolan mest för att få pengar. Vilken jävla timlön. Och så kom jag på att jag brukar tänka på folks rörelsemönster. Idag tänkte jag på eskil. Och ibland ser jag ut som ace ventura när jag bajsar. Eller jag tror det i alla fall.

äntligen


radiohuvud

Jag vill ha ett djur, en päls, fri tillgång till pizza på söndagar, en slav, en mentor, en mentos, en vattensäng och tolv tappra riddare. En vacker dag ska jag ha det här, jag dammsuger datorn så länge.

ser bältet från stolen

Jag har precis spelat färdigt machinarium. Det kan vara ett av de häftigaste spelen jag någonsin kommit över. Det är ett fint spel. Det är genialiskt spel. Det är ett mysigt spel. Det är ett perfekt spel.

Nu är jag snart inte bakis längre. Jävla jävla etage. Det enda som skedde var att allt mitt agg mot etage bekräftades. Det är inte kul längre. Jag kan helt ärligt säga att minst 75% av tiden där spenderades i baren. Och resten på balkongen.  Och det blev ju inte bättre för att allt vettigt folk var på rådis. Vilket vi också borde ha varit. Men eftersom vi ganska sent kom på att vi skulle på krogen fick vi inte plats. Men han hade en fin mustasch tror jag, lite som murdock. Och anledningen till att jag gick till etage istället var att en full och dum gustav betalade in mig. Jag måste sluta gå på det enkla knepet. Farväl etage.

Nu är josefine på ikea och det är nästan jag också. Jag slösurfar på deras hemsida. Och det är nog på sin höjd så mycket jag kommer anstränga mig idag. Trött påse-mode. Som i måod.


jag citerar mig själv

"För det är nära döden-upplevelserna som gör livet lite mer värt att leva, som gör skåp lite mer levande och som gör våra levrar lite mer döda."

Ikväll dricker jag för skåp! Skål mina vänner, jag saknar er!

bnkrs

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på ett tag. Min blogg blev dissad och jag blev ledsen.

Nu är det i alla fall att mitt band, go fly a kite, kommer att spela på musikcafét den åttonde december. Vi får spela på samma scen som bba, det är jättehäftigt.

Nu ska jag dricka öl, som ett litet barn på kalas.

kär

Jag vill rita dig på alla papper jag ser

rasp

Jag har tappat en bevakare. Jag vet inte vem du är och jag bryr mig inte men må du dö i en eld och falla till helvetet och ruttna på en påle med hörlurar och rix fm i öronen och falla lite till i gul snö och hoppas på av gnomer för att sedan vakna upp bredvid en bakfull tysk med latextanga i bajjan och fly genom fönstret och penetreras av glasskärvor och sväva ut i ett vakum kallat universum och pressas ihop till en pingisboll som blir ivägskjuten av ett rektum för att sedan bli eldad och lukta bajs i all återstående tid och igen och igen och igen. Farväl.

får dom ha bröst får jag också ha det


sovjetcombat1

Konsten att få växel. Jag hatar när man köper något och får kvittot och eventuellt sedlarna i handen, och sen mynten som topping. Det är så dumt dumt dumt. Då det finns en oerhört bristande friktion mellan dessa måste man mer eller mindre surfa ner mynten i plånboken. Skulle det vara så att man inte missar plånboken tar det ändå längre tid än om man skulle få mynten i handen och sedlar/kvittot ovanpå det. Då kan man lätt placera sedlarna där de ska befinna sig och sedan lägga mynten på dess rätta plats, och gå samtidigt. Det är ju helt fantastisk vad mycket effektivare världen skulle bli om det fanns mer tankekraft i människorna bakom kassaapparaten.

vacker död stad





född den 4 juli

Så blir man ibland lite nostalgisk och tänker och frågar, vad händer med lunarstorm? Direkt får man svaret att det såklart lever vidare, när vi fick könshår kom en ny generation. Fel! Men det var väl lika bra. Typ, fira förlusten väl.


människorna i staden försvinner i små rökpuffar

Min pappa är känd min pappa är känd. Han vann ett stort pris från dagens industri igår. Imorgon får han en stor artikel i di och vi har drickit skumpa. Det var något om en tillväxt på nästan 800%, vilket inte säger mig så mycket men det låter coolt. Skål!

och jag vill regissera slutet

Jag lyckades åter en gång komma sen. Jag lyckades skriva provet näst snabbast. Jag lyckades svara på alla frågor förutom vissa. Så fick jag inviga min penna. Jag köpte den igår och den är väldigt bra och skriver väldigt fint. Det är en sån där penna som inte är så märkvärdig men som gör mig lite glad när jag ser den och tänker att jag har köpt den och att den skriver bra. Men vädret var skit och bussen var full fast jag är ganska bra på det här med fylla så jag kom med ändå. Jag gillar inte bussar som är fulla, som om det vore en mun med för många marshmallows i. Men det värsta är att komma av bussen. Eftersom att en annan utövar någon form av tankeverksamhet uppstår det ofta irritation i kliva av bussen-situationer. Hur tänker dessa människor som fick sina fifteen minutes of fame under bussresan då de stod och ramlade i alla kurvor och hade jättekul åt sig själva, ja hur tänker dom när de är först av bussen men nöjer sig med det och stannar i en dum konversation med bubbelgum och hårsprayskramar precis utanför bussdörren. Vart ska vi betydelsefulla människor ta vägen? Vi vill också gå av bussen. Jag undrar hur dessa skulle klara sig i en större stad med tunnelbana. Fast gällande tunnelbana är jag kanske inte rätt man att klaga. Så fort jag befinner mig i en tunnelbana känner jag mig som en blind och döv man instängd i ett flipperspel.

tti.nu

Ratio: 87.508
Bara för att jag kan.

my girlfriend is the president

Äntligen! Jag håller på att bli en man. Min tre hårstrån på bröstet har blivit fem! Och då räknar jag inte med fjunen som värmer mina bröstvårtor. Yeeeaaah!

Det är oerhört jobbigt att inte orka göra någonting men jag är inte i skolan och det är nog bland det bästa som finns. Jag borde plugga samhällskunskap. Jag äter nog pannkakor istället, eller bygger om min garderob, eller sjukanmäler mig, eller något annat. Jag är inte i skolan och har alla möjligheter i världen. Jag ska nog gå och kamma håret, eller håren, på mitt bröst.

2000 är underbar och snart kommer röd snart kommer röd!

ostagar

Jag vaknade i morse och förstod ingenting. Jag tror det är så det känns att vara död. Man förstår nog ingenting. Jag kom ändå fram till att jag inte var död. Och att jag inte skulle infinna mig i skolan någon gång under dagen. Klockan ett gick jag upp och sen dess har jag bott i drakarnas ålder. Och lite i verkligheten, som mest irriterat mig. Jag upptäckte ganska nyss att jag suttit och spelat dator i nästan nio timmar idag. Någon har lyckats med ett spel. Jag hade en tanke men nu är den borta, som vanligt när jag ska skriva. Först skriver jag något annat, sen glömmer jag bort det. Jag gillar inte individuellt val.

saker jag inte tror på

gud
svininfluensan
värktabletter
skräckfilm
falafel
mänskligheten
kommersiell radio
dokusåpor
skolan
blog awards
michael jackson
svenska kriminalare
särskrivning

1till

Det är nu jag läser lite och tänker hur tänker dom nu. Och jag skulle nog ungefär aldrig någonsin få för mig att fylla min blogg med mobiltelefoner. Och så såg jag ett hårmousse i badrumsskåpet som det stod något i stil med salon professional på. Salon. Bra jobbat. Målgrupp: idioter.

cross-pollination

Jag såg precis en oerhörd möjlighet. I spelgeln. Jag var lite för trött nyss men nu kom jag igång. Nu blev jag glad. Jag kan göra en ung dalímustasch. Score!

a_song_for_milly_michaelson

Ibland känner jag mig inte så formell jag kanske ska sluta med det helt och vad ska skiljetecken vara bra för. Jag kanske skulle köpa en kamera och ta bilder på tanter och snöstormar och tanter i snöstormar. Jag känske borde köpa fler filmer och känna mig tvungen att se dom bara för att jag köpt dom. Jag köpte två filmer när jag var bakis eller full i fredags. En med mumin och en med pacino. Jag ska nog bli så konstig att det kan användas som förklaring istället för bortförklaring. Det vore skönt. Jag vill ha en grön tröja och en mandolin som han dom pratade om. Och sen skulle alla bli irriterade för att jag inte är som jag var när de kände mig och tyckte om mig och hävda att jag inte är jag för att jag vill vara på ett sätt och så skulle dom sluta bry sig om mig. Då skulle jag fråga er, om ni gick på en konsert med erat favoritband som har skaffat ett nytt sound ni inte gillar, som bara spelar nya låtar, skulle ni gå ifrån konerten då? Men det går ju inte den har man betalat för. Skönt att det inte kostar något att ha vänner. Eller. Ni vet som i craig. Imorgon tänkte jag köpa en trimmer och allt som skrivs är till för att tolkas och misstolkas speciellt på natten. Men sånt där vet ju alla redan. Eller. Det är nog lika jobbigt att inte bry sig som att bry sig och tvärtom för det finns ingen balans eller intelligens eller för mycket intelligens och jorden har inga öron. Nu ska jag läsa en lapp lägga mig i min nya säng igen.

minstamöjligasärskrivning

Jag kan inte sova men det gör inget för jag har en ny säng så det är okej. Jag kan sitta här hela natten och skriva massa trams jag tänkt på än så länge. Imorgon kan jag lätt förklara mina hundögon. Jag har tänkt på pengar. Jag vet inte hur många pengar jag har i plånboken nu men jag vet att om jag inte var lika bra på att spendera dom hade jag haft minst fem tusen pengar vid det här laget. Jag tror jag saknar minst tre. På fyra veckor. Men jag har ungefär två utgifter som varut större än två hundra. Jag vet inte om jag är nöjd med att ha levt för mina pengar eller om jag hade varit mer nöjd med en bibba kontanter. Jag tror jag är nöjd jag måste vara nöjd för nu finns det ingen återvändo fan vad kul jag har haft det.

n to the uke

Några veckor av lättillgänglig sprit är över och vore det inte mer passande att maxi var här och såg till att en sent påkommen fest genomfördes och det absolut sista försvann, för en viss garderob var väldigt städad när jag kom hem. Jag kunde varit död. Eller kanske inte död. I vilket fall tror jag inte mamma gillar garderobsförsäljning. Jag lever, och jag gör det bra. Jag har på sin höjd gjort ingenting på lovet. Det är ett lov. Jag tänkte säga något om skräckfilm men jag lät och låter bli. Bliiiiiiii....

RSS 2.0