jag är en vampyr

Skit i det då. Det är lördag och folk kan inte ens förbarma sig över att svara på ett sms. Nej, nu ska jag supa mig redlös till ett trevligare ställe. Vi ses inte i dimman.

monty are i

Gårdagen utgång, nej inte utgång. Gårdagens party blev lyckat. Efter vissa färska avhopp hade vi ändå väldigt kul på krogen, eller jag hade det i alla fall. Ebba hade inte kul på krogen, den plutten. Men nästa helg, då ska vi fira att du blir medlem i samhället.

Nu lever det massa människor i mitt hus, en massa som motsvarar ungefär de tolv apornas armé, plus några apor till. Vi har någon form av kalas för gustav och äter väldigt mycket mat och tårta och förtär en del alkoholhaltiga drycker. Tårtan har inte kommit än men vi väntar. Allt annat har kommit och jag börjar bli onykter, då vi korkade upp runt halv fyra. Fest före festen alltså. Frågan är bara vart festen sker. Det blir säkert krogen igen. I så fall ska jag ta det lugnt för andra kvällen i rad, då jag lyckades göra av med endast hundra kronor igår. Oerhört bra, tack!

this is not what you had planned

Nu har jag ätit väldigt mycket mat, med väldigt mycket ost. Nu är jag trött. Nu ska jag sova. Imorgon ska jag försöka komma upp i tid för att försöka ägna några timmar åt gitarren innnan släkten kommer och släcker min kreativitet. Lycka till! Sov väl.

bring it

Idag blev jag väckt av svenskan valutagruppen. Jag undrar vekrligen vad dom vill mig. Jag svarade inte. Glider ner i köket, där står mammsen och tillräckligt med paj för ett mindre land i afrika. Hon frågar vad som fått mig att gå upp så tidigt som klockan tio och jag säger att dom ringde mig och att jag inte orkar ringa tillbaka för att kolla vad dom vill. Mamma tycker att det är ett jättebra beslut eftersom att hon på fullaste allvar tror att dom tänker blåsa mig på pengar. Hon tror att det var ett sånt där nummer som det kostar över hundra kronor minuten att ringa till. Let's get paranoid!

Det är en bra dag idag känner jag, trots att jag är sjuk. Jag har nyss fått pengar och jag finner solen väldigt skinande. Men det är något som saknas. Och det är maxi och albin. Hade det här varit samma tid förra året, när dom var hemma, hade vi just nu antagligen suttit på albin och ebbas gård, ätit upp deras mackor och tagit en morgoncigarett. Eller haft frukost med hela gänget hos klara, eller något i den stilen. Vi skulle bara njutit och älskat livet. Nog tänker jag njuta och älska livet idag också men det är liksom inte samma grej.

Nu när jag har pengar är jag i alla fal väldigt sugen på att gå till myrorna. Jag spanade nämligen ut en grym kostym häromdagen. Den är grå och för liten. Fast jag föredrar för små kavajer. Problemet är att kostymen går på 270 kr, känns lite overkill, även om jag har mycket pengar nu. Vi får se hur jag gör. Jag kommer säkerligen inhandla något idag då jag har abstinens typ, har inte köpt kläder på evigheter.

Förresten så kom jag på en grej jag skulle klaga på igår. Keira Knightley har ojämna ögonbryn i the duchess.

be aggressive

Jag hade, någon gång, en tanke med det här inlägget. Men den försvann. Likaså har mina hörlurar gjort, men jag antar att dom ligger och lurar någonstans. Ikväll har jag i alla fall sett på film. Jag har kommit fram till att män är svin och att kändisar faktiskt kan vara snygga. Jag känner nu på mig att tanken med det här inlägget var att jag skulle klaga på något. Men jag kommer inte alls ihåg vad det handlade om. Ett annat litet klagomål är i alla fall till alla jävla invites jag får till mafia wars på facebook. Låt mig vara nördar! Jag vill inte bli en cybergangster okej!? Visst jag kan också vara en nörd ibland men jag stör inte mina vänner med det. Och nu ger jag upp, jag förstår inte vitsen med att jag sitter här. Nu väntar min trånga säng, men som anton säger, "det är inte trångt, det är mysigt".

god called in sick today

Äntligen en sammanhängande rubrik. Jag är alltså sjukanmäld. Jag är verkligen inte den piggaste killen idag, fast jag känner mig inte så bakis längre, mest bara schleten. Jag har kommit fram till att något av det bästa man kan göra när man vaknar upp dagen efter en hysterisk kväll är att dra på en riktig peppskiva på hög volym. Och äta mat, jättemycket mat, med smält ost, överallt! Det ska jag göra snart.

Gårdagskvällen då. Sjukt kul. Blev dock väldigt full ett tag där, och trött. Men jag lyckades forma upp och charmades iväg till etage, som vanligt. Efter detta blev det maestro, som var stängt. Väl där var vi tvungna att göra en hastig rörelse då det lurade galna ex-pojkvänner i krokarna. Och gustav, jo han försvann. Eller om det var jag som gjorde det. Han snodde min kavaj ett tag, han köpte inte en öl åt mig och jag blev väldigt full. Sen var han borta och jag också. Även anton försvann och allt var i sin ordning, det går inte att gå med mig på krogen.

Nu ska jag äta min massiva mat med massiv ost och sen ska jag bara chilla och kolla på massiv film hela dagen. Något jag misslyckades med igår.

it smells like electricity in here

Ölen har börjat flöda. Volymen har börjat stiga. Jag sitter som vanligt, på onsdagar (läs: lillördag) i alla fall, ensam på mitt rum och förfestar. Kvällens musik är nyfunnen och det ultimata (läs: ultimata) bandet heter powerspace. Har sjukt svårt för att ge musik genrer men enligt last.fm så är det powerpop, jag litar på det och jag älskar det. Gurgel (läs: bror) överger mig och sticker på fest före festen (läs: förfest) till någon främmande i ett rött hus med vita knutar (läs: ufo), så jag kilar upp till ebbas (läs: mensbarn) tomma hus snart och försätter mitt ölande (läs: lycka). Trots att jag är sjuk (läs: som vanligt) och gränsar till feber är galet taggad. Jag har dessutom skrapat ihop lite pengar (läs: horat) så det här blir giftigt (läs: total urspårning). Nu ska jag fortsätta dricka öl och lira lite gta 4 (läs: ebbas högsta dröm) innan jag drar på mig kavajen och kilar till ebba som inte drömmer.

lock-sport-knock

Yay, nu har jag vart vaken i snart sju timmar. Och det enda jag lyckats göra är, ingenting. Eller okej, i morse såg jag en film. Bangkok dangerous. Helt okej film, fick mig att vilja bli hitman och gjorde mig extremt sugen på kinamat, eller om det är thaimat. Friterad asiatisk mat i alla fall! Hade kunnat göra vad som helst för en buffé typ. Till och med betalat för den med pengar.

Hela morgonen har jag laddat hem massa filmer, min plan idag är ligga hemma och kolla på film. Jobba tänker jag inte göra. Eventuellt krogen ikväll men jag dissar nog det också faktiskt. Skulle väl vara om gustav vill att jag ska med i så fall. Så om det är någon som känner för att ninja en kinabuffé åt mig får ni gärna komma och joina. Kommer du utan asiatisk mat får du ge mig din plånbok, och sedan avlägsna dig.

På tal om gurgel så fyller han idag år, tjugo och systemet. Det var detta fenomen som fick mig att gå upp så tidigt i morse. Min stora bror är nämligen en sån som lyser upp gatorna varje morgon med en hysterisk gul overall och luktar snusk och har ett sopberg som utgångspunkt. Och sådana gubbar börjar jobbet tidigt. Som present fick han av mig en av gårdagens festsouvenirer, en plastblomma. Jag vill slutligen tacka för att du duschar och säga glad födelsedag!

höghus, låghus, dårhus

Jag är vaken på tok för tidigt. Jag ligger och lyssnar på imperiet. Jag fick just för mig att jag ska bli rebell, göra något drastiskt och börja skriva genialisk musik. Det kommer inte hända. Bara en tanke jag trivs med. Dessutom är det inte lika ballt att vara rebell längre. Nu för tiden är vi alla rebeller, mot oss själva, när vi slavar för mediapropagandan.

Feber kan nog vara en kul grej.

sinister rouge

Jag funderar på att lära mig hacka endast för att kunna ta över SBNs facebookgrupp och döpa om den till köttmarknaden

gör det

Jag är trött, brutalt trött. Förklaringen har ni i förra inlägget haha. Klockan var 04.02 vid min sista timecheck. Och sen kunde jag inte sova i morse, vad är vitsen med det liksom. Det är ungefär lika ovärt som spongebob utan patrick. Jaja det var väl kanske lika bra att jag vaknade tidigt så jag hann hustla lite. Fast egentligen inte då jag inte tjänade något på det, men jag fick en morgonpromenad i alla fall.

Nu sitter jag här och dricker kaffe och äter ost- och skinkpaj. Det är inte lika gott som det låter eftersom det är en eldoradopaj. Men den är godare än familjen dafgårds i alla fall! Efter maten ska jag pyssla med skatt och sånt som vuxna gör. Sen ska jag glida ner på stan och sällskapa och inkassera. Senare ska jag jobba också, skåklart. Jag är verkligen inte sugen då jag håller på att bli sjuk. Men jag vill inte bli sjuk, så jag låter nog bli.

in the wake of...

Nu dricker jag te. Jag sover inte. Jag kan inte. Jag kan inte sova för jag har ångest. Eller så har jag ångest för att jag inte kan sova. Eller båda. Men jag borde sova, min hals gör ont och jag vill inte bli sjuk. Min mage är tom, den ekar nästan när jag trummar på den. Kanske ska vara så på natten. Jag är trasig. Inget vitalt. Det finns ju doktorer. Men nej, det är pinsamt. I två timmar, har jag bara legat. Bara legat i min säng och gjort ingenting, och tänkt. Tänkt med ångest såklart. Ångest för pengar, ångest för jobb. Ångest för att jag nästan har en plan. Och ångest för att jag inte kan jonglera. Pengar, jävla skit. Jag hatar pengar. Bara problem. Planering, jävla skit. Jag hatar planer. Bara problem. Med en plan måste jag leva inom en ram. För att inte misslyckas med planen förstås. Jag är inte en tavla. Jag vill röra på mig. Frihet. Frihet inom ramen, kanske. Det tål att tänkas på. Men pengar. Och jonglera. Jag är rädd. Jag vill kasta upp bollarna i luften. Men jag kan inte hantera det. Jag kan inte jonglera. Jag kommer bara tappa dom igen. Jag behöver en lärare. En coach. Fast egentligen vill jag bara kasta upp dom. Och se vart jag hamnar. Men nej, en långsiktig tanke är värd att tänkas ibland. Här sitter jag och skriver. Något kryptiskt. Lätt för dig att tro, svårt för dig att förstå. Det gör inget. Det är ändå mest till mig själv jag skriver. Jag kanske tar bort det imorgon. Eller så låter jag bli. Det visar sig.
Vilken jobbig text han skriver. Ja det gör han. Han mår kanske dåligt. Nej det gör han inte. Jag är bara sömnlös.

"Vanor är dett fängelse för iver och det där vuxenmörkret börjar ta över dina spontanögon" - Nina Rochelle

dividers

Åter en dag kommer jag hem från jobbet och är totalt sysslolös. Och alla människor är försvunna. Eller så är det bara så att alla inte alltid är tillgängliga på datorn för att de är upptagna med andra roliga saker, men då fick jag ingen paddel. En sak om det är skolvecka men kom igen, nu är det lov, nu borde det hända saker på kvällarna.

Något som gjorde min dag idag var dagens bandsläpp till P&L. Och nej jag syftar inte på the kooks, jag syftar på raised fist. Vi ska svina och det kommer att bli grymt. Höhö.

death from above 1979

Jag letade ett tag. Jag fann en sax, mina första sax negånsin. Den är söt och ljusblå med en rosa prick och väldigt liten. Jag fann ett rakblad, fast inte separat, utan ett sånt där svindyrt utbytbart till min gilette - the best a man can get.

Nu är jag nyklippt.

streetlight manifesto

Tänk att vakna upp av solen som lyser på sängen, ljudet av en skateboard som glider förbi, fåglarnas kvitter eller grannens tv som visar ordjakten på lite för hög volym. En gräsklippare eller någon sin snickrar på sin veranda. Eller ett vrål av samma människa som slår sig på tummen. Ett bråk mellan kidsen i grannskapet eller bara någon som ramlar, skrapar upp knät och skriker på mamma. En familj som ska stressa iväg på semester och för en hög irriterad konversation i vändorna mellan huset och bilen, eller bara en helt vanlig cykelolycka.

Så länge det är sommar spelar det ingen roll hur man vaknar, för allt är bättre än det här.

fall at your feet

Ikväll är det jag och du james blunt, ikväll ska vi mysdeppa.

i shot my man

Klick sa det, och sen slutade mina lampor ge mig den uppmärksamhet jag behöver. Två av dom i alla fall, har en trogen tjänare kvar.

Igår var det fest. Igår var det fest. Igår var det fest. Det var sjukt kul och jag hade sjukt kul! Efter mycket om och men lyckades vi fixa dricka, då i form av smuggelvodka för mina busspengar, men det var det värt. Den riktigt utmärkande händelsen under kvällen, som faktiskt gjorde min kväll, var ett återseende. Jag har börjat fundera på om det eventuellt finns hopp för mänskligheten. Kanske, men jag ska fundera lite till. Kvällen avslutades med våldtäktsmisstankar, väldigt mycket tacos och en fylleplan, som antagligen inte kommer genomföras, men jag och lisen hade ganska kul åt det idag i alla fall. Jag misstänker även att ett skämt inte uppfyllt sitt syfte då man inte får någon respons.

Nu är det kväll (det måste påpekas då det är lov och lite svårt att hålla koll på tid) och jag sitter här utan planer. Jag hade ett tag några bollar i luften men luften försvann och jag tappade mina bollar. Så vi får se om jag orkar lufta bollarna mer, eller bara gör kopiösa mängder popcorn.

whats the difference

Jag var som sagt i borlänge med mamma och pappa. Jag tröttnade ganska snabbt på dom och befann mig ensam i tunatutten. Då jag planlöst gick omkring utan vänner hade jag väldigt mycket tid att studera folk. Detta gjorde mig endast sur. Kan man inte gå i höga klackar, då ska man fan inte ha det! Är man ful, då ska man fan gömma sig! osv osv. Det var ungefär mina tankebanor. Jag vet, det är allt annat än snällt, jag kände mig riktigt ond. Och jag vet verkligen inte varför jag har dessa aggressioner. Men jaja, det är ju inget personligt hat, så det räknas inte. På tal om personligt hat såg jag ut som alex i morse när jag vaknade. Det var hemsk och jag gjorde genast mitt hår tovigt igen.

Nu ska jag duscha, sen ska jag äta, sen ska jag köpa öl, sen ska jag på med kavajen och sen är det la partaya som gäller! Skål!

i'm on a boat

Några detaljer jag missade.
Jag vill tacka svante för att ha introducerat the lonely island för mig.
Ibland är jag sjukt ond, både igår och idag har jag bara skrattat och varit nöjd när en jag känner blivit dumpad av sin pojkvän.
Nu har jag en plan för dagen, jag ska åka till borlänge med mammsen och pappsen, det känns konstigt, kan inte minnas när jag gjorde något sånt senast!

norrsken

Igår var det fest, på tre olika destinationer. Drickan tog dock slut på första festen. Fast jag hade en helt okej kväll ändå alltså. Snabb sammanfattning, vi dansade, vi sjöng, vi flirtade in oss, vissa av oss försvann och vissa av oss fick mysa, några fick sova trångt och jag fick sova skönt. Jag var så sjukt trött när jag skulle traska hem klockan kvart över tre, var nästan så jag tänkte lägga mig utanför ica och sova ett tag alltså. Min räddning var nog att jag var för trött för att tänka och gick hem istället. Nu när jag tänker efter så hände det faktiskt inte så mycket igår, eller ja, jag försökte handla öl på okq8. Det sket sig då han som jobbade där har varit lärarkandidat på söb och var ganska säker på att jag inte är tjugo. Gårdagens festsouvenir blev i alla fall ett solo gloss stick. Jag känner att förra helgens kundkorg är mer användbar, faktiskt.

Nu ska jag glida ner på maestro och skaffa mig en plan för dagen. Eller jag borde glida ner nu, men nej. Jag tänker inte gå till maestro i endast handduk och morgonrock, aldrig. Om jag inte får pengar för det såklart. Jag ska i alla fall vara där om tre minuter. Det kommer ta ca tio minuter att göra sig klar. Och sen tio minuter till att gå dit. Och sen lägger vi på 4 minuter för snövädret och ytterligare 32 minuter då mamma förmodligen kommer att ställa tusen frågor om hur dagens liv ser ut. Jag börjar känna att det känns ovärt att gå ner till maestro.

En sak jag kom att tänka på idag är att jag kommer förmodligen befinna mig på arenan det trettonde mars. Dia psalma har spelning och det kan bli grym. Den gamla punkaren i mig träder fram och dia spalma är ett grymt band. Minns(!) deras konsert från peace and love 07, det var verkligen hur bra som helst. Tror inte att dom kan lyckas leva upp till det men då hade ju inte den senaste plattan kommit, riktigt hårt, ritkigt bra!

Förövrigt är det inte t-minus three minutes längre, det är t-plus nineteen minutes, jag skippar maestro.

new slang

Jag blev just slagen av en tanke, en tanke som slog mig. Jag vet fortfarande inte om jag ska hämnas på tanken eller dig som gav mig tanken. Jag ska tänka på den saken. Saken är i alla fall att jag tänkte tanken och tänker nu dela med mig av den.

Det handlar i alla fall om hur man smygläser en blogg. Är det liksom när man läser en blogg utan att berätta det för bloggaren? För jag menar, hur kan man möjligtvis veta vilka det är som läser ens blogg, ganska svårt. Om det nu är så att alla människor som läser ens blogg utan att man vet det är smygläsare, så har vårat älskade älskade kalla vita blöta insnöade tråkiga avlånga svenska sverige förvandlats från bloggsverige till smygläsarsverige. För det finns antagligen fler människor som läser bloggar utan att deras bloggare vet om det än folk som bloggar. En stor del i detta är isabella fucking löwengrip, hur många läsare har inte hon som hon inte vet vilka det är. Smygläsare för all del, fortsätt om ni trivs med det men isabella, du kan dö i en eld, i ett hörn, i en lada. Jag tycker inte om dig.

Jaja, för att sluta prata om avfall och forsätta med mer intressant material åt er smygläsare. Alla som har tillgång till internet kan ju i stora drag komma åt allt som är för allmänheten, som en blogg dvs. Att smygläsa en blogg borde väl i så fall vara ungefär som att gå över stora torget utan att någon märker det. Frågan är ju nu varför man ens ska försöka ta sig över torget utan att någon märker det då det inte finns någonting i hela världen som säger att man inte får det.

Jag känner att jag inte kommer fram till så mycket. Men jag har en sista liten teori. Skillnaden på en vanlig anonym läsare och en smygläsare är att smygläsaren har ett syfte.

Nu ska jag duscha bort den andra tredjedelen av mitt hår! Skål! (nej, det är inte försök till ett rim)

songs of joy

För över tre timmar sen fick jag sportlov och jag vill lova att det känns ganska lovande. Aneldningen till att jag slutade så tidigt var att vi hade biologiprov idag. Jag svarade på 2,2 frågor och kunde därför lämna salen långt innan tiden var slut. Jag hoppas bara att jag skrev tillräckligt mycket på provet för att hon ska kunna sätta ett ig i alla fall.

Nu sitter jag här med tårar i ögonen. Det är inte på grund av en sorglig film. Inte heller för att provet gick som det gick, eller för att jag itne har några pengar. Nej, det är nämligen så att jag håller på att göra mitt hår fritt från shitlocks. Och tro mig, det är inte kul när man är håröm. Jag har kommit en bit i alla fall och jag tror nog att ungefär en tredjedel av mitt hår ligger i papperskorgen. Men det är väl kanske lika bra med tanke på att jag tänkte göra en planerad spontanklippning på lovet.

we don't sleep at night

Min moder har dammsugit under min säng och hittat en kundkorg. Hon fann det lite konstigt och frågade var den kom ifrån.
Min moder har dammsugit under min säng och hittat ett lite vitt piller. Hon fann det lite konstigt och tror att jag knarkar.

berlin

Jag gick nyss hem från bussen, fast egentligen inte nyss för det var snart en timme sen. När jag gick den lilla sträckan på ungefär hundra meter funderade jag på vad jag skulle skriva för något intressant här idag. Jag hann under samma sträcka komma på att jag inte är intresserad av något intressant. Eller jo kanske. Eller det är en definitionsfråga. Jag känner att allt jag skriver om är definionsfrågor. Mitt liv är en definitionsfråga.

Kvällen bjöd på pizza! Eller nej, abc-gruppen gjorde det, som vanligt. Abc-gruppen är förövrigt inte en klubb jag och en massa förskolekids eller postapokalyptiska barn (läs: nyblivna ettor) går till på vår fritid för att lära oss läsa, det är mössföretaget vi troligen kommer att sammarbeta med. Efter ett allvarligt snack med evelina efter förra mötet då dom tog med tre pizzor, blev det istället sju pizzor idag. Det var alltså dgf-möte. Jag skulle egentligen jobba idag men jag ringde till min coach och flirtade lite, så istället för frånvaro strök hon helt enkelt tiden från mitt schema och jag är fortfarande fläckfri på jobbet!

Fast det finns ett problem med att inte jobba. Jag är sjukt rastlös. Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra nu, jag är inte van vid att vara hemma på kvällarna. Jag är lite sugen på att se någon klyschig film. Men jag har ingen till hands och inget sällskap och kommer förmodligen ändå somna. Jag försökte plugga lite men förstod ingenting då jag även där höll på att somna. Jag ska nog skaffa mig en kortvuxen dvärg som kan underhålla mig i sådana här tillfällen.

no brains

Idag kommer jag sent till matten igen. Jag skippade att jäkta till förra bussen för jag tänkte att jag kunde hinna käka frukost om jag tar den som går snart. Men har jag ätit frukost? Nej. Är jag naken? Ja (fast jag har en handduk). Har jag borstat tänderna? Nej. Måste jag gå till bussen om 5-10 minuter? Ja. Kommer jag hinna äta frukost? Nej. Kommer jag hinna borsta tänderna? Kanske. Kommer jag hinna klä på mig? Förhppningsvis. Har jag bråttom? Ja!

brown eyed girl

Kom precis hem från musikcafét som vi i dgf anordnade. Jag är sjukt nöjd, och jag menar det. Galet kul att det kom så många, det hade jag faktiskt inte trott. Känner dock att jag missade att träffa alla men jag hade mycket trevligt ändå. Vet ni vad dgf, det här får vi göra om, och göra det minst lika bra! Vi är bra och jag gillar oss!

Dagen i övrigt har gått ut på att vara trött, tror jag. För nu när jag tänker efter så minns jag inte så mycket av vad som hänt idag, mest bara kvällen. Eller okej det inleddes med en frukost hos huset hedin, mycket trevligt. Så har jag läst väldigt mycket idag också. Nu börjar boken lida mot sitt slut och det är faktiskt ganska skönt, för sen ska jag läsa jPod. Och den här gången ska jag läsa hela, på riktigt!

På tal om böcker. Akademibokhandeln är skräp. Eller okej egentligen inte. Men jag traskade förbi där häromdagen, och ser en skylt där det står något om att man ska ursäkta röran för att det ska bli bokrea. Jag i min logiska drömvärld insåg direkt att det inte passar sig alls. Jag menar, räcker det inte med röran vi får uthärda under själva rean. Nej tydligen inte för akademibokhandeln, där ska det röras innan rean också! Om jag nu går in där tänker jag för den delen inte ursäkta röran heller, jag tänker trivas. Ordning är bara för idioter - genier behärskar även kaos (någon jag ständigt försöker lära min mamma, utan resultat).

cyclone

Mina nya passion är verkligen hemgjorda hamburgare med pommes! Gör jag egen mat är det det enda som står på menyn. Nu ska jag diska och kila till arenan. Musikcafé stundar, be there, 19-22 (tror jag).

Funderar förövrigt på att klippa mig på lovet, eller bara kamma ur mina shitlocks, vi får se.

all there is

Dags för en uppdatering om min dag på jobbet! Nääääääää jag bara skoja! Det blev inget jobb. Vi satt och hängde på tåget i två timmar istället. Tåg i bergslagen är värdelösa. Innan vi ens kommit ur falun var vi tvugna att stanna och vänta på ett trasigt tåg. Då dom insåg att tåget faktiskt var trasigt fick vi lov att åka och hämta det, och köra tillbaka det till falun. Detta visade sig vara ett jävla projekt, ett heltidsprojekt. I alla fall om man inte lever så länge, typ som en bebis som fått två sjuka könsceller från bärare av blödarsjuka (gud vad jag känner att jag kan inför fredagens prov!). Jaja, vi fick ju gratis kaffe för besväret i alla fall. Sen ska jag nog reklamera också för att ge dom jävlarna lite onödigt pappersarbete, då jag förmodligen ändå inte kommer få någon ersättning, trots att jag missade jobbet och därmed även pengar. Ska dock ta igen det på torsdag istället.

Istället gick jag och anton till ica och köpte 2,5 kilo pommes som vi ugnade i jakobs ugn. Vi kastade även frön över hela köket, konstaterade att hunden inte är en hund och fantiserade om obducenter. Resten av kvällen tillbringades i en soffa, framför en tv.

Tidigare under dagen skrev jag även ett matteprov. Jag lyckades svara på alla uppgifter och är nöjd med det. Eller det är egentligen en definitionsfråga, måste man skriva ett slutgiltligt svar eller räcker det med en påbörjad uträkning (läs: formel från formelsamlingen) för att det ska klassas som ett svar? I vilket fall är jag fortfarande nöjd och misstänker ett g. Jag är nöjd.

Nu ska jag sova och imorgon ska jag vara pigg. Då blir det frukost hos klara och liten jakob. Jag vet inte hur jag ska orka, så må gud vara med mig! Näääääää jag bara skoja, gud finns inte. I'll just use the force.

staring at the sun

Jag satt just och funderade på om jag skulle skriva ett ointressant och tråkigt inlägg om hur det gick för mig på jobbet idag. Då det gick åt helvete idag också kändes det som en upprepning av gårdagen så jag beslutade mig för att låta bli. Så nu vet ni hur det gick för mig på jobbet ändå, kalas.

Istället för att blogga om arbetsdagen satt jag och fördrev min tid med att göra ingenting i väntan på ingenting, typ. Det är bäst att fördriva tid man inte har. Utan att ens tänka mig för sitter jag och spelar röj, som är ungefär det mest konstruktiva man kan göra på den här datorn. Det är nu den stora händelsen kommer som liksom är höjdpunkten i det här inlägget. Helt plötsligt när jag klarat en omgång dyker highscorerutan upp, jag blir extremt förvånad och kollar på tiden. 113 sekunder! Hundratretton fucking sekunder! Kan ni fatta, storröjaren, på 113 sekunder. Det är galet. Jag är så jävla bra! Jag tror inte ni förstår hur stort det här är. Nu är jag liksom fjorton sekunder ifrån världsrankingen och jag menar, hur mycket respekt är inte det då, världsrankingen i röj! Det här är hysteriskt. Nu måste jag nöta alltså! Fuck matteprovet imorgon, det löser sig. Världsrankingen here I come!

Det där gjorde min kväll! Till en annan sak som inte gör mina kvällar, eller dagar. Det är jobbigt att äta nu igen. Och det handlar inte om ätstörningar, och inte heller skumma virus (eller muncancer) som orsakats under minnesluckor för den delen. Nej den här gånger kommer maten istället inte ner i magen, känns det som. Efter att jag har ätit känns det som att maten ligger kvar typ i halsen, och det är ingen form av illamående. Det gör bara ont. Och det gör ont i typ hela bröstet. Det är jobbigt och jag vet inte vad jag ska göra åt saken, så jag låter bli. Nu ska jag äta!

hang me high

Jag är grym på att gå. Jag ska nog ställa upp i vm i gång eller nåt. Jag gick just hem från stan i turbofart (grymt ord) för att hinna göra hamburgare. Nu sitter jag här mätt och nöjd. Snart springer jag till en buss. Sen jobbar jag och sist men inte minst så pluggar jag.

Dressyr är inte en sport!

apocalypse please

Jahapp, där blev jag precis skyldig pappa 800 kr till och är uppe i sammanlagt 3900 kr. Nu ska jag ha ångest och sova och älska med matthew bellamy.

legends never die

Jag vet att ni alla älskar att läsa om hur det gick för mig på jobbet, därför tänker jag berätta för er att det gick åt helvete idag. Jag var som sagt sjukt pigg i morse men så fort jag kom till jobbet försvann all energi. Inte ens nio koppar kaffe hjälpte. Det är tur att jag är så söt så jag slipper få sparken.

För att fortsätta prata om jobbet så blev jag idag utsedd till alkoholist. Detta är något jag inte kan hålla med om då min relation till alkohol inte är ett behov, det är en passion. Jag blev även utsedd till den gran (gran är en människa) helst skulle sitta en hel kväll med, lyssna på pantera och sätta i sig en dunk vin och ett tjugotal öl. Det tackar vi, jag och jag alltså, för!

Idag åt jag världens mest efterlängtade, och godaste köttbullar och spaghetti någonsin. Så bra! Nu är jag mätt och trött och ska nog lägga mig. Eller innan elva i alla fall. Eventuellt innan tolv. Å andra sidan är ju innan elva innan innan tolv. Fast inte nödvändigtvis, men innan tolv i alla fall. Det jag vill komma fram till är att jag behöver sömn!

Och barn, kom ihåg! Så länge man inte gör något med någon får man göra allt med alla.

evening wear

Jag mår otroligt bra idag. Jag vet inte riktigt varför men jag har börjat må otroligt bra på söndagar. Aldrig bakis och ingen som helst söndagsångest. Jag gillar det, väldigt mycket. Det som skiter sig med vad som kunde varit mina perfekta söndagar är att jag måste jobba. På tal om det så måste jag duscha och göra mig i ordning nu! Och en sak till, jag älskar vädret!

chug chug

God kväll, eller god natt, eller god morgon. Jag är hemma efter åter en fest. Dock inte lika hysterisk som gårdagens. Ikväll blev det dansken och en bra inställning istället. Jag lyckades nästan med punkt två också, trots att jag mest varit trött ikväll.

Efter att personalen på ica ringt polisen och vi träffat dessa blåbär hamnade vi på fest i en lägenhet där jag befunnit mig förut, och en värd som albin befunnit sig i förut. Det var ganska lamt men helt okej, vi fick en rumpa att klämma på i alla fall. Då blåbären även letade sig dit kände vi för att röra oss. I denna röra träffade jag bra människor. Helt plötsligt satt jag i ett knä i en bil och sen satt jag i ett vin hos julius. Efter lite perfekt planerande av mig satt jag och jimmy på maestro med rörliga människor. Där åt jag pommes och sen rörde sig försvinnandet. Nu är jag hemma med en korg under sängen, den kan vara bra att ha ibland. Imorgon är det jobb och det ska bli kul att ringa anton som spydde i vasken när jag gick till stan. Sov väl!

fall children

Mina händer tycks inte vilja sluta lukta alkohol och trött fest. Vi får se om jag lyckas få dom att smälta in lite mer i omgivningen ikväll.

Jag blev förövrigt en tröja rikare på väg hem från karin!

now dance fucker dance

Igår lyckades jag med mitt mål, jag blev full. Väldigt full. Efter en flaska vodka, en öl och ett antal glas bål var det spikat, jag var fullast på festen. Tror jag. Detta resulterade även i att jag i morse vaknade upp i mitt föredetta maginnehåll och var för trött och bakis för att göra något åt saken. Kvällen var hysterisk och rolig och lite urspårad, som det ska vara alltså! Folk dansade, alla skrek, vissa sjöng och några misslyckades. Alla drack och några slogs, och flög. Vissa blev fulla och resten blev fullare. Någon stod på händer och en annan ramlade. En vattnade och somliga kissade, någon spydde och en annan gick. Några drog vapen och så även jag. Minnen försvann och festen lika så.

Idag har jag inte gjort någonting, jag har mest bara chillad i karins hus och försökt vakna till liv. Så har jag duschat också såklart, vilket jag nog faktiskt ska göra igen för i säkerhets skull.

la partaya

Idag är en sån där dag då allt känns bra. Jag mår sjukt bra. Allting löser sig fint och alla oplanerade planer blir genomförda på ett sjukt bra sätt. Jag åt just hemgjorda hamburgare och det var guld. Vädret är sjukt nice, förutom kylan. På bussen på väg till borlänge kände jag att jag mår så bra att jag nästan skulle kunna låta bli att dricka iväll. Bara vara där och ha trevligt liksom. Men nej, ikväll ska jag bli full like a kastrull. Jag ska dansa horisontellt. Ikväll ska jag svina. Fan, det här blir grymt!

LA PARTAYA BOYAH!

bury your head

Jag skulle nyss ringa mammsen och be henne köpa hamburgebröd då jag hittade frysta hamburgare i kylen häromdagen. Inget svar såklar, det tar nämligen ett tag för min mamma att förstå att det där ljudet som förföljer henne faktiskt kommer från hennes mobiltelefon. När hon sedan hittar telefonen och upptäcker att hon har missade samtal vet hon inte hur man kollar vem som ringt, istället ringer hon alla som evetuellt sökt henne och frågar om man ringt. Precis när jag lagt på ringer det, så jag svarar i hopp om att jag kommer få mina hamburgebröd. Men nej, istället är det gustav. Han kommer hem idag. Det blev inte direkt någon lång flytt för honom, inte tidsmässigt i alla fall. Så snart har jag en bror i huset igen, vilket även medför en fungerande dator, och någon som drar med mig på krogen och bjuder på allt för att dagen efter kunna kräva mig på pengar. Du fick bara låna....

stockholm syndrome

Jag loggade just in på min internetbank. Jag upptäckte att jag är grym på att handla med kort, 100,17 kr kvar på kortet. Jämna pengar på kortet är grejen. Samma upptäckt var inte lika bra, hundra kronor kvar liksom, det räcker inte ens tills ikväll! Så jag var helt enkelt tvungen att norpa lite till från sparkontot, och nu har jag tappat räkningen på hur mycket jag tagit därifrån.

Nu äter jag frukost, andra dagen i rad, och andra dagen i år ungefär. Snart skolan och biologi, ser inte fram emot det. Vi håller på med DNA och sånt tjaffs. Det är tråkigt. Jag menar, jag är perfekt, oavsett om jag vet varför eller inte. Sen kommer resten av dagen gå åt att fixxxxaaa!

raise your fingers for one last salute

Jag kände just för att ta ett långt, varmt och skönt bad. Läsa min bok och bara chilla. Men nej, jag känner att det tar för mycket tid, eller något i den stilen. Jag har alltid påstått att jag inte kan stressa, men efter denna badtanke slog det mig att det kanske är så att jag inte vet bättre. Det kanske är så att jag aldrig tar mig tid att verkligen slappna av och därför  tror att mitt liv är alldeles lagom, utan stress osv. Jag kanske borde prova att ta mig tid till detta långa bad någon gång. Men inte nu, jag har fullt upp med att göra ingenting. Eller så fortsätter jag bara så här, för jag trivs ganska bra, varför anstränga sig för att det ska kännas dåligt liksom.

Jag fick nyss dagens träningspass. Jag åt våfflor. När jag äter våfflor är det ett riktigt träningspass, i alla fall om jag gör dom själv. Det hela börjar med att vispa ihop smeten, som är ett projekt i sig. Det är i alla fall skönt att man är van vid besläktade rörelser (spela gitarr alltså!). Att hälla upp smeten i järnet är i och för sig ganska enkelt. Men det är nu det jobbiga kommer, förtärningen. Eller inte förtärningen i sig, men resan från kök till matbord. För er som inte vet så äter jag här, på mitt rum, vid min dator. Och eftersom jag inte gillar svampiga våfflor så äter jag dem direkt när dom kommer ur järnet. Det innebär att jag måste korsa hela huset, då mitt kök ligger så långt ifrån mitt rum man kan komma (nej, det är inte lika långt som det låter), före och efter varje våffla. Idag åt jag elva våfflor, vilket innebär att jag har sprungit i min trapp 22 gånger under måltiden. Våran granne måste älska våfflor.

micro cuts

Den här dagen inleder jag med att se ut som sideshow bob, mitt hår ser ut som en fläskkotlett, fast mindre.

Nu sitter större delen av alla naturtvåor och skriver matteprov. Det gör inte jag, jag sitter hemma och är nyvaken och som jag sa igår kommer mitt prov att bli väldigt tomt idag.

Nu ska jag äta frukost, dricka kaffe, läsa tidningen, ringa viktiga samtal och vara allmänt vuxen.

haha! förlåt, jag var tvungen... hahahahahaha


map the streets

Idag var tanken att jag och matte skulle ägna oss åt matte, som i matematik alltså. Vi fick i några uppgifter gjorde men det blev inte lika mycket pluggande som vi räknat med, räkna är tydligen inte vår grej. Kladdkaka och tv-spel är mycket bättre! Därför kommer mitt prov imorgon lämnas in ungefär lika tomt som min plånbok, något övergivet eller tengils hjärta.

När jag satt på bussen på väg hem klev det på en tjej. Hon var ful. Hon hade ett par taskiga grå mjukisbrallor och farsans taskiga tränarjacka och ett taskigt flott hår. Min första fundering var varför man inte ens försöker göra sig snygg. Men sen kom jag på att om hon skulle försöka skulle det ta upp all hennes energi, hela omgivningens energi och eventuellt även solens energi, utan reslutat. För att undvika jordens undergång hoppas jag att hon låter bli detta och istället fortsätter längta till våren då hon kan plocka fram foppatofflorna.

Ikväll ska jag somna till u2, det känns bra!

strike a match, light the chandelier

Macka med gaffel är gott
Guitar pro är bra om man är lat
Springa är härnäst

have you ever

På lördag är det alla hjärtans dag. Jag vill säga grattis till alla toffelhjältar, nu kan ni äntligen toffla toffel hur mycket ni vill med en anledning, och ingen kommer att klandra er. Annars har jag lite svårt för dagen. Jag menar, det är ju knappast alla hjärtans dag, hur många är det inte som kommer sitta hemma och deppa? Och tänk på dom med hjärtproblem!? Alla hjärtans dag borde avskaffas. Tänk om alla dessa människor som har en partner kunde visa samma uppskattning alla dagar om året. Då skulle alla par bli lite lyckligare, alla ensamma lite mindre deppiga, de med hjärtsjukdomar skulle förmodligen inte bli friskare och vi skulle slippa detta missvisande namn. Själv tänker jag ägna min lördag åt att oxidera etanol och producera etanal, och trivas med det.

För att skryta lite nu så var jag bäst på jobbet, nästan, eller typ inte. Men jag var bra, sålde näst bäst på mitt projekt. Dessutom fick jag med mig en väska full av chips och cola hem från hofors, mest tack vare tidens gång och arne dock.

race against myself

Idag när jag gick på stan och min klass hade kemi träffade jag på en dam, eller en kvinna, eller en flicka, eller en tjej, det är svårt att hitta rätt ord men ni fattar poängen. Hon gled omkring med en massa telefoner och försökte sälja en till mig. Eftersom jag också är säljare (och sjukt vuxen) blev jag sympatisk och lyssnade lite på henne istället för att gå förbi. Och det var ju inte konstigt att hon plockade mig då jag gick och försökte konstruera ett sms på min modernt omoderna tegelsten. Allt hon sa var faktiskt vettigt. Men det finns en hake, eller två, eller tre. Första är att hon var från tre, inte haken alltså, företaget. Andra är att två år är lång tid. Tredje är att jag redan har ett abonnemang som jag kan avsluta om tidigast några månader. Men fan, jag måste ju ha en ny mobil. Jag ska fundera men jag tror att hon kan dö i en eld.

På tal om telefoner har jag en dåliga vana att glömma av min telefon, ibland glömmer jag att den ens existerar. Jag tror det kan vara lite undermedvetet att jag helst vill förtränga den för att slippa ålderskris. Eller slippa dåliga leder när jag blir gammal eftersom jag i princip måste sätta mig ner för att skriva ett sms. Det går verkligen inte att göra någonting annat samtidigt!

Nu ska jag lämna kidsen i reflexvästar utanför ifred och snöa till jobbet

situations

Idag glad jag omkring på stan ensam efter skolan i väntan på tåget innan jobbet. Jag gick in på hemköp och spontanshoppade två pizzabaugetter. Ja, jag spontanshoppade snabbmat till extrapris, jag har inte råd med annat, okej?! Pizzabaugetter är förövrigt något sjukt dumt. Tänk er en panpizza, som man kapat på mitten, kortsida till kortsida. Och sedan lagt dem på rad och slaskat ihop dom. Eller att man tar en vanligt pizza, skär ut en fem centimeter bred remsa på mitten och gör den 5½ gånger så tjock. Det finns liksom ingen logik, hur svårt kan det vara att göra behändig mat som får plats på tallriken? Det känns som att dom gör allt för att inte vara mainstream, det är typ som att inte gå på p&l hehe!

the flood

Albin påminde mig just om en ganska rolig sak från efterfesten igår. Jag lyckades döda den. Med min giftiga ostabila mage. Jag sa något i stil med "luktar det bajs så är det jag, bara så ni vet", och sen var alla på väg ut från lägenheten för att hitta ett hem och en säng att sova i.

Jag ogillar verkligen vädret nu, det är kallt och snö överallt, vilken nyhet va. Fast det var ändå lite mysigt med alla små glittrande iskristaller överallt, det var lite skönare att traska hem efter den upptäckten.

Innan jag gick tog jag farväl av maxi och albin. Det kan mycket väl ha varit sista gången på länge jag får träffa dom. Det känns väldigt tråkigt men även lite skönt på ett sätt, jag vet inte hur, men det är positivt. Det är klart jag saknar en dag som förut, man blir lite blödig och nostalgisk. Det är väldigt tråkigt att ni inte bor i falun längre, men det är sånt som händer. Det är bra att ni har det bra, och vi kommer ju att ses igen. Ni är såna där bra, lättsamma vänner. Ytliga på djupet och djupa på ytan. En sån där relation som inte förändras trots att vi inte kan träffas dygnet runt längre. Jag tycker om er.

justja

jag tror jag ska tvätta mina långkalsonger för första gången i vinter, det vilar en odör runt dem.

we won't back down

Jag kan börja med att redan nu sammanfatta dagen: SNÖ!

Jag är sjukt pigg idag, trots att jag la mig kvart i fem, det förvånar mig lite. Jag tror faktiskt att det har något med nattmaten att göra. Det är något jag måste börja sluta lägga av med.

Jag hade faktiskt en poäng med det här inlägget, något vettigt. Men nu har jag glömt bort vad det var, så då får det va.

Nu ska jag måla porslin och sen jobba, det känns jobbigt att jobba en sån här dag eftersom jag är så pigg. Men jag kanske är lika pigg efter jobbet också he he he..

cindys torterade leende

Hej, godkväll och godnatt! Jag är hemma efter en promenad från norslund, det innebär att mina skor är ungefär lika genomsura som leif pagrotsky. Det var en hemgång full av sång och stopp på statoil 24. Där köpte jag en pizzaslice som försvann, jag hoppas jag fick i mig större delen, det jag vet är att den gjorde mig hungrigare. Innan det var det efterfest hos valle som bor under julia och ella. Innan det var vi på fest på regementet vilket jag verkligen tackar olof för, du är grym som ringde mig! Där var det helt okej kul alltså! Innan det var vi på en värdelös avdankad naturfest där vi mest satt i några soffor och kollade på världens roligaste film och spelade ölspelet. Innan det var det förfest hos ebba och albin.

Tillbaka till det roliga! Ikväll har jag bajsat på världens minsta toalett! Det var sjukt kul. Den riktiga toaletten som stod framför mig kunde närmast liknas vid colosseum i jämförelse. Nu kommer jag inte på något mer kul men ni kan få höra om det imorgon, istället ska jag och nina sova eftersom jag ska jobba imorgon. Jag tycker förövrigt att det är lite spännande att jag ser nina rochelle som en person och inte ett band, jag vet inte hur jag ska hantera det, men jag trivs!

grisen

Dagens dejt var mysig, vi tittade på Australia, delade på en popcorn och snyftade lite. Något som var lite jobbigt med filmen var att man trodde den slutade ungefär tre gången innan den slutade på riktigt.

Nu sitter jag hos albin, vi gör ingenting och väntar. Det är dåligt att vänta. Vi väntar på gurgel, tini och öl. Sen kommer ebba och tilde och festen är spikad, vi vet dock inte vart, men det löser sig. Vi har faktiskt några alternativa alternativ.

Idag har jag skrattat mycket, saker är roliga och det är kul.


walls

Idag är dagen! Den stora dagen, den heliga ettårsdagen. Det har varit lusinvasioner, månader utan tvätt, festivaler, öl, duschar, ketchup, mössor, resor, sömn och numera shitlocks. Mitt hår har gått igenom mycket under det senaste året och idag ska det firas. För ett år sen satt det inte ett hårstrå på min skalle (okej egentligen är det klockan tio ikväll men det här känns som en födelsedag och det ska firas hela dagen), idag är det mer hår än någonsin.

Ikväll ska detta firas med fest! Det ska drickas öl, sjungas, dansas, och bli sjukt mycket roligare än gårdagen. Det blir även sista festen i falun för maxi och albin på väldigt länge så ta tillfället i akt och bjud oss till eran fest!

Nu ska jag inleda firandet med ägg och bacon till frulle!

on to the next one

Hej, hej och godmorgon! Jag är uppe med tuppen och det är tuppen också. Ibland är maxi en tupp men nu har han tuppat iväg till lugnet för att se på sin atletiska lilla bror.

Kvällen igår var ganska typisk, det börjar med lite förfest här och en bitter pappa. Samtidigt utspelade sig ett hysteriskt festletande och martini fick vår telefonräkning att bli högre än en barnarbetares årsinkomst. Till slut hamnar vi hos bea, såklart, då hade vi ju någonstans att vara i alla fall. Efter några öl bestämde vi oss för att frysa iväg mot fanny staafs fest. Väl där så bestämde vi oss för att inte ta oss in, vi stod istället utanför och skrattade. Det fanns små fjortisfulla flickor, små fjortisfulla pojkar, häftiga killar som tror att wax är en statuspryl, naiva mammor, brev från grannar och poliser. Det var ju inte direkt så att man kunde låta bli att skratta. Men fanny, om du mot förmodan läser det här så är det en sak jag vill säga,
Tack för en grym fest!

rum is for drinking, not for burning

Vädret idag, jag förstår inte vitsen med alla dessa snöflingor. Jag är ingen yeti, jag är en helt mänsklig människa, jag vill ha sommar, inte fucking antarktis.

Dagens bra sak än så länge är att jag har skaffat en dejt till imorgon, det kommer att bli såååå mysigt.

Men nu ska jag bajsa, raka mig under armarna, borsta tänderna och pynta mina ögon med silikon. Sen ska jag leka med albin, för han vill leka med mig, till skillnad från vissa andra hehe....

Och en sak till, människor är inte lika mycket värda.

rocket brothers

Igår var jag smart, men det blev inget mörkertal, jag gick och la mig istället. Det jag kom på var i alla fall att det är väldigt ovärt att vänta. Väntan är ett slöseri. Jag menar, vänta gör man ju för att något ska hända, och eftersom att det ändå kommer att hända kan man lika gärna göra något vettigt av tiden.

svenska är fult steg 2, 50p

Koffeinfritt, decaf, känn på den skillnaden!

the good left undone

Saker jag gjort senaste tiden jag inte gör igen, eller försöker att inte göra i alla fall.

Jag har:
- ätit en chili
- vart för full för krogen
- blivit utkastad från krogen
- slängt mig på ett sandpapper (läs: tennisgolv)
- förvånats av mina vänners overksamma tankeverksamhet (detta gäller endast de som bor i jönköping)

Okej det var typ allt. Jag gör inte så mycket dumt nu för tiden. Eller okej, det är en definitionsfråga.

bang bang

Jag är grym på tennis, en riktigt naturbegåvad naturbegåvning. Ni andra var också ganska bra faktiskt. Det var väldigt kul i alla fall, och jag måste säga att jag är ganska nöjd med min kladdkaka! Efter tennisen blev det en pizza med askel på maestro, mycket bra eftersom att han bjöd.

Nu ska jag duscha i en dusch och bli fräsch. Sen ska jag leka med klara och mina bebisar.

so pride yourself on what you are

Konserten idag gick som den gick. Gratis mat i alla fall, och kul var det. Till själva musiken då, ska man tro på att man lär sig av sina misstag lär jag vara världens bästa gitarrist vid det här laget, och det känns ju ganska bra!

När jag kom hem fick jag en riktig överraskning, alltså verkligen riiiiktig överraskning. En sån där överraskning man blir riktigt glad av, en glad överraskning. Den överraskade mig och jag blev glad. Jag tänker vara jävlig och inte berätta vad men vissa av er kommer nog märka det imorgon.

Nu ska jag sova sött och ladda för tennis. Kladdkakan är fixad! Helt utan recept (och utan bakpulver då jag glömde det, eventuellt fler saker också). Jag bara höftade, så vi får väl se om den blir god hehe.

om jag ska dö

Försoven igen. Känns som att det börjar bli en dålig vana. Jag måste börja lägga mig tidigare. Har för en gångs skull hunnit med frukost i alla fall, så det är ju något positivt. Morgonen har annars spenderats med navid, han är fin. Nu ska jag borsta tootsi och gå till bussen! Ser inte fram emot engelskan med gerran, hoppas det bara blir film.

engelska är fult steg 1, 100p

Noticed, underbart ord att säga men kolla på det, engelska ska pratas, inte skrivas!

dance until the sweat forms on your face

Tvåltävlingen var lite misslyckad alltså, en trio på tre små flickor tog hem segern på rövslick. Och de bjöd inte ens med sig av godiset, vilket är ett bevis till att dom inte vann tävlingen helt ärligt.

Jobbet gick inte så bra idag. Men jag fick med mig en hel del julöl hem i alla fall! Jag undrar vad dom som var på besök från com hem tänkte när dom gick förbi mig och såg att min väska var full med öl. När jag ändå köpte ölen passade jag på att handla godis, för första gången på kanske ett halvår, kändes ganska bra faktiskt.

På vägen hem från allas vårt älskade hofors fick jag agera madrass åt en tjej från jobbet som ville sova på tåget. Det slog mig att det typ var den första kvinnliga kontakten jag haft sedan veckan innan nyår, det närmsta jag kommit efter det var när jag strulade med nisse på naturfesten. Vad jag kan minnas i alla fall.

På bussen på väg hem från tåget händer det igen, hej sverige. En kille kliver på bussen, går långst bak i jakt efter ett säte där han slipper sitta bredvid någon. Men han hittar inget säte där bak, istället får han syn på ett längst fram och går tillbaka hela vägen bara för att slippa sitta bredvid någon. Jag var nästan på väg att skälla ut honom, nästan.

Jag har kollat på mobiltelefoner idag, jag har ångest, och inte mycket pengar att göra av med.

Jag har ett extremt osammanhängande inlägg.

don't waste your time or time will waste you

Nu sitter jag här och slösar bort min tid som vanligt. Då mänskligheten har tagit plats, under sina, någon annans, eller inga täcken alls sitter jag mest och glor in i skärmen och lyssnar på musik. En tanke som precis slog mig var: "shit, vilken grym musiksmak jag har". Och så här i närmare eftertanke är det en ganksa korkad tanke. Jag menar, det är väl klart att jag tycker att jag har grym musiksmak, jag lyssnar ju liksom på sån musik jag tycker om. Och definitionen för en bra musiksmak är väl mer eller mindre att man lyssnar på bra musik. Men shit, jag har ju faktiskt grym musiksmak.

Musiksmak är förövrigt ett fult ord som saknar synonymer, tror jag.

Den här veckan gillar jag lite. Imorgon är det foto, och sen ska jag vinna en godispåse på kemin, vi har nämligen ett litet knep som kommer ta oss till toppen av prispallen. Onsdag är det konsert, med kiss och under. Torsdag tennis och matte (inte som i ämnet!). Helgen är helt öppen för spontanitet. Det känns bra alltså!

shark attack

Jag är lite sur, det paket jag såg utanför min dörr i morse var inte min telefon. Jag har ingen aning om vems paketet var och jag skiter i det. Idag fick jag istället ett mail från företaget med det fula namnet som skulle laga min telefon. Dom påstår att skadorna på min telefon inte gick på garantin och istället måste jag betala 795 kr för att dom ska laga den, eller så kan jag få tillbaka den trasig för 64 kr. För det första frågar jag mig hur det kan ta ungefär fyra veckor att komma på det, för det andra så gör det mig arg. Jävla patrask. Dö i en eld.

spoiler

Att veta ett slut, är tråkigt. Ett dåligt, är jobbigt.

saosin

Sådärja, första dagen på jobbet avklarad. Gick ganska smidigt, sålde knappast tillräckligt men jag lyckades charma 9 arma själar i alla fall. Dagens favorit var en dam på 61 år från malmö med brutalt bred skånska som var väldigt trevligt och såklart ville ta del av mig, eller mitt fina erbjudande. Dagens hatobjekt var gubben som slängde luren i örat på mig när han fick reda på att det var en faktureringsavgift på 35 kr. Vissa anser tydligen att 35 kr är för mycket att lägga ut för att tjäna 480 kr. Människor är värdelösa.

Nu sitter jag här, nymatad av en köttförslimpa, och känner mig lite obekväm. Jag har någon jobbig känsla jag inte trivs med, och jag vet verkligen inte varför, vilket gör det hela lite jobbigare. Fast det är inte så jobbigt, det är bara en liten känsla.

Förövrigt så är man blogg ganska ful om man inte har en ny och uppdaterad dator

hello tomorrow

Igår var en riktigt bra kväll, tack linni och olis för den fina festen ni bjöd på! Jag är även väldigt nöjd med mitt alkoholintag som var alldeles lagom. Därför mår jag som en gud idag! Eller okej, jag blev lite bitter när jag vaknade och kom på att min dator inte fungerar. Men jag drog tummen ur arslet och byggde ihop en ny. Det är något bra med att bo i det här huset, kraschar en dator kan man alltid bygga en ny på ca 10 minuter, fast det är nog mest tack vare att gustav har jobbat som sopgubbe hela sommarn.

Jag skällde just ut min mamma, det känns inte bra, inte alls. Men jag tror det var nödvändigt.

Nu ska jag jäkta, inte stressa!

RSS 2.0