semestergolfare

Vem fan är bengt danroth, och varför har jag fått hans tidning golfresor i särklass för 55+
JAG HAR FAKTISKT BÖRJAT BORSTA HUSET OKEJ

att ha tråkigt

Det är fantastiskt hur mycket tristess, stress och ångest man stöter på, nu när det är sommarlov, eller livet. Men det kanske är lika bra att ha det nu, så det kanske tagit slut tills hösten kommer och skolan börjar och vi andra ska veta exakt vad vi ska göra med våra liv. För alla som tycker det känns hållbart, kör hårt. Men om man inte vill riskera att upptäcka att att det inte finns någon kvot för detta och att skolan ändå kommer bli dryg, eller riskera att stå där i höst utan en noga beräknad 65-årsplan, finns det andra saker att göra.
1. Gör något åt det
2. Vänta, men gilla det
Nu tappade jag tråden till motiveringen, men poängen är kvar. Det finns ingenting som säger att det kommer vara bättre någon annanstans och det vore bara dumt att förvänta sig det för då försvinner värdet i vart du är och vad du gör nu. Är du understimulerad så kom på vad du gillar att göra i första hand, för i det läget kommer inte dina vänners idéer att passa. Allt blir vad du gör det till. Det är schysst att vara ledig. Allt är ostigt.

Själv älskar jag att inte gör något, men det hindrar mig inte från att göra saker. Fast just nu är jag mest arg, min mamma är hemma, och jag förstår mig inte på människan. Hon är sådan martyr att hon undermedvetet påstår att hon uppfostrat mig fel bara för att jag inte har samma syn på hur världen fungerar, för att jag inte är intresserad av blommor, för att jag samlar på disk, för att jag i sådana här situationer gillar att överdriva. Lämnar man en son ensam hemma och gör spontanbesök, har man inte befogenhet att klaga på ställningarna.
Mindre arg, bra.

jaga mynt och sedlar

Den här bloggen känns väldigt mycket "det var bättre förr". Det mesta som är "det var bättre förr" är nära döden men jag ska försöka återuppliva det här cyberarket. Problemet är att jag inte har så mycket att skriva om. Därför tänker jag istället lista några svenska porrfilmer, i bokstavsordning.

Dejten
Fröken Pilsk
Helena Tar Brorsan 1
Helena Tar Brorsan 2
Jane Bomb 2 - Thunderpussy
Lebbar Som Jobbar
Lesbiska Guldkorn
Lindas Lust
Prästdottern
Redo För Sex
Resturang Vad Du Vill
Ridskolan 2
Ridskolan 3 - Skidskolan
Ridskolan 4 - Hälsoskolan
Ridskolan 5
Semestern
Sex Till Varje Pris
Sexkliniken
Skjut Och Sprut
Slampa För En Dag
Sperma Storm
Spioner På Sängkanten
Svenska Favoriter
Svenska Långt Ner I Halsen
Svenska Pumor
Svenskpremiär En Blåst Blondin
Våta Midsommardrommar
Älgjakten

är det möjligt att inte bli bakis?

Jobbade på en ekvation i duschen och sitter på svaret.

fest < återställare = ja.

Har ingen alkohol till hands, överlever på erfarenheten. Tänkte dra ihop en grill, tiden är tänkt till halv åtta och vi är just nu två medverkande, engagemang

RSS 2.0