städning

Jag har slängt alla mina kvitton. Det känns lite konstigt. Jag hann aldrig kolla på dom. Men jag fick tag på några.

Dax wax, åhléns: 40 kr
Jojo, shell: 39 kr

Nu ligger en linjal över hela mitt rum. En. Plast kan vara oerhört oberäkneligt.

trubbel

Finns en bra sak med att städa. Alla dessa pengar som dyker upp. Jag har hittat sju hundra pengar. Annars har jag mest hittat skräp. Tre fulla soppåsar efter golvet och skrivbordet. Jag räknar med minst tre till. Det känns oerhört skönt att göra sig av med all gammal skit man har sparat utan att veta riktigt varför. Jag vill inte bli en tant som bakar torra kakor och påstår att det var bättre för. Jag vill slänga allt. Allt utom vissa saker. Allt utom det som faktiskt är värt och gör mig glad när jag tänker tillbaka. Nu får mitt rum stå halvklart. Fast inte ens halvklart, typ två fjärdedelar. Nu ska jag byta kläder och tvinga på mig ett par skor och cykla en uppförsbacke till ett hus jag gillar.

nina rochelle

"Vanor är ett fängelse för iver och det där vuxenmörkret börjar ta över dina spontanögon"

spanien

Idag var jag på kupan, då kom en tant, hon luktade makaroner.
Idag har jag köpt mer galgar, jag ska få orning på mitt rum.
Idag fick jag sluta tidigare.
Igår funderade jag på att man ofta säger att en sten var i vägen om man till exempel skulle cykla på den. Det är dumt och fel. Stenen låg ju där från början. Det är vägen som är fel. Vi människor måste sluta sätta oss över stenar.

screenager

Det känns som att min dator mest jobbar på nätterna när jag är pirat. Det känns som att jag är mest pirat när jag sover. Det känns lite konstigt att komma hit och sätta sig mindre ofta eller mer sällan än vanligt. Det känns nog skönt. Det hänger åtminstonde tio nya galgar på min klädställning. Imorgon ska jag se lite mer golv. Imorgon vill jag kasta ut alla möbler. Imorgon vill jag ha mina nya skor. Mina fötter vill nog inte det. Men jag tror de kan bli riktigt bra vänner om de umgås ganska intensivt ett tag. Det kanske finns mer hopp imorgon för idag tappade jag hoppet ett tag. Inte hoppet för mina fötter utan för mänskligheten. Fast det finns ju inte. Men ibland glömmer jag bort att det inte finns. Det blir kanske en bra vecka ändå. Jag är nog glad ändå. Jag är van. Så ska jag kanske bli mer formell igen. Det är inte lika svårt. Jag är trött. Det här går riktigt bra känner jag. Nu ska jag sova.

Jag och josefine är ett snyggt par

in your world

Kaffe, sockerkaka, muse, scrubs. Måndagmornar är bra. Fast det slutar alltid med att för mycket tid blir ingen tid och jag kommer sent. Idag är nog en sån dag.

gasoline family

Jag hittade ett batteri i en låda. Jag hittade fyra i min kamera. Alla fungerade. Inte kameran. Det handlar inte om batterierna. Det handlar om ölen. Jävla skit mina kamera är trasig.

i en säng på ditt hotel

Helt fantastiskt vilken antiklimax när mamma ska lägga sig i mina planer och idéer. Nu är det inte alls lika kul. Jag försöker ta reda på mina kläder. Jag har hittat en dassig ställning och har på tok för få galgar. Golvet syns fortfarande inte. Jag kände mig sjukt driftig i morse. Nu pysslar jag motvilligt. Jag tror det är vädret. Dassigare än ställningen. Man kanske skulle slänga ut alla möbler. Vad enkelt det skulle bli.

Boris och the jeltsins och jakten på golvet. Det är ändå lite mysigt.

Saker jag är bra på: Äta popcorn
Saker jag är dålig på: Fotvård

haj äs a kajt

Inte full och pipa inte full och pipa inte igen. Jag brukar säga att kvällar försvinner men igår sa det verkligen poff. Jag har nog aldrig somnat så snabbt.


Fortkörning, polisen: 2800 kr

MUSE

MIN DAG ÄR GJORD INGENTING KAN STOPPA MIG JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA DEN 24 OKTOBER BEFINNER JAG MIG I STOCKHOLM OCH SER MUSE LIVE OCH JAG ÄLSKAR DET ÄLSKAR DET ÄLSKAR DET

brädan

Att hoppa av skolan, att flytta, paris, andra städer, andras kläder, sömn, det är tankar som gör mig lite upprymd och glad och inspirerad.

Ibland gillar jag för att kunna ogilla.

sd ur en bajskorvs perspektiv

"Brottsligheten är hög, antalet missbrukare bli större och sjukskrivningarna är snart flest i världen. Sverige är ett sjukt samhälle, därför att medborgarna inte trivs. Bara en nationalistisk politik kan ge den trygghet och den omtanke som minskar kriminaliteten, får bort drogerna och ger de sjuka livslusten åter."

kalles kaviar

Jag vill ha ett duschrum. Och verkligen inte ett duschrum som på typ idrotten. Jag vill ha ett riktigt duschrum. Ett rum med en dusch. Eller snarare ett rum som är en dusch. Så att man kan gå omkring när man duschar. Jag tror jag skulle gilla att gå omkring i duschen.

pusselrehab och skolfotohysteri

Då var det dags igen. Skolfoto. Imorgon sker det. Så barn, kom nu ihåg att ställa klockan några timmar tidigare på morgonen så ni hinner fixa frisyren, och göra om det, och en gång till, och några fler gånger, och så ni hinner täcka över finnarna lite extra, och prova hela garderoben, och göra det igen, och igen. För nu ska vi styla oss och klä upp oss. Jag menar, alla som går gymnasiet kommer ju se och döma. Man kanske borde göra en tävling i vem som är minst lik sig själv. Så kan segraren få en påse nappar och lite uppmärksamhet. Dom syns ändå inte i katalogen för ingen kommer känna igen personen i fråga. Nu måste jag ha min skönhetssömn.

Alarm: 04:20

panikångest

Den här dagen är en rövkaka. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill mest bara sova bort allt jobbigt och dö dö dö. Och på toppen av allt har jag ätit husmanskost idag. Det var verkligen traumatiskt när jag och pappa skulle äta lunch idag. Stället vi käkade på hette typ tunakrogen. Det låter typ som en död fisk på en hög med bajs. Stekt fläsk med löksås och potatis. Döda mig kände jag. Det mest intressanta jag fick i mig var fanta som är så ointressant det bara kan bli då det tillverkas av coca cola och coca cola är de mest kända orden i hela världen. Sammanfattning: Husmanskost på en sketen vägkrog i en industriförort till borlänge med mulet och grådassigt väder. Men det värsta av allt, pappa gillade det. Så berättade att han ätit kalops två gånger i år. För det första så kunde jag verkligen inte bry mig mindre, och för det andra får ordet kalops mig att vilja sluta existera. Det gör nog husmanskost också. Det var här jag bestämde mig för att jag måste flytta hemifrån. Jag klarar inte av att umgås med mina föräldrar. Jag klarar inte av att ständigt vara irriterad när jag vistas i samma rum, ibland samma hus, som någon av dom. Jag måste flytta. Jag måste hitta en flygande matta och bli en arab eller kamel eller emigrera till usa och bli en konservativ tant eller gravid innan jag går ut gymnasiet eller en skrynklig man med underbett och pipa i en by på ett berg i ett land som inte är usa. Och jag vill inte ha några blommor på min grav för den ska inte finnas eller så ska den det men ingen ska veta om den eller bara dom som bryr sig för jag fick ingen paddel för ingen sa något. Nej, jag ska inte ha några blommor på min grav.

boooost

Kom ganska nyss hem från en för full fest vid åsbo. Många tattiga ettor. Efter fem minuter hade jag fått fem smaka öl-förfrågningar och två "har du cigg!?". Det är så man gör i ettan. Och lite för mycket komplimanger. Men jag gillar det. Fast jag har svårt för att vara snäll. Tack, gå vidare, det är så vi gör det. Tjänade pengar i min plånbok. Till slut sjuttio kronor på två öppnade öl. Det finns ingen värdighet. Imorgon jobbar jag. Nu sover jag.

riga i en plastpåse

Jag försökte sova länge. Jag lyckades, men fortfarande utan framgång. Det känns lite som att jag är gravid. Inspirationsöverdos. Jag ska ta den och göra en paj.

jag googlade först

Jag stod just och borstade tänderna. Jag fick en idé om att alla i fi är föredetta horor som känner sig smutsiga och utnyttjade. Jag ska kolla upp vad de tycker om homoäktenskap.

provskiva från grammoplast

Det kanske blir en fin vinter. I helgen har jag varit hysteriskt full. Hysteriskt bakis. Jag säger att det borde finnas fler fester i tunnlar. Resten av helgen var på golfbanan eller högbo. Det känns okej att börja spela mycket nu när säsongen är slut. Det går ju liksom inte att vara som alla andra. Men att kunna köra om säkrare innan krön, det är viktigt. Det är sjukt onödigt och korkat. Det är inte jag, imorgon är det pirate coat som gäller.

andy hull


but i carved a map in the back of my arm

Sjukt dumt om alla skulle stå och hålla upp dörrar för varandra hela tiden. Allt skulle ju stå still. Förutom dom som går. Vilka martyrer, dom där dörröppnarna. Öppna dörren, ta dig igenom den, låt den vara. Tack. Och nu är tanken att jag ska agera sverigedemokrat. Jag ska döda alla med mina dåliga argument. Men vad är det här för dag egentligen. Jag måste köpa något. Och en sak till, killar är cp i skallen.

mustach vs. redovisning


no see long time

Jag gillar att vara en second hand-hora. Jag gillar att köpa billiga kläder. Jag förstår inte hur jag en gång i tiden handlade svindyra kläder bara för att det fanns ett märke på dom. Men det finns väl perioder för det mesta. Imorgon ska jag bli en liten pojke igen. Då måste jag börja åka åka till borlänge igen om jag nödvändigtvis måste ha billig folköl. Eller så låter jag bli att köpa billig folköl. Då åker jag hellre till borlänge och köper billiga kläder. Jag blev ju trots allt lite utklassad idag. Men jag är nöjd. Kanske mest nöjd med skorna som inte ens var till mig. Kanske mest nöjd med att jag har så mycket pengar kvar. Kanske för att jag börjat sluta röka så mycket. Verkligen för att jag slutat röka så mycket. Imorgon kommer jag ändå inte hinna det. Jag kommer inte hinna äta, cykla, höra, duscha, dansa, skutta, tänka, kissa eller bajsa heller. Känns det som. Eller så göra jag det. Kommer nog ändå hoppa över några moment. Så upptagen kan jag verkligen inte vara. Jag börjar med att göra en redovisning, sen får resten lösa sig. Nu ska jag sova. Efter scrubs.

Frågelådan är över.

frågelåda

Hej falun. Nu ska vi ha frågelåda. Eftersom det tycks pratas en del i den här röven till stad tänkte jag att alla människor, vänner, folk, som inte klarar av att prata med mig, som vill veta om jag är kär eller som inte tänker intressera sig mer än att fråga vem josefine är istället för att lära känna henne, kan få ställa sina frågor. Bring it motherfuckers.

kort och rockig

Det känns som vår ute. Det kan bli en fin höst. Och av någon anledning har jag börjat få mail lite då och då om att jag, utan förvarning,  ska ägna mina lördagar åt primitivt jordbruk på diverse golfbanor. Jag tror det är någon högre makt som försöker aktivera mig. Och min kropp. Den börjar mest likna en påse, kanske. Den här gången ska jag inte spela med en nybörjare med underbett som skulle kunna orsaka en drunkningsolycka i regn och någon random gubbe. Nej, den här gången ska jag spela med en människa som har världens jobbigaste leende. Det går liksom inte att vara sur och se ut som någon med ett löst ansikte som tittar ut genom en bilruta i 182 km/h. Han kan det. Det är lite som en overlycklig julia roberts, fast konstant.

kaotiska äppelskruttar

På den andra dagen, låga han i sin sänge och såg på scrubs, igen. Det känns sjukt bra att ligga inne i sin säng när det faktiskt skulle vara sjukt trevligt att inte göra det. Fast jag har slutat ligga i min säng. Jag mår bättre idag. Men beslutat att stanna hemma, inne, inte ute, idag också. Imorgon tänkte jag vara frisk. Det börjar bli dags nu. Dessutom har jag max en lektion imorgon så det kan ju inte bli allt för jobbigt. Så har jag ett konsumtionsbehov att mätta. Måste. Handla. Funderar på att köpa the resistance deluxe box set. Sjukt värt att ha den på lp. Fast det skulle ta min ekonomi till samma nivå som ukrainas. Obefintlig. På tal om muse fick jag just för mig att lära mig spela ungefär allt de gjort. Så jag antar att vi ses om tio år. Eller så kanske jag överträffar mig själv. Då kan jag alltid lära mig att sjunga allt dom gjort. Jag antar att vi aldrig ses igen. Och det här har blivit en återkommande sak i min vardag. Jag skämtar om att jag kommer försvinna. Det är okej. Det kommer gå bra. Och sverige ska sluta med skattemärken på bilar. Det här påverkar mig inte alls.

bakdag

Ibland
blir jag lite trött
när jag ska plugga
och saknar material

27

Jag är död jag är sjuk jag är handlingsförlamad. Gjorde tre tappra försök att gå upp mellan klockan nio och elva. Efter sista försöket betämde jag mig för att inte lämna mitt rum mer än för mat den här dagen. Min kropp gjorde mest bara ont och var allt annat än samarbetsvillig. Till slut lyckades jag få med min kropp till köket för frukost och kaffe men det blev inte mycket bättring. Fast det går lättare att sitta upp nu i alla fall. Såhär någon timme efter kraftprövningen har mitt huvud börjat ge upp också. Nu väntar jag bara på febern. Och diagnosen. Svinfluuuuuuuu. Ska det va så ska det va. Annars tycker jag någon borde uppfinna en fottork. Vad är det för dum människa som inte gjort det och vad är det för smart människa som inte gjort det. Hur skönt vore det inte att ha typ som en handtork fast fottork. Det är bara att kliva ur duschen, trycka på en knapp och vips så är fötterna torrblåsta. Någonting jag borde ta på mig om jag får svininflunsa. Och har jag lite tur överlever jag och får ett uppslag i expressen eller kanske hamnar på förstasidan på blogg.se så att alla kan få läsa om hur det är att ha denna förrädiska sjukdom som kommer ta kål på mänskligheten. Det måste vara otroligt intressant att läsa en blogg som handlar om att ha svininfluensan. "Idag låg jag i min säng. Jag frågade om mamma kunde komma med ett glas vatten. Mamma kom med ett glas vatten." Men blogga flitigt nu. 21 december 2012 kommer alla vara döda.

mk ultra

Jag sov tills jag svettades och jag svettades tills jag vaknade. Kände mig galet sjuk men jag åt nyss så jag lever lite igen. Jag har varit galet trött hela dagen. Vi kanske la oss för sent igår. Eller så gjorde vi inte det. Vi satt hos josefine och var mysfulla och rökte vattenpipa. Vi satt på balkongen utan att dö och vi plattade hår. Idag har vi istället gjort ingenting.  Fast ingenting på ett ganska skönt sätt. Så man ändå kan trivas med att inte göra någonting. Det fanns inte riktigt någon energi för att vara engagerad i något. Det var lite sol och nästan sommar. Jag låg på golvet och tittade på josefine när hon målade av mig. Det var fint. Det var nog bäst den här helgen. Så kom jag på vårat nya bandnamn. Go fly a kite. Jag ska bli rockstjärna och josefine ska bli konstnär. Sen ska vi bli konstiga.

the resistance

Igår var jag bakis.
Idag har jag spelat golf. Fick pris. Tröstpris.
Anledningen till att jag är så kortfattad är att ungefär det enda riktigt intressanta som hänt senaste dagarna är the resistance. Muses nya album. I skrivande stund har jag svårt att komma på något som ens är i närheten av det här. The resistance kan vara världens bästa album. Jag kan inte sluta lyssna på det. Vart jag än befinner mig har jag det ständigt på repeat. Till och med på golfbanan var jag tvungen att ta upp mp3n ibland och lyssna lite. Det är verkligen nu jag hatar mig själv för att jag inte har någon biljett till musekonserten. Jag. Måste. Fixa.

i'm nine today

Jag tror jag sover oerhört skönt i natt. Jag tror jag sover mycket sämre med dig. Jag sover hellre sämre med dig än bra ensam.

Ps. Jag är kär. Och jag gillar när mina bästa vänner pirrar.

fishermans vänner

Idag är det nollning. Jag har bränt en skiva som antagligen alla kommer dissa men jag är nöjd ändå. Jag är sjukt pepp. Jag vet inte hur jag ska få med mig all öl. Det är nästan så jag vill dricka en. Eller några. Fast jag väntar nog till lunchrasten i alla fall. De små jävlarna ska plågas.

punkdrömmar

Känns som att jag fick för mycket att göra. Känns som att min mp3 redan har en spricka i displayen. Känns som att jag vill sova. Känns som att det blir fotboll och öl ikväll. Känns som att det är nollning imorgon. Känns som att jag vill sova. Eller göra något vettigt. Något som inte är något jag måste göra. Det enda jag gjort sen jag kom hem är en bild i paint.

and the white milk dripped down with the blood

Jag låg på olofs säng och det var mörkt och jag blundade och vi lyssnade på fix you. Jag funderade på om det faktiskt finns något jag förlorat som inte går att ersätta och det finns bara ett ärligt svar på frågan. Människor.

Sen satt jag på bussen och lyssnade på musik. Det var bra musik. Bra texter. Jag vill också skriva såna texter. Ibland sitter jag och blandar ihop dom i mitt huvud. Ibland känns det nästan som jag skapat det själv men det har jag inte. Det räcker inte med att ta någon annans kloka rader och böja lite och knyta lite till något organiserat kaos och hävda att det är något man själv skapat för även om det betyder något kan det inte betyda lika mycket. Eller så kan det göra det. Jag vill skriva allt det där vackra och välformulerade själv. Jag vill skriva låtar som får folk att tänka vad folk är. Som får oss att tänka varför vi gör saker. Som får dom att förstå. Som får vissa att ligga på en säng i ett mörkt rum och tänka. Och som andra bara kan skita i.

runaway

Filmen verkar dålig, vi ser den. Och tänk om man hette uve boll fast på svenska. Jag anser att man borde hete ove boll. Det vore lite kul, ove boll. Fast bäst är ove rall. Jag vill nog heta ove. Jag har spelat golf som ett klimakterie, utan svetten. Då tänkter jag på sånt. Ibland tänker jag också på att jag är iskall på golfbanan. Jag går mest omkring och är tyst. Ställer mig lite nonchalant vid bollen och slår på den. Sen går jag vidare. Jag svarar  ungefär var tredje gång jag blir tilltalad. Ibland känner jag mig lite som kaczynski. Fast jag ska inte bli assassin. Jag ska bli rockstjärna. Det bestämde jag mig för när jag såg trailern till it might get loud. Filmen verkar bra, vi ser den.

2012

Från datorn. Till fm-sändaren. Till mammas moderna plastburk till lp-spelare. En ölburk som antenn och sen gustavs högtalare. Jag är smartast i världen och igår var en trevlig kväll. I morse var en trevlig morgon. Ägg och korv till frukost och ett lättstädat bord täckt med aska. Bajsa, dator, golf och film. Det är min dag.

Lapin kulta 3,5%, statoil: 85 kr

gay bar

Nu blev sur. Jag har hittat ett klipp på toutube med en seriös inspelning från en death from above 1979-konsert. Det gör mig inte alls sur. Men publiken rörde sig inte en enda gång under låten. Det gör mig sur. Det gör mig nästan arg. Dom förtjänar inte att vara där. Jag skulle varit där. Jag skulle sett dom live. Jag skulle inte stått still och jag skulle älskat det. Men nu får jag aldrig göra det. Jag tror jag har bestämt mig för att det är ett av de bästa band som någonsin existerat. I alla fall häftigaste. Nu har jag nog ett femtiotal album på ingång till mina överfulla diskar. Under tiden går jag och duschar. Sen får jag min mp3 och sen blir det frulle i berlin. Fred ut

submarines

Det är intressant hur jag kan spela en massa låtar jag lärde mig för flera år sen som jag inte trodde jag kunde över huvud taget, det är intressant hur jag kan göra det bättre och har fått bättre teknik utan att ha spelat seriöst på minst ett år. Det är intressant hur svettig man blir av det. Det är intressant hur jag kan ha lyckats göra av med i snitt 800 kr om dagen sen jag fick min lön. Det är intressant hur seg jag kan vara ibland. Nu går jag.

doit

Jag kom hem. Jag kollade postlådan. Postlådan var tom. Min mp3 har fortfarande inte kommit. Jag blir galen. Typ. Men vad ska man förvänta sig av ett företag som heter efter. Förövrigt var jag precis inne på tti och såg något som skulle kunna vara en av de bättre porrfilmstitlarna genom tiderna, asses of face destruction 7.

dr. acula

Klas brukar du dricka kaffe? Vänta jag tror jag har svaret på det. Ja. Sånt ska mammor hålla koll på. Jag gör inget annat nu för tiden. Förutom när jag gör andra saker. Besvikelse på pitchers igår. Fortfarande ingen sailor jerrys. Motsatsen till besvikelse på pitchers igår, johan wallin bjöd. Fast det kunde ju ha varit någon annan. Han kanske trodde att vi blev jättebra vänner och tänkte hänga med (läs: efter) mig hela dagen i skolan idag. Kommer inte på fråga. Jag är inte i skolan. Jag ser på scrubs istället. Fast jag åker nog dit och är jobbig på samhällskunskapen. Mamma är ändå hemma. Nu har jag 50 minuter på mig. Jag kommer nog sent.

ferhat har inte läst senaste inlägget i undergångsserien

Men ferhat får inget eget inlägg. Jag känner att vädret är för bra för att jag ska slösa massa energi på honom. Istället ska jag fortsätta studera världen som blivit rund, lite som ett fisköga. Och dricka kaffe såklart.

jag vill ha en theme song, som ska spelas vart jag än går


eklandagatan

Jag hittade en glasbit. Jag har läst i en bok att de kan fastna i foten. Det var just där jag hittade den. Andra intressanta saker som hänt idag är att jag har ätit pizza till frukost. Jag har cyklat till skolan och fått reda på att jag gjort det helt i onödan. Men jag passade på att styra upp mina saknade kurser osv. Jag har fått mina glasögon. Jag har druckit jättemycket kaffe. Jag har funderat på livets stora frågor, så som varför barn i regel inte gillar spenat, blomkål eller broccoli, varför broccoli stavas just broccoli och inte bråckåli och varför bråckåli är så fult att skriva, och säga. Sen har jag tänkt på saker som inom den närmsta tiden kommer hamna i min ägo; mp3, strängar, sladd (sladdar är bra att ha), kalender, bärbar dator, och listan kändes längre igår. Jag antar att glasögonen utgjorde en stor del av den. Det känns bra men nu behöver jag bara ställningar ställningar ställningar för jag ska bygga jag måste bygga, reparera reparera reparera.

josefine

"det ryktas om att du träffat en tjej??"
En fråga jag fick här om dagen, med osäkert svar
Nu kan jag bekräfta det
och jag gillar det

RSS 2.0