vart tog hon vägen nu då

Duschade precis i hopp om att bli piggare, jag vet inte om det fungerade. Jag lyssnar på friska viljor och det är trevligt. Ska prova min potentiella studentkostym jag köpte idag, och kanske sy i den lite med min bästa symaskin. Jag har bara en symaskin.

Jag har kommit på att jag fyller tjugo i år. Känns konstigt för en pojke vars favoritfras är "jag avsäger mig allt ansvar". Det löser sig nog, jag ska ju bli rockstjärna för det går faktiskt bra nu. Igår dök resultatet av rättvikshelgen upp på myspace. Jag kommer nog tjata om det på diverse platser, då vi är väldigt nöjda med resultatet. Och i söndags skickade vi in en presentation av bandet och demon till något musikbolag som var intresserade, eller så är vi intresserade av att göra dom instresserade, eller så var dom instresserade av några med intresse. Jag har egentligen ingen aning men jag vet att det har något med bonniers att göra. Vi dricker kaffe på saken.

Go Fly a Kite

Go Fly a Kite
Go Fly a Kite
Go Fly a Kite

han behöver explodera

Om ungefär en timme beger vi oss österut. Ikväll inleder vi en ålandskryssning med josefines släkt och imorgon avslutar vi den. Det handlar om att göra ett första intryck här, sånt gillar jag. Mos frågade hur full jag vågar bli, vi tar till matten, desto fullare jag blir desto fullare kommer jag våga bli. Det är alltså en exponentiell funktion som kommer sluta med att jag kräks, ungefär överallt, helst på gamla människor.

aaaaah aaaaaah a-aaah gissa låten

Jag tror bloglovin har blivit uppdaterat, det ser ut så. Det har blivit väldigt ostabilt. Jag klarar mig ganska bra, frågan är vem som kommer börja skrika först.

muckla?

Kan liksom inte låta bli att älska askmoln. Kan liksom inte låta bli att sukta efter alkohol. Kan inte låta bli att inte göra viktiga saker och kan inte låta bli att konsumera, men idag gick jag hem nöjd och tomhänt.

saxparty

Jag brukar inte tro på sånt här med någon form av bestraffning för att man inte pluggar. Att man inte får använda internet på en vecka, att hålla sig nykter osv. Det tänker jag fortsätta tro på. Det är ju bara att plåga sig själv, jag tänker varken slava för mig själv eller någon annan. Men jag har en ide om att disponera min tid bättre, bed bestraffningsinspiration, typ.  Jag har mycket tid, men den går ofta åt virtuellt dödande. Min tanke är att lika lång tid jag sitter och spela spel ska jag lägga åt studier, och lika lång tid åt gitarr. Datorspel är kul, studier är nödvändigt, gitarren befinner sig ungefär exakt mittemellan. Det kommer alltså bli en god cirkel. För att genomföra detta krävs också självdisciplin, he he he..... slut.

FRESH POTS!


studio

Jag sitter i en studio i rättvik. Mest i en soffa faktiskt. Jag satsar stenhårt på det här med så lite ansvar som möjligt. Vi förväntas spela in en demo just i denna stund, och ungefär resten av stunderna den här helgen. En demo som förväntas släppas en annan stund framöver. Nu ska jag återgå till att göra ingenting, klaga lite, fortsätta med ingenting och kanske röka. Det är ganska lunch att spela in en demo.

trumvirvel

Dagens stjärnskott: tjejen som anmälde falu praktiska till granskning för att hon fått gratiskurser utan minsta ansträngning, fuck fuck the system, rätt ska va rätt!

fysisk aktivitet

Att man inte ens kan stå på en skateboard tillräckligt länge för en grovslipad sko och ett tjugotal misslyckade ollies utan att benet går sönder i träningsvärk. Mitt högerben går som en tant.

kortbralla

Har googlat tyska festivaler och druckit kaffe. Upptäckte att smk släppt en singel i år, det visste jag inte. Nu vet jag, den är mer liten, mindre, minimal. Jag gillar det. Tänkte kanske ta mig ut i solen snart och kom inte och fråga varför jag är i skolan för jag tänker tro blåögt på att det är avundsjuka för att ingen annan tar sig friheten. Jag tänker stanna hemma och studera för jag kan ta eget ansvar, eller? TVÅ ARBETEN MINST, ANNARS DÖR DU DIN WANNABEREVOLTARE!

Jag vill inte gå till skolan när det är en bra dag, för då kommer den bli dålig.
Jag vill inte gå till skolan när det är en dålig dag för då kommer jag inte få ut något av den.
Skolan är dömd att vara medioker.

krupp

Trots elva timmars sömn i natt blev jag inte levande, kanske lite av kaffe så jag lyckades gå hem från berget. Men i t-shirt gick det inte att klaga. Skönt att det fortsätter så här ett tag, vädret alltså. Hörde att det skulle hålla sig till helgen, och sen typ kasst igen, men det gör mig inget, ska ändå spendera helgen i en studio, vi har en demo på gång. Annars så ska man inte stoppa knäckebröd i ögat. Det var som sagt sol idag, och förutom den har jag varit ganska effektiv. Jag har rättat till min studentmössa, deklarerat(!!!!!!!!!!!!!!!!(tror jag)), hämtat ut en filmrulle (lyckades trippelexponera några av bilderna, blev ballt), åkt skateboard och börjat hata parenteser. Josefine borde vara på väg hit och jag dricker vatten, sjukt mycket vatten, jag gillar vatten. Och josefine.

det är kört pt. 2

Det ska göras en film om kurt cobain. Courtney love, hans änka, tillåter det på ett villkor, att hon får välja vem som ska spela rollerna. Det hemska i det hela är ryktet om att hon vill ha pattinson som kurt. Jag har aldrig varit särskilt intresserad av nirvana egentligen, men jag vet att det är sånt där man inte får förstöra. Så snälla pattinson, sluta förstöra stora band med flickebarnshypar och låt det här bara vara snyggt smaskat av the sun och ett totalt osant men säljande rykte. Inga fler supermassive blackhole-jubel, tack!

eld

Jag har fest med kaffe och familjen, inte familjefest utan familjenfest. Snart ska jag dricka öl också. Det är intressant hur det alltid kan finnas pengar till öl hur pank man än är. Jag lever nog på skatteåterbäringen, som kommer om någon månad. För om jag förstått något rätt så kommer jag få tillbaka några tusen. Det känns konstigt och jag tror att jag inte förstår någonting. Men jag ska lära mig deklarera, det är vuxet.

Jag nappade direkt på publiken angående min konceptblogg, så nu finns det en kaffeblogg. Klicka på jackson five för att komma dit.

det är kört

Stackars stackars stackars barn. Allt kommer att gå under. Mina barn ska bo i ett torp.
Men jag gillar porrfilmsupplägget. Trigger & poo, super duper super sluts. Åh vad mysigt det skulle bli.


häst, flodhäst

Det finns inget att skriva, därför skriver jag inte. Precis lika motsägelsefullt som det mesta med mig. Och alltid med förklaringen att i mitt fall är det befogat eftersom jag är medveten om det, ungefär som nu.

Fast man skulle kunna säga att en lastbil guiness vore det ultimata biståndet till fattiga länder. Mat och glädje i ett.

För mer kontinuerlig uppdatering kanske skulle göra det till en konceptblogg istället, och skriva den som om läsarna var min publik, och alltid avslute med en fråga. Jag skulle kunna göra en kaffeblogg, och skriva om hur många koppar kaffe jag dricker om dagen, så alla kan se om jag faktiskt dricker så mycket kaffe som jag påstår, det är ju hippt. Sen skulle jag kunna utveckla den och skriva kafferecept och recensioner av olika caféer och vilka som har den bästa latten. Fast det går inte, jag är indie, jag dricker endast svart.

RSS 2.0