there is no such thing as lakritsbåtar

Stod just i duschen och funderade på saker jag ska göra när jag tar studenten och förhoppningsvis blir fri. Här kommer den:
- Ta skägget från pai mei (kill bill) och sätt det på en häst.
Sen kom jag inte på mer, men det finns tid. Nu ska jag, cornelis och kaffe göra sista svenskauppgiften.

inte den som är den

Dom förväntar sig alltså att hela världen ska rätta sig efter deras religion. Jag har inget som helst emot muslimer eller islam men det där känns väl ändå lite 1500-tal?

att plugga

Dagens bästa, och nödvändigaste, för typ världen. Det är en riktigt bra video så creds till er som orkar ta er igenom hela


fram med danskorna, nu ska vi mjölka

15.40 idag är tiden vi kommer inleda våran första festivalspelning. Det är inte sveriges största festival, vi får inte ens en macka i gash. Det gör oss inte mycket, har sett fram emot det här länge, vi har nytt material och vi kommer göra en bra spelning, det känns så. Igår köpte jag en rysk ubåtsskjorta, en sån de har på sig i ubåtarna och inte sån som ubåtarna har på sig. Den ska vara med och spela idag.

Nu ska jag ut och stjäla grannens prylar på gräsmattan, sen ska jag sälja dom.

Gå å bygg en flotte

födelsedagssnäcka, grr

Antingen har jag äntligen kommit in i puberteten, eller så producerar jag stressfinnar som om det vore det betygen hängde på och inte arbeten.

människopris

Idag skrev jag en konkret lista i min kalender. Känns bra, och åt helvete. Isoler isolera isolera. Har nästan klarat dagens mål under skoldagen, det är jag nöjd med. Ska avsluta skiten nu så jag kan tjuvstarta med morgondagen.

Och värmen, det är ju kalas. Men för att dricka kaffe måste man ju sväjla det med fil för att det ska fungera!

Och josefine fyller arton och förväntas bete sig som en vuxen, hipp hurra!

knäckebröd, bitte!

Jag bara älskar när folk som ser ut som hästar, relaterar sin känslor till hästar, typ som glada hästar.

Över och ut.

bamb02

Har inte producerat idag. Lyssnar på cat stevens och diggar snubben

effektivitet

Ibland förväntas man plugga och då kan det hända att man inte gör det och googlar sig själv istället och då händer det att man hittar sånt här och då blir världen lite roligare



lobotom-iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Jag tänkte släppa det här med att skriva om kaffe efter nedläggningen av klaskalaskaffe. Men nu måste jag berätta att kaffet har tappat sin effekt. Det enda kaffe gör nu för tiden är att ta en till en normal nivå, det är en grund för att genomlida dagen som människa. Dricker man inte kaffe på morgonen är det kört. Men att dricka kaffe för att bli pigg är helt uteslutet, häller man i sig två kannor (läs: FRESH POTS!) på en eftermiddag resulterar det bara i en ostabil mage. Det här brukar inte hindra mig från att försöka.

Köpte en konstig damjacka idag, vet inte varför, typ kompensation för allt rationellt studerande. Jag måste nog kompensera min jacka nu, och vara effektiv så jag kanske kan vara med på countdown.

studentfest?

Mamma köper smuggelöl, wiiiiiiiiiiiiiiiiii

maaaaaye 99

Ligger fem arbeten back den här veckan, efter min naiva berätning att göra ett om dagen. Känns ganska illa att åsidosätta allt för att klara av skolan, när jag ändå inte presterar. Josefines pennor kommer garanterat ta slut snart för istället för att umgås ligger hon mest bara på min säng och målar när jag försöker göra något men ständigt smiter in på facebook. Hon gör många fina bilder i alla, det är positivt. Att umgås med andra kommer inte på fråga. Jag är isolerad i mitt hus tills jag är klar. Jag är en erfaren hycklare men jag ska inte svika min studentmössa, som trots allt säger jättefärdig. Jag har något att leva upp till, men det är lite skönt att jag la till panik på den. Tar på mig den och sätter upp riktlinjer för dagen; hitta en låt att spela in till projektarbetet (antagligen något av fina fina andy hull), lära mig engelska, skriva färdigt minst ett miljöarbete, sy i den potentiella studentkostymen. Det känns faktiskt rimligt.

RSS 2.0