the small print

Mission accomplished! Idag har jag och olis lyckats med uppdraget, att göra min blogg tråkig och personlig istället för tråkig och opersonlig! Jag vet inte om ni har märkt det men om det finns någon där ute (låter som att jag bor instängd i min röra till rum) med ett öga för detaljer så kanske ni hittat några små avvikande ändringar från standardutseendet. Jag tänker invänta en vision innan jag gör några större förändringar, så räkna inte med det. Under arbetet med att designa designen och koda koder som jävlades så hittade jag och olof förmodligen världens fulaste frågetecken. Det såg ut ungefär som en luftballong, i widescreen, i en gränd. Annars ett stort tack till olis som hjälpt mig och förfriskat mina bokstavligt talat sovande webdesignkuskaper.
Ett stort tack!

Idag har jag förövrigt haft 247 sidvisningar och jag är helt, totalt, och absolut säker på att det endast beror på att min lilla läsarskara älskar, avgudar och dyrkar mig och är oerhört intresserade av min blogg. Ingenting annat!

Jag fick precis dagens visdomsord i ett sms:
"Att vara full är rätt skönt"

Och klara, angående din länk. Jag lovar att du ska få en så fort jag får reda på vad din blogg heter. Jag sparade faktiskt rutan där man kan skriva in sin blogg i kommentarsfältet, endast för dig, men vi får helt enkelt hitta på en annan lösning, aporna funkar inte!

sleeeeeeeeep



Namn:

Blogg:

Kommentar:

RSS 2.0